Netflix ei toimi Apple TV: ssä? Näin korjaat sen.


Netflix ei toimi Apple TV: ssä? Näin korjaat sen.

Julkaistu: 3. maaliskuuta 2023

Apple TV -käyttäjät kohtaavat erilaisia ​​suoratoistoon liittyviä ongelmia, kun ne käyttävät Netflix-sovellusta toisen sukupolven tai uudemmissa laitteissa. Joissakin tapauksissa käyttäjiä tervehtii virhetervehdys ”Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä”, toisissa tapauksissa Netflix kaatuu jatkuvasti. vaikka jotkut käyttäjät saattavat huomata, että Netflixillä ei ole ääntä Apple TV: ssä. Jos sinulla on edessään jompikumpi näistä ärsyttävistä ongelmista, lue alla oleva vianetsintäohje.

Netflix ei toimi Apple TV: ssä

Netflix on nyt virallisesti saatavana Apple TV 2: lle tai uudemmalle. Viimeinkin Apple TV: n käyttäjät saivat tauon kokeilla erilaisia ​​DIY-kiertotapoja, jotka tuskin toimivat. Apple TV isännöi melkein kaikkia tärkeimpiä suoratoistopalveluita, kuten Amazon Prime ja Hulu, mutta kun Netflix on lisännyt luetteloon, Apple TV: stä on tullut kuuma valinta streaming-yhteisössä..

Apple TV: n Netflix tarjoaa ainutlaatuisen suoratoistokokemuksen, mutta kuten kaikkien Netflix-tuettujen laitteiden tavoin, on olemassa erityisiä esteitä, joita käyttäjät kohtaavat usein. Jos sinäkin kohtaat jotakin alussa mainitsemistamme ongelmista, vieritä niiden erityisiä ratkaisuja.

“Netflix ei ole tällä hetkellä saatavissa”

Jos saat virheilmoituksen, että ”Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä”, alla on joitain pikakorjauksista, joita voit kokeilla.

  Kahvilat WiFi lähellä minua

Tarkista Netflix toisesta laitteesta

Kokeile käyttää Netflixiä toisessa laitteessa, kuten älypuhelimessa tai tietokoneessa, jotta näet, onko verkkoyhteydessäsi ongelmia. Jos Netflix toimii hyvin toisessa laitteessa, ongelma on Apple TV: ssä.

Asenna Netflix uudelleen Apple TV: hen

Voit poistaa Netflix-sovelluksen Apple TV: ltäsi ja asentaa sen uudelleen nähdäksesi, pystyykö se ratkaisemaan ongelman. Näin:

 • Pidä kosketuslevyn keskipainiketta painettuna ja näet Netflixin alkavan täristä
 • Paina nyt toistopainiketta
 • Valitse Poista
 • Mene nyt App Storeen, etsi Netflix ja asenna se uudelleen

Käynnistä Apple TV -laite uudelleen

Voit irrottaa Apple TV: n muutamasta minuutista ja käynnistää sen uudelleen käynnistääksesi sen. Tai voit tehdä sen “asetuksista”. Näin:

 • Siirry asetuksiin, 4K / 4. sukupolven laitteiden asetuksiin tai järjestelmään tai Yleinen; 3. sukupolvelle ja alemmille
 • Valitse nyt Käynnistä uudelleen.

Tarkista Apple TVOS -päivitys

Voit tarkistaa odottavan Apple TVOS -päivityksen noudattamalla näitä ohjeita.Valitse Asetukset > ‘Järjestelmä’ tai ‘Yleinen’ > Ohjelmistopäivitykset.Jos päivitys on saatavana, valitse Päivitä ohjelmisto tai Päivitä automaattisesti, sitten Lataa ja asenna.

Nollaa Apple TV -asetukset

Kaikkien Apple TV: n asetusten palauttaminen voi ratkaista ongelman. Siirry kohtaan Asetukset ↦ Yleiset ↦ Nollaa ↦ Palauta kaikki asetukset

Tarkista Internet-yhteys

Avaa asetukset’ > Verkko- > ‘Testiverkko’ > ‘Joo’ > Valitse nyt odotettu latausnopeus Internet-yhteydestäsi.

Tarkista verkkoasetuksien päivitys

Voit päivittää verkkoasetukset seuraavasti:

 • Avaa Asetukset, sitten Yleinen, sitten Verkko, sitten Wi-Fi tai Ethernet.
 • Ethernet-käyttäjille: Valitse Ethernet > Määritä IP > ‘Automaattinen’. Valitse nyt ‘Määritä DNS’ > ‘Automaattinen.’
 • Wi-Fi-käyttäjille: Valitse Wi-Fi-verkko > Määritä IP > ‘Automaattinen’. Valitse nyt ‘Määritä DNS’ > ‘Automaattinen.’

Tässä on joitain pikakorjauksia Netflix Apple TV -käyttäjien yleisimpiin virheisiin. Siirrymme nopeasti seuraavaan ongelmaan ja sen vianetsintäoppaan.

  Kuinka korjata virhe "Yhteytesi ei ole yksityinen" -virhe Google Chromessa

Ei ääntä Netflixissä

Ihmiset valittavat myös siitä, että Netflixillä ei ole äänilähtöä Apple TV: ssä. Jos sinullakin on tämä ongelma, tarkista alla olevat ratkaisut.

Kokeile toistaa eri elokuva tai ohjelma

Joskus Netflixillä ei ehkä ole ääntä, koska kirjastossa on rikki tai vioittunut otsikko. Voit pelata toista elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jos ongelma on kyseisessä nimikkeessä tai itse Netflix-sovelluksessa.

Säädä laitteen ääniasetukset

Voit yrittää muuttaa Apple TV: n ääniasetuksia nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman. Näin:

Gen 2: n ja 3: n Apple TV: n käyttäjille: siirry Asetukset-kohtaan. > “Video ja ääni” > Äänimuoto > Dolby > ‘Valitse Auto’ ja tarkista Netflix.

Gen 4: n ja 4K: n Apple TV -käyttäjät: Avaa ”Asetukset” ↦ “Video ja ääni” ↦ “Ääniformaatti” ↦ “Muuta muotoa” ↦ “Käytä parhaiten käytettävissä olevaa”.

Tarkista laitteistoyhteyteen liittyvät ongelmat

Netflix voi myös menettää äänen, jos laitteessasi on laitteistoyhteysongelmia. Näin voit tarkistaa ja selvittää nämä ongelmat.

Käytä HDMI-kaapelia ↦ Kytke se suoraan televisioon ↦ Käännä HDMI-kaapelin päät ↦ Kokeile toista HDMI-kaapelia ↦ Kokeile uutta HDMI-porttia

Yllä olevat ratkaisut voivat saada Netflix-sovelluksesi takaisin täydelliseen audiovisuaaliseen terveyteen nopeasti. Siirrymme nyt seuraavaan ongelmaan ilman enempää.

Netflix App kaatuu Apple TV: ssä

Jos huomaat, että Apple TV -laitteesi Netflix-sovellus on alkanut kaatua, yhä uudelleen, voit kokeilla alla olevia ratkaisuja. Ratkaisut ovat melkein samat kuin ne, jotka olemme hahmottaneet ongelmalle nr. 1, joten ohitamme suurimman osan yksityiskohdista.

 • Päivitä Apple TVOS
 • Testaa verkkoyhteys
 • Käynnistä reititin uudelleen >>Palauta Apple-asetukset oletusasetuksiin
 • Käynnistä Apple TV -laite uudelleen
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Poista Kik-tili pysyvästi tai poista Kik käytöstä