Kuinka poistaa Pokémon Go -tili pysyvästi


Kuinka poistaa Pokémon Go -tili pysyvästi

7.8.19

Pikachu, minä valitsen sinut! Se tuo varmasti takaisin muistot!

Niantic kehitti suosituimman mobiilipelin Pokémon Go! Näiden rakastettujen lapsuuden muistojen säilyttämiseksi tulevina vuosina. Sinun on oltava pelannut sitä ystävien, perheen kanssa tai täysin yksin, kuten yksinäinen susi. Sanomattakin on selvää, että olet törmänyt sauvaan tai pariin pelatessasi sitä.

Se on todella vaikuttanut pitkäaikaiseen vaikutukseen Augmental Reality (AR) -teollisuudessa elinvoimaisella ja mielekkäällä pelaamisella. Mutta riippumatta siitä, kuinka hämmästyttävä tämä AR-peli voi olla, et voi sivuuttaa tosiasiaa, että sen mukana tulee hinta, jota kaikilla käyttäjillä ei ole varaa. Ja hinta on, YKSITYISYYS!

Jos olet tietosuojakäyttäjä, olet ehkä yrittänyt poistaa sovelluksen laitteeltasi. Sen poistaminen laitteesta ei tuota sinulle mitään, paitsi että se pitää sinut poissa kuolevaisen vaaroista. Ainoa tapa estää tietosi menemästä väärään käsiin on oppia poistamaan Pokémon Go -tili tai -profiili hyväksi.

Lue lisätietoja tilin poistamista koskevasta täydellisestä opetusohjelmasta ja yksityisyyden suojaamisen lisätoimenpiteistä.

img

Pokemon Go -profiili: Miksi sinun pitäisi poistaa se?

Tietosuoja ei ole vain vuosisadan kuuma aihe, vaan myös miljardien ihmisten todellinen huolenaihe digitaaliseen tilaan kytkettynä. Ja Pokémon Go on vain yksi hammaspyörä, joka on herättänyt huolenaiheet toiselle tasolle.

Ensinnäkin, se ei ole yksin yritys, joka voi hyödyntää tietojasi. On myös kolmansien osapuolien kehittäjiä, jotka ovat luoneet vääriä Pokémon Go -sovelluksia houkutellakseen epäuskoisia käyttäjiä.

Toiseksi, mikä vielä tärkeämpää, ovat yrityksen hankalit tiedonkeruupolitiikat.

Esimerkiksi sijaintisi GPS: ssä ja kamerasi eivät ole ainoat komponentit, joita yritys käyttää. Tässä on tiedot, jotka yritys säilyttää, kun hyväksyt heidän politiikkansa kirjautumisen yhteydessä:

 1. Se kerää ja tallentaa nimesi, syntymäaikasi, Google-sähköpostitunnuksesi, Facebook-sähköpostitunnuksesi ja Pokémon Trainer Club -identunnuksesi. Jos luot tiliä alaikäisen lapsen puolesta, joudut toimittamaan yritykselle lisätietoja, kuten sosiaaliturvatunnuksesi ensimmäisen ja viimeisen numeron..
 2. Kehittäjä pidättää oikeuden käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seuraamaan pelisi sisäistä käyttäytymistä, joka ei sisällä pelin tai käyttäytymisen lisäksi myös ystävillesi lähettämiäsi viestejä. Sen keräämiin lisätietoihin sisältyy IP-, käyttöjärjestelmäversio ja selaintyyppi. Pelinkehittäjän lisäksi muut ulkopuoliset yritykset voivat myös tallentaa evästeitä laitteellesi.

Kuinka henkilökohtaiset tunnistetietosi voivat vaarantua?

Kun siellä on runsaasti käyttäjätietoja, kuten istuva ankka, ei tietoverkkorikollisuus – mukaan lukien opportunistit – jättäisi sitä koskemattomaksi..

 • Ensinnäkin hakkerit ovat jo taitavia rikkomaan laitteen paikannusseurantaa, jotta voidaan tarkistaa käyttäjän todellinen sijainti.
 • Toiseksi, peli käyttää jatkuvasti kameraa AR-pelin toimittamiseen. Seurauksena on, että mekanismilla on potentiaalinen kyky tallentaa käyttäjien videota, jonka kuka tahansa pahamaineinen verkkorikollisuus pystyisi murtautumaan helposti.
 • Lisäksi kehittäjällä ja yrityksellä on täydet oikeudet käyttää tietoja haluamallaan tavalla. Esimerkiksi sulautumisen tai yrityskaupan tapauksessa yritys todennäköisesti luovuttaa tietojen aarrearkun vetämättä silmää..
 • On myös mahdollinen riski hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) hyökkäyksille. Itse asiassa kaksi pahamaineisen hakkerointiryhmän oli aiemmin ollut DDoSed-pelikeskuksen tietokeskuksessa. Yksi ryhmä jopa väitti hyökkäävänsä siihen palvelimien heikon tietoturvan osoittamiseksi ja tekisivät sen uudelleen, jos haavoittuvuutta ei korjata.

Kuinka poistaa Pokémon Go -profiili pysyvästi

Koska vaakalaudalla on paljon, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin poistaa Pokémon Go -profiili ja estää tietokonetta saavan väärinkäyttäjiltä..

Pokémon Go -profiilin ja -tilin poistaminen ei ole niin yksinkertaista kuin odotat muilta palveluilta, ts. “Poista tili” -painiketta ei ole. Tilin poistamiseksi sinun on täytettävä poistopyyntölomake, joka on saatavilla virallisella tukisivustolla.

Kun lomake on täytetty ja lähetetty, käsittelyyn kestää muutama viikko. Hyväksynnän jälkeen kaikki tietosi poistetaan pysyvästi. Seurauksena on, että tarvitset uuden tunnuksen, jos haluat pelata peliä uudestaan ​​tulevaisuudessa.

Vaihe vaiheelta

 1. Mene Pokémon Go -tukisivusto napsauttamalla tätä linkki.
 2. kuinka poistaa Pokémon Go -tili vaihe 1

 3. Syötä sinun sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus pyyntölomakkeessa.
 4. kuinka poistaa Pokémon Go -tili vaihe 2

 5. valita Poista minun tilini että Pokémon Go: Julkaisutyyppi pudotusvalikosta.
 6. kuinka poistaa Pokémon Go -tili vaihe 3

 7. Kirjoita syyt varten tilin sulkeminen.
 8. kuinka poistaa Pokémon Go -tili vaihe 4

 9. Syötä captcha napsauta sitten lähetä poista tili pysyvästi.
 10. kuinka poistaa Pokémon Go -tili vaihe 5

Suojaa yksityisyyttäsi pidemmälle

Koska yksityisyys on ja on aina tärkein huolenaihe tällaisille rajuille toimenpiteille, yhden sovelluksen poistaminen ei pysäytä tunkeilijoita tai verkkorikollisia. On aina suositeltavaa ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin yksityisyyden suojaamiseksi, kuten VPN: n (Virtual Private Network) asentaminen..

PureVPN puolustaa sinua sotilaallisen salauskyvyn ja ehdottoman nimettömyyden avulla. 256-bittisellä salaustekniikallamme taataan maksimaalinen tietosuoja jokaiselta pakotetulta tai luvattomalta käytöltä. Lisäksi lisättyjen nimettömyysominaisuuksien ja toiminnallisuuksien avulla pystyt pitämään kaikenlaiset yksityisyyden loukkaukset loitolla..

Joten hanki PureVPN ja suojaa tietosi sekä yksityisyytesi lopullisesti!

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

no-log-img

PureVPN on kirjautumattomana sertifioitu!

Yksi johtavista yhdysvaltalaisista riippumattomista tilintarkastajista on vahvistanut PureVPN: n ei-kirjauskäytännön. Paitsi PureVPN on nopein, mutta myös todennettu No-Log VPN -toimittaja!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me