Com potenciar el futbol universitari

Com potenciar el futbol universitari

Publicat: 07 d’agost de 2023

Ara podeu veure la vostra conferència favorita de futbol universitari en aquests tres senzills passos:

 1. Subscriviu-vos a PureVPN
 2. Descarregueu PureVPN al dispositiu i obriu-lo
 3. Connecteu-vos a ESPN US des de la llista de llocs web populars
 4. Inicieu la sessió a ESPN i comenceu a veure els vostres jocs preferits

Als Estats Units, College Football és l’esport a seguir. No perquè tingui alguns dels millors talents que ofereix el país, sinó perquè és força competitiu i emocionant.

Tanmateix, quan la NFL pren gran part del temps aeri, es queda una part important de la comunitat que es pregunta on poden reproduir la seva conferència favorita de Football Football..

Bé, aquí és on entrem. Hem compost una guia sencera que us mostra la facilitat de transmissió de vídeo i de veure el vostre College Football, tant a la vostra televisió com en línia. Per tant, sense més, anem a seguir.

Futbol universitari

La majoria de jugadors de la NFL van iniciar la seva carrera jugant a Football Football. Com a resultat, alguns consideren que aquest és el terreny d’entrenament de les properes estrelles de la NFL. I amb més de 11 conferències diferents, formades per més de 130 equips repartits per tot el comtat, College Football és un gran problema, sobretot si acabes a la divisió I.

  Baixa una extensió de VPN per a Chrome o

Per obtenir més informació sobre el FBS de la divisió I de la NCAA i, entre moltes reunions i equips, consulteu la nostra publicació detallada per obtenir més detall..

On puc veure el futbol universitari?

A causa del gran augment de popularitat que ha tingut el futbol universitari al llarg dels anys, hi ha diversos canals que difonen aquest esport diàriament. Tot i això, amb més de 130 equips que juguen a la FBS, és impossible fer la transmissió de tots els partits del College College a un sol canal.

Com a resultat, algunes conferències de la FBS han creat xarxes pròpies que emeten els partits de futbol des de la seva respectiva conferència. A més, per a les conferències que no tenen xarxes pròpies, solen confiar en canals com ABC i ESPN per mostrar les seves coincidències..

Per obtenir la llista completa dels canals de Football College, consulteu la llista següent:

 • ABC
 • CBS
 • FOX
 • ESPN
 • NBC
 • Xarxa SEC
 • Xarxa ACC
 • Xarxa Big Ten (BTN)
 • Xarxa Pac-12

Com veure College Football en directe?

Ara, si viviu als EUA, podeu accedir a qualsevol dels canals enumerats anteriorment, inclosos els canals de conferència. Tot el que heu de fer és buscar el canal que vulgueu veure al vostre televisor per cable i això.

Per a la gent que viu en un altre lloc, veure els partits de Football Football és tota una altra història, ja que la majoria dels canals esmentats a la llista només estan disponibles als Estats Units. Si teniu sort, podeu obtenir accés a un o dos canals de la llista, però les probabilitats de passar són molt baixes. Dit això, encara no és impossible veure College Football fora dels Estats Units.

Per sort, hi ha una manera de veure i reproduir els seus jocs favorits de Football Football, encara que visqui fora dels Estats Units. Tanmateix, per a això, necessitareu un servei VPN que us ajudarà a emmascarar la vostra ubicació a qualsevol part del món. Per tant, si no viviu als EUA i voleu reproduir el Football College, seguiu els passos que es descriuen a continuació:

 1. Dirigiu-vos a PureVPN
 2. Subscriviu-vos a un dels plans
 3. Baixeu i instal·leu el dispositiu de reproducció preferit
 4. Inicieu la sessió amb les dades del vostre compte
 5. Seleccioneu els EUA com a regió / servidor
 6. Dirigiu-vos a ESPN
 7. Busqueu el streaming en directe
 8. Vés a mirar
  Com impedir que algú espioni al mòbil

Com veure el futbol universitari en esports universitaris en viu?

College Sports Live és un servei de transmissió en línia que permet als seus subscriptors veure i reproduir tots els esports universitaris, inclòs el futbol. Tot i això, hi ha captura. College Sports en directe només publica esdeveniments no televisats. Això vol dir que si el joc que voleu veure s’emet en directe, diguem-ne, ESPN, no estarà disponible en aquest servei.

Per veure el Football College a Sports Sports en directe, seguiu els passos esmentats a continuació:

 1. Subscriviu-vos a PureVPN
 2. Baixeu i instal·leu
 3. Inicieu la sessió amb les vostres credencials
 4. Connecta’t als EUA
 5. Dirigiu-vos a College Sports Live
 6. Obteniu streaming

Com veure el futbol universitari a FuboTV?

FuboTV és un servei de streaming de tercers dissenyat per a persones que prefereixen veure en directe i en línia els seus esports preferits. El servei està disponible per 45 dòlars al mes i inclou diversos canals, la majoria dels quals emeten College Football. Tanmateix, com que només està disponible als Estats Units, necessitareu l’ajuda de PureVPN.

Per utilitzar FuboTV, seguiu els passos següents:

 1. Subscriviu-vos a FuboTV i PureVPN
 2. Descarregueu els dos des del telèfon mòbil
 3. Obriu PureVPN i connecteu-vos als EUA
 4. Inicieu FuboTV i comenceu a reproduir-vos

Com veure el futbol universitari a YouTube TV?

YouTube TV és un servei de reproducció de TV en directe de YouTube. Actualment, només hi ha un pla de subscripció que costa 49,99 dòlars mensuals i inclou més de 70 xarxes i canals diferents, alguns dels quals cobreixen College Football. YouTube TV disponible ara mateix i es pot utilitzar en la majoria de dispositius en streaming.

  Privacitat a Internet

Per veure College Football a YouTube TV, seguiu els passos següents:

 1. Descarrega PureVPN
 2. Inicieu la sessió amb les dades del vostre compte
 3. Subscriviu-vos a Youtube TV
 4. Busqueu el flux de futbol universitari
 5. Vés a mirar

Com veure el futbol universitari a PlayStation Vue?

PlayStation Vue és el servei de reproducció de Sony que permet als usuaris accedir a nombrosos canals i xarxes en línia. Actualment, el servei ofereix tres plans diferents, que van dels 45 $ als 60 $. Hi ha un altre pla premium però com que només suma HBO i Showtime, no ens centrarem en això. Per a Futbol Universitari, Access, Core i Elite són els millors plans.

Per veure College Football a PlayStation Vue, consulteu els passos següents:

 1. Subscriviu-vos i descarregueu PureVPN
 2. Accediu a PlayStation Vue
 3. Inicieu la sessió amb VPN i seleccioneu EUA com a servidor
 4. Connecta’t a PlayStation Vue i obtén un streaming

Com veure el futbol universitari en Hulu Live?

Hulu és un dels millors serveis de transmissió en línia ara mateix. Tanmateix, el que la majoria de vosaltres no sabeu és que, amb un cost afegit, Hulu també ofereix TV en directe. Hulu Live TV està disponible a la majoria de dispositius de streaming i inclou alguns dels millors canals per a la transmissió de College Football. Per tant, si us interessa un servei únic per a totes les vostres necessitats de transmissió, Hulu pot ser la millor opció per a vosaltres.

Per veure College Football a Hulu Live TV, seguiu aquests passos a continuació:

 1. Subscriviu-vos a PureVPN i Hulu Live TV
 2. Obriu PureVPN i connecteu-vos als EUA
 3. Inicieu la sessió a Hulu Live TV i comenceu a reproduir-vos
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me