És segur la presa de presó?


La protecció contra la presa de presó és segura?

Potser us estareu preguntant si els jailbreaking són segurs i què fa? La reducció preventiva del telèfon intel·ligent us permet accedir a més funcions i funcions restringides per l’empresa fabricant. La reducció a la presa del telèfon intel·ligent pot semblar fantàstica per a alguns, sobretot si esteu explorant noves funcions i possibilitats amb el vostre telèfon. Pot semblar increïblement bo: les conseqüències o les repercussions que el fet de xocar el telèfon pot ser molt perillós. De manera que la veritable pregunta és si ets el joc i estàs disposat a arriscar-te.

És jailbreaking segur per al vostre iPhone

Què és Jailbreaking?

El terme jailbreaking es refereix a la modificació al nivell del sistema d’un dispositiu per evadir les restriccions o barreres creades per l ‘instrument fabricant de dispositius. El terme s’utilitza habitualment per a telèfons intel·ligents, però, s’aplica a altres dispositius com consoles de jocs com PlayStation i altres dispositius electrònics amb funcions restringides. A jailbreak iphones pot obviar fàcilment els limitadors del fabricant i accedir a les funcions restringides o fins i tot instal·lar-les programari no autoritzat que no es pot descarregar de la botiga d’aplicacions. El procés de jailbreak funciona com una explotació que millora els privilegis del vostre dispositiu substituint a sistema operatiu integrat amb modificacions a costa de funcions de seguretat i durada de la bateria, juntament amb problemes de estabilitat i vulnerabilitat de seguretat. La presa de detalls no és confinada, sinó que és infame entre els usuaris de iOS.

Com funciona Jailbreak?

poma adora restringir-ne privilegis dels usuaris. Solen ser dictar experiència d’usuari i us expliquen com s’ha d’utilitzar un dispositiu: un dispositiu que acabeu de comprar. Explorem algunes d’aquestes restriccions, Els iPhone d’Apple la memòria no es pot actualitzar, IPods d’Apple cal sincronitzar-ho Apple iTunes per tocar música, Apple Mac les parts no es poden canviar i la majoria de les aplicacions dignes són activades Tenda d’aplicacions es paguen. Per descomptat, hi ha usuaris de telèfons Apple que no agraeixen la contenció i, per tant, opten pel telèfon sense càrrega, ja que els permet evitar restriccions i overclock del seu iPhone, Apple iPad i qualsevol altre dispositiu Apple..

És legal la presa de presó?

Amb Jailbreaking your iPhone, els mods o el nucli personalitzat substitueixen el vostre sistema operatiu integrat i us permeten overclockar el vostre iPhone jailbroken, accedir a les funcions restringides, instal·lar aplicacions de la botiga d’aplicacions de forma gratuïta i accedir a contingut no autoritzat sense preocupar-vos de Digital Millennium Copyright Act..

A més, iPhone jailbreak us permet personalitzar la interfície d’usuari que no és possible amb el sistema operatiu iPhone. La fugida de preses del teu iPhone sembla fascinant, però, la pregunta és si hauríeu de fer jailbreaking? Amb els iPhones jailbroken, obteniu privilegis addicionals, però a costa de la seguretat del vostre dispositiu. És probable que els jailbreak siguin? No! Els telèfons Jailbroken són vulnerables en termes de seguretat i són més susceptibles a la pirateria, accés no autoritzat i robatori d’informació com una adreça de correu electrònic, etc. Tot i així, un dels tres telèfons iOS que trobareu pot ser un iPhone jailbroken i que funcioni amb Cydia..

IP de protecció contra iPhone: arrelament de l’iPhone

Intervenció empresarial:

Els termes iPhone jailbreak i iPhone root es poden utilitzar de forma intercanviable, no obstant això, el telèfon jailbreaking s’associa principalment a dispositius iOS. D’altra banda, l’arrelament s’associa habitualment a dispositius Android. El programa d’arrelament o el rooting del telèfon és un procés que identifica les vulnerabilitats del sistema operatiu d’estoc i el substitueix per modificacions, donant als usuaris accés a funcions restringides a les quals no és possible accedir des de la botiga d’aplicacions. Un punt que cal destacar aquí és que els novells no s’han d’intentar els novells, ja que el procés no garanteix l’èxit del 100%. Mentre que Jailbreak té un iPhone, sempre hi ha el risc de bloquejar el telèfon si s’executa de forma incorrecta. A més, hi ha moments en què heu de jailbreak al vostre iPhone una i altra vegada en cada reinici.

Telèfon d’arrelament:

L’arrelament del telèfon, d’altra banda, és menys complicat en comparació amb el jailbreak del telèfon. Això és degut a l’obertura del sistema operatiu. Android com a sistema operatiu és més alliberat en comparació amb iOS. Tot i que els fabricants d’Android no agraeixen ni fomenten l’arrelament, l’execució del procés en un dispositiu Android és molt menys molesta respecte a iOS. És segur dir que l’arrelament a un dispositiu Android és una mica admissible en comparació amb iOS jailbreaking. Si les coses es dirigeixen cap al sud, revertir un dispositiu arrelat al sistema operatiu existent es pot considerar un últim recurs. No obstant això, les falles no desitjades a jailbreak poden deixar-vos amb un dispositiu defectuós o enriquit que és impossible de restaurar.

Jailbreak posa en perill la seguretat dels dispositius?

Abans de saltar al carro de la manera en què els xocs poden afectar negativament la seguretat del dispositiu, és impecable comprendre quins impactes té sobre la seguretat del dispositiu..

Sense cobertura de garantia per part d’Apple:

Fer un alliberament preventiu d’un dispositiu anul·la la seva garantia. La sol·licitud de garantia es desactiva de la finestra si passa alguna cosa malament al dispositiu. Tot i que heu tret un jailbreak amb èxit, ara teniu un dispositiu amb accés il·limitat. I és la naturalesa humana explorar com de profund va el forat del conill; sempre escollirem la píndola vermella. Hi ha aplicacions bones i aplicacions dolentes; les aplicacions que es bloqueja i també programari maliciós. Hi ha una raó per la qual aquestes restriccions hi ha en primer lloc. El dispositiu Jailbroken us permet instal·lar API fins i tot des de pàgines no autoritzades i sovint no segures, de manera que la seguretat del vostre dispositiu és vulnerable.

Estabilitat i acceleració mòbil:

Els dispositius Jailbroken són més susceptibles a la fallada del telèfon. A més, és possible que algunes aplicacions no funcionin tal i com s’utilitzaven. Les actualitzacions oficials són un desastre per als telèfons presos. Una actualització oficial, si no emmotlla el vostre telèfon, faria que el vostre telèfon brillava, trenqués el telèfon o faria inaccessible algunes funcions. A més, les actualitzacions també poden acompanyar programari maliciós. L’única solució a això és la versió actualitzada de jailbreak i sovint triguen setmanes, fins i tot mesos a estar disponibles.

Programari maliciós:

Per molt divertit que us sembli un dispositiu iOS personalitzat, us recomanem no intentar un jailbreak. Quan intenteu un jailbreak, els vostres dies com a usuari despreocupat han acabat. La vostra garantia està anul·lada. No Apple, arribes a decidir si una aplicació és segura o no, ja no ets la seva preocupació. Els arrestos interns sovint acompanyen les amenaces de seguretat, ja que el jailbreak pot tenir una porta posterior integrada. En el moment que arrelin el dispositiu iOS amb el firmware, de forma accidental, podreu donar accés a totes les dades i informació emmagatzemades al telèfon.

Incompliments de dades:

Un dels notoris incidents de pirateria en jailbreak va ocórrer el 2015 quan els pirates informàtics xinesos van accedir a la informació d’inici de sessió de iCloud de 225.000 individus que van intentar anar amb jailbreak. El pirateig es va veure facilitat per modificacions posteriors creades en jailbreak que van ajudar els pirates informàtics a infiltrar-se en els dispositius dels usuaris.

Aquí és el motiu pel qual no us recomanem que faci el jailbreak al vostre iPhone

Potser haureu sabut fins ara que la presa de claus d’un dispositiu no és segura i pot comprometre la seguretat del vostre dispositiu. Si es fa una execució incorrecta, la presa de detalls no només invalida la garantia del vostre dispositiu, sinó que us permetrà disposar d’un dispositiu bricked. Les actualitzacions oficials es converteixen en un desastre i s’acompanyen de molèsties perjudicials, cosa que fa que el dispositiu tingui aturades innecessàries. Queda pràcticament a mercè perquè no deixeu de ser la preocupació de l’empresa. Pot ser que hagueu de diferenciar entre una bona aplicació i un programari maliciós pel vostre compte.

Francament, si les coses van de costat, ningú no vindrà al vostre rescat. Per tant, si sou noies, us recomanem fermament que no feu un jailbreak ni que demaneu a algú que ho faci per vosaltres. De vegades, és suficient desactivar un nou dispositiu que funciona com se suposa. Tanmateix, si sou un aficionat aficionat a la tecnologia, aneu a trencar una cama. És fantàstic provar coses noves, el dispositiu personalitzat iOS sona genial i tot, però no estiguis segur, sempre!

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me