Onko Bitmoji turvallista?


Onko Bitmoji Safe?

Mikä on Bitmoji?

Bitmoji on ilmainen käyttösovellus – saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Sovelluksen ilmaisella versiolla on rajoitetut ominaisuudet, mutta sovelluksen sisäiset ostot antavat sinun mennä premium-hintaan ja käyttää kaikkia ominaisuuksia. Bitmoji-tiedostoihin pääsee helposti AppStoren tai PlayStoren kautta. Bitmoji antaa käyttäjilleen luoda ja jakaa mukautettuja hymiöitä ja avataria. Sen jälkeen kun Snapchat osti sen, Bitmoji sai nopeasti suosiota ei vain teini-ikäisten, vaan myös aikuisten keskuudessa.

Sovellus integroituu muihin chattailuun tarkoitettuihin sovelluksiin, kuten Messenger for Facebook, WhatsApp, Snapchat ja iMessage. Laitteen näppäimistöä käyttämällä sovellus antaa sen käyttäjille mahdollisuuden luoda mukautettuja emojoja ja jopa sarjakuvaversioita itsestään. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko voit luoda avatarin Bitsrips- tai Bitmoji-tyylillä. Bitsrips-tyyli tarjoaa yksityiskohtaisia ​​mukautusvaihtoehtoja ja voi luoda tosi-ikäisiä avatareja. Toisaalta Bitmoji on vähemmän yksityiskohtainen, mutta suositeltava nopeaan luomiseen.

Bitmoji auttaa käyttäjää luomaan kasvoesteettisyyden, kuten avatarin ominaisuudet, ja antaa käyttäjille myös mahdollisuuden tyyliä oma hahmot muotivaihtoehtojensa tai pukeutumistapojensa mukaisesti. Kun käyttäjät ovat luoneet mukautetut hahmot, heistä voi päästä laitteen näppäimistön avulla, kuten sisäänrakennettuja hymiöitä, ja niitä voidaan käyttää sähköposteissa, teksteissä ja online-viestisovelluksissa..

on-bitmoji-safe-kuvaketta

Vaatiiko Bitmoji täydellistä käyttöoikeutta?

Sovellusten pyytämät luvat ovat ärsyttäviä. Saatat usein ihmetellä, miksi tietty sovellus vaatii pääsyä yhteystietoihisi tai mikrofoniin. On kuitenkin muutamia sovelluksia, jotka tarvitsevat täydellisen pääsyn toimimaan. Bitmoji on yksi näistä sovelluksista. Ihmiset ovat yleensä vähiten vaivautuneita näppäimistösovelluksista, kuten Bitmoji – pyytäen täydellistä pääsyä laitteeseen. Laitteesi käyttöoikeuden myöntäminen tarkoittaa kaikkien yksityisten tietojen paljastamista sovelluskehittäjälle. Yhteystietosi, viestit, sähköpostit, henkilökohtaiset tiedot, tiedot, kirjautumistiedot ja pankkitiedot, kaikesta tulee sovelluksen käytettävissä.

Emme väitä, että Bitmoji on varjoisa sovellus tai että se voisi varastaa tietosi. Me vain ilmoitamme sinulle pääsystä, jota tällaiset sovellukset ovat pyytäneet ja myöntäneet mielellään. Näppäimistösovellukset, kuten Bitmoji, pyytävät täydellistä käyttöoikeutta, koska ne tarvitsevat tietoa sen käyttäjistä. Analysoidessaan käyttäjän tietoja, näppäimistösovellukset, kuten Bitmoji, voivat antaa ennakoivia ehdotuksia automaattisen täydennyksen ja suorittaa automaattisen korjauksen ominaisuuksia. Sovellusten käyttämä tieto auttaa heitä kasvamaan ja helpottaa käyttökokemusta.

Bitmoji-verkkosivusto selittää, miksi sovellus vaatii täydellisen pääsyn laitteeseen. Bitmoji-kehittäjien on sanottava seuraavaa:“Pyydämme täyden pääsyn lupaa, jotta voimme ladata mukautetut Bitmoji-kuvat palvelimiltamme”.

Bitmoji-kehittäjät varmistavat myös, että sovellus ei pysty tulkitsemaan näppäimistön kautta syötettyjä tietoja, huolimatta käyttäjien kaikista käyttöoikeuksista. Nämä ovat heidän tarkan sanansa:“Bitmoji-näppäimistö ei voi lukea tai käyttää mitään kirjoittamaasi iPhonen näppäimistöllä tai millään muulla kolmannen osapuolen näppäimistöllä”.

Tiedot, jotka Bitmoji kerää

Bitmatilla ei ole omaa tietosuojakäytäntöä. Koska Smoji on hankkinut sen, Bitmojillä on sama tietosuojakäytäntö kuin Snapchatilla. Bitmoji tarjoaa pääsyn käyttäjän perustietoihin, jotka edustavat nimeäsi, ikääsi, sukupuoliasi ja syntymäaikaasi, jota seuraa puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kirjautumistietosi.

Bitmojiillä on pääsy myös palvelusi käyttöihin. Tällainen tieto antaa sovellukselle mahdollisuuden tallentaa ja tallentaa tapa, jolla toimit sovelluksen kanssa ja käytät kuviota. Sanomattakin on selvää, että sovelluksella on pääsy kaikkeen jaettuun ja vastaanotettuun sisältöön, yhteystietoihin ja laitteen muistiin tallennettuihin tietoihin. Lisäksi sovelluksella on pääsy evästeisiin ja laitteen sijaintiin.

Kolmannen osapuolen sovellukset, kuten Bitmoji, käyttävät tietoja usein käyttökokemuksen parantamiseksi. Siinä ei ole mitään vikaa. Käyttäjätietoja voidaan käyttää profilointiin, mikä helpottaa kohdistettuja mainoksia. Tämä on ansaintamalli, jota usein käyttävät Bitmoji-sovellukset, kuten ilmainen sovellus ansaitsee näyttämällä käyttäjilleen mainoksia heidän mieltymyksensä mukaisesti..

Kuinka Bitmoji on epävarma?

Kuten aiemmin selitettiin, Bitmoji pyytää täydellistä pääsyä laitteeseesi. Tämä herättää varmasti muutaman hälytyksen käyttäjille, jotka ottavat yksityisyyttään ja turvallisuuttaan vakavasti. Sillä ei ole merkitystä, mitä Bitmoji väittää verkkosivustollaan, koska se on näppäimistösovellus, joka pyytää täydellistä pääsyä, Bitmoji on teknisesti pääsy näppäimistön tietoihin.

Kuten aikaisemmin selitettiin, tällaiset sovellukset käyttävät pääsyä tietoja käyttökokemuksen luomiseen. Siksi Bitmoji todennäköisemmin tallentaa ja analysoi sovelluksen sisäisiin mieltymyksiisi liittyviä tietoja, kuten tietyn hymiön usein käyttämistä yksityisten tietojen sijaan. Loppujen lopuksi se on näkökulman kysymys. Yksityisyyden harrastaja ei mieluummin käytä puhelintaan rahoitustransaktioiden suorittamiseen tai arkaluontoisten tietojen kuljettamiseen, koska laite voi kadota tai varastaa helposti..

Koska Bitmoji -palvelulla on pääsy henkilöllisyytesi, puhelulokien, mikrofonin, kameran ja laitteen tunnukseen, yksityisyyden harrastajat mieluummin häpeilevät näppäimistösovellusta, joka pyytää pääsyä käyttäjätunnukseen, mikrofoniin ja kameraan, kuin huolehtia näppäimistön tiedoista. Kuten aiemmin todettiin, kyse on kaikesta näkökulmasta. Rehellisesti sanottuna, jos otat yksityisyyden suojaa liian vakavasti, ihmettelet, onko Bitmoji turvallista vai etkö käytä sovellusta.

Onko Bitmoji sen arvoinen?

Kuten aiemmin selitettiin, yksityisyyden harrastajat suosivat sovelluksia, jotka vaativat liiallisia lupia. Kolmansien osapuolien näppäimistösovellusten, kuten Bitmoji-sovellusten, käyttöön liittyy aina tietosuojariski. Joten, se on näkökulman kysymys. Haluatko tehdä kutomuksesta hauskan kokemuksen vai haluatko yksityisyytesi koskemattomina. Emme arvioi Bitmoji-kehittäjien eheyttä tai julistavat sitä vaaralliseksi sovellukseksi. Vaikka kehittäjät suojelevat onnistuneesti eivätkä aio luovuttaa käyttäjätietoja luvattomalle henkilöstölle, historia kertoo meille, että tietovuodot ovat väistämättömiä.

Bitmoji on nimensä kannalta riittävän uskottava, koska Snap Inc. on hankkinut sen. Bitmoji ei kuitenkaan näytä varjoisalta sovellukselta, liian suuret luvat herättävät hälytystä toisinaan. Yleensä tällaisiin huolenaiheisiin vastataan sovelluksen tietosuojakäytännöllä. Erityinen tietosuojakäytäntö on välttämätön, koska se helpottaa käyttäjiä ja ratkaisee heidän tietosuojaongelmansa. Bitmojillä ei ole omaa tietosuojakäytäntöä, ja Snapchatin käytäntö paljastaa hyvin harvat sovelluksen yksityiskohdat.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me