Disney Plus -virhekoodit – kattava opas kaikista virheistä


Disney Plus -virhekoodit – kattava opas kaikista virheistä

Päivitetty: 24. joulukuuta 2019

Disney + on loistava suoratoistopalvelu. Mutta kun törmäät ongelmiin, on ärsyttävää saada vapaa-aikaa ilman mitään hyvää katsottavaa. Näin voit ratkaista Disney Plus -virhekoodit.

Hypätä…

Disney Plus on ollut markkinoille tulonsa jälkeen ongelmien ympäröimä. Heti käyttöönoton jälkeen Disney Plus -käyttäjät, jotka olivat ensimmäiset palveluun liittyneet, kohtasivat monia katkoksia. Disney ratkaisi ongelman vain muutamassa päivässä vain uuden iskun seurauksena. Tuhannet Disney + -tilit hakkeroitiin ja heidät myytiin pimeään verkkoon myytäväksi vain kolmella dollarilla.

Sen jälkeen pandemia on puhjennut, pakottaen ihmiset pysymään sisätiloissa ja etsimään tapoja tappaa aika. On selvää, että suoratoistopalvelut, kuten Disney Plus, ovat nähneet äkillisen lisääntyneen käyttäjiensä käyttämän sisällön määrän. Tämä on aiheuttanut palvelimille kuormituksen, ja monet käyttäjät valittavat virheluettelosta.

Suurin osa virheistä johtuu alueellisista rajoituksista, joiden vuoksi Disney Plus ei ole saatavana monilla alueilla. Tällaiset virheet voidaan korjata heti muodostamalla yhteys PureVPN: ään, upeaan suoratoisto-VPN: ään Disney Plus: lle. Napsauta tätä saadaksesi PureVPN.

Tässä on luettelo Disney Plus: n yleisimmistä virheistä, kuinka ne ratkaistaan. Sinun olisi yllättynyt nähdessäsi, kuinka Disney Plus -suorattu VPN voi ratkaista suurimman osan ongelmista.

Virhekoodi 8 – virheellinen sähköpostiosoite tai salasana

Voit yrittää kirjautua sisään väärillä käyttäjänimillä ja salasanoilla, minkä vuoksi saatat nähdä tämän virheen. Varmista, että korkkilukko on kytketty pois päältä näppäimistöltä ja että kirjoitat oikean käyttäjänimen ja salasanan.

Virhekoodi 9 – kirjautuminen tai maksuongelma

Jos olet äskettäin vaihtanut Disney Plus -tilisi salasanaa, olet todennäköisesti, että olet kirjautunut ulos kaikista laitteistasi. Voit ratkaista ongelman kirjautumalla sisään uudelleen oikealla käyttäjänimellä ja salasanalla.

Virhekoodi 11 – Sisällön saatavuus

Suurin osa Disney Plus -palvelussa saatavilla olevasta sisällöstä on alueellisesti rajattua. Tämä tarkoittaa, että televisio-ohjelmia ja elokuvia, joita ei ehkä ole saatavana toisella alueella, ei välttämättä ole saatavana omillasi. Jos yrität käyttää sisältöä, joka ei ole käytettävissä alueellasi, sinulla on virhe 11.

Voit ratkaista virheen 11 ja käyttää sisältöä, jota ei ole käytettävissä alueellasi, muodostamalla yhteys premium-streaming VPN: ään, kuten PureVPN, ja vaihda sijaintisi Yhdysvaltoihin. Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn kaikenlaiseen sisältöön, jota yrität käyttää Disney Plus -sovellukseen.

Virhekoodi 13 – Laiteraja saavutettu

Disney on erityisen suuri niiden laitteiden lukumäärän suhteen, joita voit käyttää kerralla katsomaan sisältöä Disney + -palvelussa yhdellä premium-tilillä. Disney sallii jopa neljän laitteen kirjautumisen samanaikaisesti. Lisäksi sen avulla voit luoda seitsemän käyttäjäprofiilia.

Jos olet edistynyt käyttäjä ja sinulla on useita suoratoistolaitteita määritetty kotiisi, saatat joutua kirjautumaan ulos muutamasta laitteesta, ennen kuin voit jatkaa suoratoistoa virhekoodin 13 ohi..

Virhekoodi 22

Disney Plus on saatavana vain muutamissa maissa. Jos sinulla on jo Disney + -tili, mutta olet tällä hetkellä maassa, jossa Disney + ei ole käytettävissä, saatat joutua käyttämään virhekoodia 22.

Helpoin tapa ratkaista tämä ongelma on yhdistämällä Disney + VPN, kuten PureVPN. Kun muodostat yhteyden, vaihda sijaintisi Yhdysvaltoihin, jotta voit kiertää kaikki virheet ja rajoitukset ja käyttää Disney +: ta heti mistä päin maailmaa tahansa..

Disney Plus -virhekoodi 24

Tämä virhe ilmenee useimmiten viallisen Internet-yhteyden tapauksessa. Jos Internet-yhteytesi ei ole vakaa ja sen alhainen nopeus vaihtelee hyvin usein, saatat joutua kohtaamaan tämän virheen. Varmista, että et käytä kromilaajennuksia, jotka voisivat käyttää liian suurta osaa kaistanleveydestään.

Jos käytät Disney +: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella, saatat saada saman virheen aivan erilaisesta syystä – ilmaisesta VPN: stä. Useimmat ihmiset valitsevat ilmaiset VPN-palvelut, koska he eivät pyydä käyttäjiä käyttämään rahaa. Vialliset VPN-palvelut tekevät kuitenkin aina huonoa työtä antaessasi käyttää rajoitettuja suoratoistopalveluita, kuten Disney+.

Voit ratkaista tämän ongelman muodostamalla yhteys premium-suoratoisto-VPN: ään, kuten PureVPN: ään, ja yhdistämällä palvelin Yhdysvalloissa. Tämä ratkaisee kaikki ongelmat, joiden avulla voit käyttää Disney + -sovellusta uudelleen ilman virheitä tai ongelmia.

Virhekoodi 25 – Sisäinen virhe

Tämä virhe ilmenee useimmiten silloin, kun Disney-palvelimen päässä on palvelunkatkoksen ongelma. Yleensä tämän virheen ratkaiseminen vie muutaman tunnin. Yritäksesi vain olla turvallisella puolella, yritä kirjautua ulos streaming-laitteen Disney Plus -sovelluksesta ja kirjautua sitten uudelleen sisään.

Varotoimenpiteinä ota yhteyttä Disney + -asiakastukeen ja tiedustele palvelunkatkoksesta. Varmista, että palvelun saatavuus johtuu Disneyn lopussa olevasta ongelmasta, ei sinun.

Virhekoodi 30 – Laitteen rekisteröintiongelma

Vaikka Disney Plus tarjoaa omistettuja sovelluksia monille streaming-laitteille ja laitteistoille, jos näet tämän virheen, on mahdollista, että käytät laitetta, jota Disney Plus ei tue. Vain ollakseen varma, varmista, että suoratoistopalvelu tukee laitetta, jota käytät Disney Plus -sovelluksen suoratoistoon.

Disney Plus -virhekoodi 31

Jos olet Yhdysvalloissa, saatat saada tämän virheen, kun katsot Disney + -puhelinta. Saatat olla, että sijaintipalvelut ovat poissa käytöstä, mikä voi aiheuttaa Disney +: lle ilmoituksen tästä virheestä 31. Voit ratkaista tämän ongelman siirtymällä laitteen asetuksiin ja ottamalla sijaintipalvelut käyttöön.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, tämän virheen todennäköisyys laitteellasi on suurempi. Tällaisessa tilanteessa virhe ilmenee, jos käytät viallista VPN-palvelua, joka ei tee hyvää työtä piilottaaksesi todellisen sijaintisi. Helpoin tapa ratkaista Virhe 31 -ongelma ja katsella Disney + -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolelta on yhdistäminen premium-streaming-VPN-verkkoon, kuten PureVPN. Kun muodostat yhteyden VPN: ään, sinusta tulee täysin anonyymi online-tilassa, mikä tekee Disney +: lle mahdotonta tietää todellista sijaintiasi ja estää pääsysi sisältöön.

Virhekoodi 32 – kirjautuminen tai salasana -ongelma

Jos käytät väärää salasanaa, saatat kohdata tämän virheen. On erittäin tärkeää pitää salasanasi turvassa etkä jaa sitä kenellekään. Jos joku muu muuttaa sitä tietämättäsi, sinut lukitaan omasta Disney-tilistäsi.

Virhekoodi 38 – Aika-asetukset

Jos kellonaika- ja päivämääräasetukset eivät ole oikein suoratoistolaitteessasi, se aiheuttaa ongelmia, kun yrität käyttää sisältöä Disney Plus -sovelluksessa. Palvelimen ja laitteen välisten aikaerojen vuoksi näet lopulta Disney-virhekoodin 38. Korjaa vain aika- ja päivämääräasetukset streaming-laitteellasi, ja tämän pitäisi ratkaista ongelmasi.

Disney Plus -virhekoodi 39

Näytölle ilmestyvä virhesanoma kuuluu "Tämä tarkoittaa, että katsottavaa videota ei voida katsella tällä hetkellä. Tämä voi olla oikeuksien saatavuus tai muu ongelma Disneyn kanssa+."

Tämä virhe ilmenee yleensä, jos suoratoistat Disney + -sovellusta esimerkiksi Xbox Onin kaltaisessa pelikonsolissa, tai jos suoratoistat jo liian monella laitteella samanaikaisesti. Yritä käynnistää konsoli uudelleen tai kirjautua ulos muista laitteista.

Disney Plus -virhekoodit 41 ja 76

"Olemme pahoillamme, mutta emme voi toistaa pyytämääsi videota." Vaikka virhesanoma ei selitä syytä, miksi tämä virhe ilmenee, useat verkkoongelmat etsivät oppaat viittaavat siihen, että tämä virhe ilmenee, kun alueesi sisällön tarjoavat Disney + -palvelimet ovat ylikuormitetut liikennepiikillä. Jos katsot uutta elokuvaa tai juuri julkaistua jaksoa, kohtaat todennäköisesti tämän virheen.

Ensimmäinen tehtävä on käynnistää suoratoistolaite uudelleen. Tämä tyhjentää RAM-muistin ja antaa sille uuden käyttöoikeuden Disney + -palvelimella. Jos tämä ei auta, voit yrittää odottaa päivän tai kaksi, jolloin muut suoratoistot saavat aikaan katsomassa uusinta julkaistua videosisältöä. Kun liikenne Disney-palvelimilla on palannut normaaliksi, voit katsella sisältöä helposti. Jos kuitenkin muodostat yhteyden premium-streaming VPN-verkkoon ja muutat virtuaalista sijaintiasi, voit välttää kaiken lisääntyneen liikenteen ja käyttää sisältöä palvelimelta, joka on suhteellisen vähemmän ladattu.

Virhekoodin 76 osalta useimmat online-käyttäjät huomauttivat, että suoratoistolaitteen uudelleenkäynnistys ei toimi. Jotkut ihmiset ovat onnistuneet pääsemään Disney + -sisältöön sen jälkeen, kun olet poistanut ja asentanut sovelluksen, joten sinun kannattaa kokeilla myös tätä korjausta. Tämä virhe voidaan korjata myös muodostamalla yhteys premium-suoratoisto-VPN: iin, kuten PureVPN, ja kytkemällä palvelimeen, joka on vähemmän tungosta.

Disney Plus -virhekoodi 42

Tämä virhe ilmenee ilman virhesanomaa, joka selittää miksi useimmat ihmiset ovat liian huolissaan siitä. Ympärillä on hyvin yksinkertainen työ, jota voit kokeilla.

Tarkista, että sinulla on edelleen yhteys Internetiin, ja yritä uudelleen. Tämä virheviesti tulee näkyviin, kun laitteesi kanssa on yhteysongelmia. Käynnistä vain suoratoistolaite ja varmista, että Internet toimii kunnolla, jotta voit ratkaista tämän ongelman.

Disney Plus -virhekoodi 66 – Ei laillisia asiakirjoja

”Ei voida kirjautua. Ei laillisia asiakirjoja saatavilla ”

Tämä on hiljattain löydetty virhekoodi Hulussa. Viime päivinä monet käyttäjät Euroopassa ja eteläamerikkalaisissa ovat valittaneet kyvyttömyydestään kirjautua sisään. Ei voida sanoa varmasti, miksi tämä virhe ilmenee, kuten nyt. Tiedämme kuitenkin, että se vaikuttaa vain tiettyjen maiden käyttäjiin.

Tämän virheen ratkaisemiseksi sinun on muodostettava yhteys premium-Disney VPN -verkkoon. Jos sinulla on yhteys ilmaiseen VPN-palveluun, et voi kirjautua.

Virhekoodi 73

Käytätkö ilmaista VPN-palvelua tai välityspalvelinta? Tiedä, että ilmainen VPN ja välityspalvelimet eivät tee täysin näkymättömäksi verkossa. Kun käytät ilmaista VPN tai välityspalvelinta, oikea henkilöllisyytesi paljastuu verkossa. Tämä helpottaa Disney-palvelimien havaitsemaan sijaintisi ja estämään pääsysi sen sisältöön.

Paitsi, että ilmainen VPN tekee sinusta haavoittuvan kaikenlaisille tietouhkille, kuten identiteettivarkauksille, hakkeroinnille ja lunastusohjelmille. On erittäin suositeltavaa käyttää premium-VPN: ää, joka on optimoitu suoratoistoon, kuten PureVPN.

Disney Plus -virhekoodi 83

Tämä virhe ilmenee yleensä, kun olet poissa kotoa, katsot älypuhelimesi Disney + -sovellusta ja sijaintisi on poistettu käytöstä. Se voi tapahtua myös, jos sijaintisi on päällä, mutta olet toisessa maassa. Tämän lisäksi on myös joitain muita monimutkaisia ​​syitä, mutta kaikki nämä voidaan ratkaista käyttämällä premium-suoratoisto-VPN: ää, kuten PureVPN.

Kun muodostat yhteyden VPN: ään, voit vaihtaa sijaintisi mihin tahansa haluamaasi alueeseen. Yhdistä vain Yhdysvaltoihin millä tahansa suoratoistolaitteella ja pystyt ratkaisemaan Disney Plus -koodin 83 ja pääsemään sisältöön helposti.

Disney Plus -virhekoodi 86

"Olemme pahoillamme; tämä tili on estetty".

Disney + voi jäädyttää tai estää tilisi pysyvästi, jos havaitaan rikkoneen Disney + -käytäntöjä. Esimerkiksi, jos käytät Disney + -sovellusta useammassa kuin viidessä laitteessa tai jos jaat salasanasi ystävien ja työtovereiden kanssa, Disney saattaa estää tilisi. Kun tili on estetty, joudut ehkä seuraamaan Disney-tukea ja saamaan ongelmasi ratkaistua.

Virhekoodi 87 – kirjautuminen tai salasana -ongelma

On olemassa melko vähän erilaisia ​​virhekoodeja, jotka ilmestyvät väärän käyttäjänimen ja salasanan vuoksi. Tavallinen kiinnitys voi ratkaista ne kaikki – kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään uudelleen.

Lopullinen sana

Kaikki täällä mainitut virhekoodit ovat vain niitä, joita esiintyy yleisimmin ja jotka pilaavat käyttäjien suoratoistokokemuksen. Tätä blogia päivitetään säännöllisesti sisältämään uusia virhekoodeja ja niiden ratkaisuja. Pysy kanavalla.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me