Kuinka huijata sijaintiasi


Kuinka huijata sijaintiasi

Oletko koskaan miettinyt, miksi niin monet sovellukset pyytävät lupaa tietää nykyinen sijaintisi? Ihmiset pitävät usein yksityisyyttä itsestään selvänä. Tämä tekee heistä alttiita sellaisille riskeille kuin online-valvonta ja jäljittäminen. Pitäisi aina olla huolissaan heidän verkkotoiminnoistaan, jotka voivat johtaa digitaalisen leivänpäälle – vaarantaen yksityisyytesi ja henkilöllisyytesi.

Yksi toimenpiteistä, jotka tässä yhteydessä on harkittava, on sijaintisi huijaaminen verkossa. Lukemattomien muiden tapojen lisäksi sijainnin väärinkäyttäminen on toimenpide, joka toimii parhaiten suojelemaan sinua tarkkailulta ja seuraamiselta. Lisäksi sijainnin väärentäminen antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset – jolloin pääset käyttämään paikallisesti rajoitettua sisältöä.

kuinka huijata sijaintikuvaketta

Sijainnin väärinkäyttämisellä tarkoitetaan joko nykyisen sijaintisi väärentämistä tai sen piilottamista kokonaan. Koska myöhemmin on huomattavasti vaikeampi toteuttaa, keskitytään vain sijainnin piilottamiseen tai peittämiseen nyt.

Sijainnin väärentäminen voidaan suorittaa joko manuaalisesti tai käytettävissä olevien sovellusten avulla. Keskustelemme molemmista lähestymistavoista ja suosittelemme elinkelpoista kätevää ratkaisua.

Mobiili vs. pöytätietoisuuden huijaaminen

Ihmiset joko käyttävät älypuhelimiaan tai työpöytäään yhdistääkseen digitaaliseen maailmaan. Pöytätietokoneiden kohdalla voit huijata sijaintisi suorittamalla sarjan vaiheita – määrittämällä haluamasi asetukset selaimeesi. Kutsumme sitä kuitenkin osittaiseen väärentämiseen, koska se ei tarjoa täydellistä nimettömyyttä. Muut työpöydälle asennetut sovellukset ja ohjelmistot voivat silti käyttää sijaintiasi Internet-palveluntarjoajan kanssa..

Matkapuhelimella sijainnin väärinkäyttö on täysin erilainen tarina. Mobiiliselaimilla on oletuksena pääsy IP-osoitteesi. Ja IP on digitaalinen jalanjälkesi. Kuitenkin suurin osa matkapuhelimeesi asennetuista sovelluksista hakee sijaintitiedot GPS: stä. Siten, jotta väärentää sijaintiasi matkapuhelimella, sinun on joko siirrettävä GPS-järjestelmää tai pidettävä sitä sammutettuna loputtomiin. Aivan kuten faking sijainti työpöydällä, tämä on myös osittainen eikä absoluuttinen huijaus.

Paikkahuijaus mobiililaitteissa

Voit huijata sijaintiasi puhelimessa huijaamalla laitteeseesi asennettuja sovelluksia. Koska suurin osa sovelluksista on sijaintipohjaisia ​​ja noutaa tietoja GPS: stä, sijainnin väärentäminen puhelimessa edellyttää GPS-ohjausta. On lukemattomia sovelluksia, joita voidaan käyttää huijaamaan sijaintiasi.

Riippumatta siitä, oletko Android-käyttäjä vai mieluummin iOS-laite, on monia sovelluksia, joita voidaan käyttää GPS: n ohjaamiseen ja todellisen sijainnin väärentämiseen. Tuloksia ei kuitenkaan taata 100-prosenttisesti. Toisinaan saatat silti saada sovelluksia kiinni yrittäessäsi huijata sijaintiasi ja sinulta voidaan kieltää se loputtomiin.

Sijainti- tai GPS-huijaussovellukset Androidille

Perusteellisen tutkimuksen ja testauksen avulla havaitsimme seuraavat sovellukset, joita voidaan käyttää, jos omistat Android-laitteen.

 • GPS JoyStick (Luokitus 4,6 tähteä): Ilmainen, mutta sisältää mainoksia ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia
 • Väärä GPS-sijainti (luokitus 4,5 tähteä): Ilmainen, mutta sisältää mainoksia
 • Väärennetty GPS-sijainti Holan mukaan (Luokitus 4,3 tähteä): Ilmainen ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia
 • Väärennetty GPS-sijainti (Luokitus 4,3 tähteä): Ilmainen, mutta sisältää mainoksia
 • Fake GPS Location PRO (Luokitus 4,3 tähteä): Ilmainen, mutta sisältää mainoksia

IOS: n sijainti- tai GPS-huijaussovellukset

Jos haluat iOS-laitteen Android-verrattuna, voit harkita seuraavien sovellusten huijaamista sijainnillesi.

 • Spoofer Go (luokitus 4.5): Hinta 0,99 dollaria
 • Väärä sijainti hetkeillä (Arvostelu 4.4): Ilmainen ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia
 • Väärä GPS-sijainti (Luokitus 4.0): Hinta 3,99 dollaria
 • Fake GPS-sijainti (luokitus 3.9): ilmainen ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia
 • Väärennetty GPS-paikannusvaihdin (luokitus 3.7): ilmainen ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

Paikkahuijaus työpöydällä

Sijainnin väärinkäyttämistä tukevat monet syyt. Jotkut saattavat haluta pysyä nimettömänä Internetissä, toiset ehkä haluta ohittaa maantieteelliset rajoitukset. Sijainnin väärentäminen voi antaa sinulle kaiken tämän. Väärin sijaintisi, voit käyttää verkkosivustosi, joka on lukittu tai rajoitettu paikallisesi. Tämä sisältää streaming-sisällön tai palveluiden, joita on rajoitettu sijainnissasi.

Toisin kuin mobiili, työpöydässä ihmiset käyttävät selaimia yhteyden muodostamiseen Internetiin. Kuten aiemmin sanottiin, sijainnin väärentäminen työpöydällä tapahtuu manuaalisesti sarjan vaiheiden avulla haluttujen asetusten määrittämiseksi. Koska Chrome on maailman tunnetuin ja suositeltavin selain, toimitamme manuaalisia vaiheita huijataksesi sijaintisi Chromessa.

Chromella on kaksi tapaa huijata sijaintiasi. Ensimmäinen menetelmä on sammuttaa sijainnin jakaminen. Tämä voidaan saavuttaa noudattamalla alla annettuja vaiheita:

 • Avaa Valikko napsauttamalla Chromen työkalurivin oikeassa yläkulmassa.
 • Valitse nyt Asetukset.
 • Etsi “Tietosuoja ja suojaus” -välilehti.
 • Valitse Tietosuoja ja suojaus -välilehdessä ”Sisältöasetukset”.
 • Valitse nyt ”Sijainti”.
 • Ota “Kysy ennen käyttöä” -ominaisuus käyttöön.
 • Olet valmis.

Edellä mainitut asetukset estävät verkkosivustoja pääsemästä sijaintiisi. Jos haluat lisätä poikkeuksia, voit sallia tiettyjen sivustojen käyttää sijaintiasi. Samoin, jos haluat estää tiettyjä sivustoja tekemästä niin, se voidaan tehdä myös Sijainti-välilehdellä.

On toinenkin tapa huijata sijaintiasi Chromen avulla. Muistaa! Menetelmä, jota aiomme jakaa, ja edellä mainittu lähestymistapa saattavat huijata sijaintiasi osittain. Näitä menetelmiä käyttämällä pääset maantieteelliseen sisältöön, kuten uutissivustoihin. Et voi käyttää premium-palveluita, kuten Netflix, Hulu tai Amazon Prime, jos niitä rajoitetaan alueellasi. Tätä varten joudut ehkä harkitsemaan muita luotettavia vaihtoehtoja, kuten VPN.

Seuraava määritys on tehtävä joka kerta, kun aloitat uuden selainistunnon. Tämä asetus on väliaikainen, ja se kumotaan, kun olet sulkenut selaimen. Tässä on vaiheet:

 • Käy osoitteessa ctrlq.org/maps/address/.
 • Tallenna haluamasi sijainnin koordinaatit (leveys- ja pituusaste).
 • Avaa ”Chrome” ja paina “Ctrl + Shift + I” päästäksesi “Kehittäjävaihtoehtoihin”.
 • Siirry ”Valikko” ”Kehittäjävaihtoehdot” oikeassa yläkulmassa.
 • Vieritä alas ja valitse ”Lisää työkaluja”.
 • Etsi ja valitse “Anturit” -välilehti ikkunan alaosasta.
 • Napsauta avattavaa valikkoa maantieteellisen sijainnin vieressä ja valitse ”Mukautettu sijainti”.
 • Lisää nyt haluamasi sijainnin tallennetut koordinaatit.
 • Lataa sivu uudelleen ja olet valmis.

Chrome harkitsee nyt kyselyitäsi muuttuneen sijainnin perusteella ja näyttää tulokset vastaavasti. Muista, että edellä mainitut asetukset ovat väliaikaisia. Kokoonpanot päivittyvät, kun selain on suljettu.

Paikkahuijauksen puutteet

Edellä mainittujen sovellusten käyttämisessä sijainnin huijaamiseen on haittapuoli mobiililaitteille. Sijainnin väärinkäyttö voi kuulostaa kiehtovalta, mutta se voi vaarantaa sen päätarkoituksen, että käytetään joitain sovelluksia, jotka tarvitsevat todellisen GPS-sijaintisi haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Oletetaan, että käytät Google maps -karttaa tietääksesi reittiohjeet tiettyyn määränpäähän nykyisestä sijainnistasi. GPS-sijaintisi vääristäminen voi myös olla hankalaa, kun haluat soittaa Uber-puhelimen. Lisäksi sinun olisi vaikea saada sääpäivityksiä sijainnistasi, koska GPS ei löydä sitä.

Voit huijata sovelluksia noutamaan tietoja GPS: stäsi ja huijata todellista sijaintiasi, mutta tämä vaarantaa sijainnin käyttämän sovelluksen käytön päätarkoituksen johtaa omituiseen sovelluksen sisäiseen kokemukseen. Koska sovellusten häiriöiden todennäköisyys on suuri, sijainnin huijaaminen yllä mainittujen sovellusten kautta ja sen palauttaminen voi toisinaan olla ärsyttävää.

Toisin kuin mobiililaitteet, työpöytä vaatii manuaalisen konfiguroinnin useiden vaiheiden avulla. Tämä on erittäin tylsää, koska joudut toistamaan prosessin uudestaan ​​ja uudestaan. Sijainnin väärentäminen Chromen avulla on väliaikainen prosessi, joka päivitetään aina, kun istunto on päättynyt. Kaikista vaivoista huolimatta prosessi antaa sinulle pääsyn vain vähän maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön.

Paras tapa huijata sijaintiasi – toteuttamiskelpoinen vaihtoehto

Kuten aiemmin mainittiin, sijainnin vääristäminen on mahdollista sekä työpöydällä että mobiililaitteissa. Edellä mainitut menetelmät ovat kuitenkin osittaisia ​​ja väliaikaisia. Sen sijaan VPN on paljon kätevämpi ja luotettavampi vaihtoehto.

Koska IP: täsi pidetään digitaalisena jalanjälänä, VPN antaa sinun peittää todellisen IP: n ja piilottaa henkilöllisyytesi. Tämä tarkoittaa ehdotonta online-tietosuojaa ja nimettömyyttä. Lisäksi VPN salaa tietosi ja varmistaa tietoturvan – suojaa tietojasi luvattomalta käytöltä.

Yhdistämällä valitsemasi palvelimeen voit ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset ja käyttää haluttua sisältöä. Lisäksi VPN antaa sinun estää premium-streaming-palveluiden, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime, maasi ulkopuolella ja käyttää sisältöä ympäri maailmaa..

Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa yhteensopivan sovelluksen kanssa PureVPN heittää laitteen yhteensopivuusongelmat ulos ikkunasta. Sano hyvästit mielessä numboiville manuaalisille määritysvaiheille ja hoikkaille sovelluksille, huijaa sijaintisi heti yhdellä napsautuksella.

Tässä on muutama opas online-läsnäolosi poistamiseksi edelleen:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me