Com saber si el teu telèfon està piratejat


Com saber si el teu telèfon està piratejat

Els nostres telèfons intel·ligents són una part important de la nostra vida quotidiana. A més, és un dispositiu que portem diàriament amb nosaltres a les butxaques, de manera que sempre és transparent per a la lluita de dades. Per tant, és crucial mantenir un cert nivell de seguretat i assegurar-se que es prenguin mesures suficients per protegir les vostres dades precioses contra els pirates informàtics.

Els pirates informàtics sempre milloren les seves eines. Tot i això, no tots els pirates informàtics tenen la intenció ètica de cuidar bé les dades on hi ha hackers de barret negre que estan constantment arreglats per obtenir la vostra informació valuosa i abusar-la i obtenir el que volen..

Aquesta guia us proporcionarà un detall complet de com dir-vos si el telèfon està piratejat i les mesures necessàries per tractar el programari piratejat.

img

 • Telèfon piratejat!
 • Coneix-ho
 • Qui l’ha pirat
 • Què fer
 • Mesures préventives

Com es pot piratejar el vostre telèfon?

Hi ha diverses tècniques per obtenir un telèfon piratejat. Alguns ni tan sols requereixen experiència tècnica i també poden ser realitzats per usuaris habituals.

En realitzar Atac de Sim Swap, Els hackers de barret negre poden transferir el vostre número de telèfon a la targeta Sim i robar la informació del vostre compte.

  Protocols de seguretat WiFi: diferència entre WEP i WPA

Spyware les aplicacions recopilen les vostres dades i us espien. Alguns programes espia són força fàcils d’aconseguir i poden ser utilitzats per qualsevol persona habitual que no disposi de cap experiència tècnica en el camp de la pirateria informàtica.

Podeu adquirir el malware mitjançant hotspot públic públic o estacions de recàrrega. Els pirates informàtics no ètics poden configurar hotspots Wi-Fi falsos i dirigir-vos a llocs web de pesca o fins i tot robar les vostres dades a través dels ports USB en un sistema de càrrega.

Text de pesca, per exemple, els missatges de Facebook o el correu electrònic que conté hiperenllaços maliciosos poden instal·lar aplicacions per robar-vos informació valuosa.

També podeu accedir a alguns enllaços plens de virus a Internet o fent-ne un clic aleatori aparells emergents maliciosos que us redirigeixen cap a contingut il·legal.

és el meu telèfon piratejat

Com saber si el telèfon està piratejat?

T’ha tornat a creuar la ment preguntant-se que és el meu telèfon piratejat? A continuació es mostren alguns dels signes que us asseguraran que heu piratat el telèfon.

 • Es nota una cosa a la pantalla de casa que no heu afegit. Poden ser algunes aplicacions aleatòries o trucades sospitoses a la agenda.
 • El vostre telèfon no funciona com hauria de funcionar originalment. Un telèfon lent és el senyal d’utilitzar més recursos i drenar la bateria a un ritme considerablement més ràpid. Algunes pràctiques de pirateria poden fins i tot fer que el telèfon sigui inútil o reduir el poder de manera significativa.
 • Les vostres dades es podrien consumir dràsticament sense l’ús de dades per vosaltres mateixos. Això es deu als pirates informàtics que intenten infiltrar la informació del vostre telèfon intel·ligent i, per tant, també és car per a vosaltres.
 • És possible que el vostre telèfon no funcioni tal com vol. Els bloqueigs d’aplicacions o el telèfon que s’inicia en un bucle d’arrencada poden ser alguns dels grans signes d’un malware mortal al vostre sistema mòbil.
 • Si noteu que apareixen moltes finestres emergents a la pantalla d’inici, probablement tinguis instal·lat algun programari espia a la vostra màquina.
  • assegureu el telèfon

   Com esbrinar qui ha piratejat el telèfon?

   A menys que l’atacant hagi orientat deliberadament un atac cap a tu, trobar la font d’origen pot ser una tasca bastant difícil. Proveu de descobrir totes les aplicacions que no recordeu i qualsevol número de telèfon secundari que no tingui al vostre compte que hagi interactuat amb vosaltres.

   Una cerca aleatòria us podria trobar alguns enllaços, però la cerca del pirata informàtic sol ser realitzada per un expert en ciberseguretat, que posseeix els coneixements tècnics necessaris per enderrocar l’atacant. Generalment és factible denunciar aquests casos a l’agència d’aplicació de la llei per a una avaluació posterior.

   és el meu telèfon piratejat

   Què cal fer si el telèfon ha estat piratejat

   Si teniu un telèfon piratejat, hi ha algunes mesures que podeu optar com es diu a continuació

   • Restabliu les vostres contrasenyes instantàniament
   • Desinstal·leu el programari maliciós immediatament
   • Informa a tothom a la llista de contactes a ignorar els missatges sospitosos venint del vostre final
   • Deixeu de canviar al vostre lloc mòbil en públic, ja que facilita la possibilitat de contactar-vos amb els hackers
   • Instal·leu programari antivirus fiable per cercar programari maliciós i protegir-vos de les aplicacions infectades
   • Restaureu el telèfon a la configuració de fàbrica. Us pot ajudar si les finestres emergents no acaben mai, cosa que fa que el vostre telèfon intel·ligent sigui impossible d’utilitzar. Se suposa que aquesta opció és l’acte final si no funciona res més.
   • assegureu el telèfon

    Com evitar que el telèfon hagi piratejat

    • No exposeu el vostre punt d’aplicació mòbil en públic i, si ho feu, assegureu-vos que teniu una configuració de seguretat de primer nivell al dispositiu mòbil.
    • Desvieu l’atenció fora de les estacions de càrrega que no confieu. Si voleu utilitzar la xarxa Wi-Fi pública, assegureu-vos que teniu instal·lada una VPN. Els hackers de barret negre intenten crear punts d’accés falsos, fent ombra a través d’una xarxa genuïna per robar informació i fer-ne el seguiment en conseqüència. No oblideu mai desconnectar el wifi de cap xarxa pública un cop hagueu de deixar d’utilitzar-lo.
    • El Bluetooth també pot ser d’accés obert per als pirates informàtics, de manera que, si no està en ús, proveu de mantenir-lo desactivat
    • Protegiu el vostre telèfon com Fort Knox amb capes de seguretat, per exemple, mitjançant l’exploració d’empremtes dactilars, exploració d’iris, detecció facial i moltes altres.
    • No obriu cap enllaç sospitós al vostre quadre de correu o fitxers. Es poden fer ombres com a programari maliciós
    • Instal·leu aplicacions de seguretat protectora i manteniu el programari actualitzat constantment
    • No utilitzeu mai llocs de descàrrega en els quals no confieu. Són un dels orígens de l’accés de programari maliciós al vostre dispositiu.

    El meu telèfon està piratejat

    Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

    Kim Martin
    Kim Martin Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me