Kodi no es pot connectar? Aquí teniu 5 solucions per solucionar l’error


Kodi no es pot connectar? Aquí teniu 5 solucions per solucionar l’error

Publicat: 6 de desembre de 2023

Continuar rebent l’error “No es pot connectar” a Kodi? A continuació, aquesta guia us pot ajudar a arreglar-la. Ja que molts subscriptors de Kodi s’enfronten a aquest problema, la millor manera d’evitar aquest error és utilitzar una VPN. Proveu PureVPN fins a 0,99 USD per solucionar l’error Impossible de connectar a Kodi i transmet el contingut favorit des de qualsevol lloc.

Des de la matinada dels serveis de streaming de mitjans en línia, una gran majoria de persones han tallat els cables i han canviat com ara Netflix, Amazon Prime i Hulu. Tot i que la transició val cada cop i és més barata que els serveis tradicionals de mitjans, encara haureu d’estalviar diners de la butxaca per satisfer les vostres necessitats d’entreteniment. Tots havíem pensat que no hi ha una volta al voltant, però després, afortunadament, Kodi es va rescatar. Què més pot ser millor que un servei de reproducció de suports sense afany de lucre, sense afany de lucre, que us permeti veure el contingut de vídeo preferit sense haver de carregar cap centenari? I això també, a una velocitat ràpida sovint en alta definició (depenent de la qualitat del flux).

  Mireu els Oscars en temps real en línia des de qualsevol lloc

Tot i això, és divertit i divertit fins que es produeixi un error molest que arruïne completament la vostra experiència de transmissió de Kodi. Un error, que gairebé tots els usuaris de Kodi han experimentat en algun moment; Fa temps que “Kodi no es pot connectar” ha parlat de la ciutat. Prenent el compromís, PureVPN ha exposat les causes probables de l’error i diverses maneres de solucionar-lo.

Què causa el error “Kodi no es pot connectar”?

Com ja hem establert que aquest error es produeix mitjançant l’ús d’un complement de tercers, que tots ho fem, aquí hi ha les seves raons probables.

Connexió a Internet defectuosa:

Una mala connexió a Internet fa que el dispositiu no pugui enviar ni rebre informació de la font que causa l’error.

URL de font incorrecta:

Si l’URL d’origen introduït és incorrecte per qualsevol motiu com un simple error d’ortografia, també pot provocar l’error.

Repositori caducat:

L’error també pot aparèixer si el dipòsit de tercers al qual intenteu accedir ha estat caducat o esgotat.

No es pot connectar a la font:

Si la representació a la qual intenteu accedir no respon a la connexió, també pot donar lloc a aquest error.

Com solucionar l’error de “Kodi no es pot connectar”

Ara que hem desenvolupat una comprensió bàsica de l’error i les seves causes, anem a la part més integral; la solució.

Solució 1: comproveu si hi ha problemes a la vostra connexió a Internet

El millor és començar amb les solucions més bàsiques. Prova-ho i et sorprendrà saber que funciona gairebé la meitat del temps. Proveu d’utilitzar qualsevol aplicació que no sigui Kodi per veure si la connexió a Internet funciona o no. Si ho és, proveu d’utilitzar un altre complement de Kodi o encara millor, instal·leu un nou complement des de la representació oficial de Kodi. Si Kodi no funciona en absolut, pot intentar desactivar qualsevol tallafoc o antivirus que es publiqui al vostre dispositiu. Si això soluciona l’error, mantingueu-los desactivats abans d’utilitzar Kodi.

  Com saber si el teu telèfon està piratejat

Solució 2: comproveu si hi ha errors a l’URL de la font introduïda

Els errors humans són els pitjors. Molt sovint, el notori error de Kodi es produeix si escriviu l’URL de representació d’origen de manera incorrecta. Podria ser tan inofensiu com un espai addicional a l’URL o a “https” en lloc de “http”. L’enfocament sense idiomes és copiar i enganxar l’URL directament a Kodi. Podeu tornar a comprovar i editar l’URL de repetició seguint els passos següents.

  • Obre “Configuració” de Kodi
  • Obriu “Administrador de fitxers” des de la pàgina del sistema
  • Feu clic al dipòsit respectiu i seleccioneu “Edita la font”
  • Feu clic a l’adreça URL del dipòsit a la llista
  • Verifiqueu si hi ha cap error (guionet, lletra posterior, lletres majúscules) i corregiu si cal
  • Feu clic a “O” i deseu-ho

Solució 3: comproveu dues vegades l’adreça URL de la representació

Els dipòsits de Kodi sovint canvien els URL en cas que es prohibeixi o es tanqui un domini. Per estar segur, utilitzeu les vostres habilitats de cerca de Google i esbrineu si aquest és el cas dels repositoris als quals intenteu accedir.

Solució 4: proveu d’utilitzar una VPN de Kodi

No es desconeix Kodi sobre les restriccions que els ISP i altres. També és possible que se us bloqueixi accedir a l’URL del dipòsit específic. En aquest cas, intenteu utilitzar una VPN de Kodi per evadir aquestes restriccions i utilitzar Kodi de manera anònima.

Solució 5: proveu d’utilitzar un dipòsit diferent

Si totes les solucions anteriors no aconsegueixen sortir de la vostra misèria, l’única causa probable que queda és que el dipòsit estigui tancat per bé. Si aquest és el cas, podeu recórrer a un dipòsit alternatiu i tornar a Kodi al mode de streaming.

  Els millors hotspot WiFi gratuïts a la ciutat de Nova York
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me