Disney Plus-fejlkoder – Komplet guide til alle fejl


Disney Plus-fejlkoder – Komplet guide til alle fejl

Opdateret: 24. december 2019

Disney + er en fantastisk streamingtjeneste. Men når du støder på problemer, er det irriterende at have fritid uden noget godt at se på. Sådan kan du løse Disney Plus-fejlkoder.

Hop til…

Siden lanceringen har Disney Plus været omgivet af problemer. Lige efter lanceringen stod Disney Plus-brugere, der var de første til at tilmelde sig tjenesten, over for mange afbrydelser. Disney løste problemet på kun få dage, kun for at få et endnu større slag. Tusinder af Disney + -konti blev hacket og blev sat på det mørke web til salg for så lidt som $ 3 hver.

Efterfulgt af det er pandemien bragt ud og tvunget folk til at holde sig indendørs og finde måder at dræbe tid på. Det er klart, at streamingtjenester som Disney Plus har set en pludselig stigning i mængden af ​​indhold, deres brugere bruger. Dette har forårsaget en belastning på serverne, og mange brugere klager over en liste over fejl.

De fleste fejl skyldes regionale begrænsninger, der gør Disney Plus utilgængelig i mange regioner. Sådanne fejl kan øjeblikkeligt løses ved at oprette forbindelse til PureVPN, en fantastisk streaming-VPN til Disney Plus. Klik her for at få PureVPN.

Her er en liste over de mest almindeligt forekommende fejl på Disney Plus, hvordan du løser dem. Du vil blive overrasket over at se, hvordan en Disney Plus-streaming VPN kan løse de fleste af dine problemer.

Fejlkode 8 – Ugyldig e-mail eller adgangskode

Du prøver muligvis at logge ind med et brugernavn og en adgangskode, der er forkert, hvorfor du muligvis kan se denne fejl. Sørg for, at kapslåsen er slået fra på dit tastatur, og at du skriver det rigtige brugernavn og adgangskode.

Fejlkode 9 – Login eller betalingsproblem

Hvis du for nylig har ændret din Disney Plus-kontoadgangskode, er chancerne for, at du automatisk er logget ud af alle dine enheder. For at løse problemet skal du bare logge ind igen med dit rigtige brugernavn og adgangskode.

Fejlkode 11 – Tilgængelighed af indhold

Det fleste indhold, der er tilgængeligt på Disney Plus, er regionbegrænset. Dette betyder, at tv-shows og film, der muligvis ikke er tilgængelige i en anden region, muligvis ikke er tilgængelige i din. Hvis du prøver at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i din region, vil du blive stødt på fejl 11.

For at løse Fejl 11 og få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit område, skal du oprette forbindelse til en premium-streaming VPN som PureVPN og ændre din placering til USA. Dette giver dig øjeblikkelig adgang til alt indhold, du prøver at få adgang til Disney Plus.

Fejlkode 13 – Enhedsgrænsen nået

Disney handler især om antallet af enheder, du kan bruge på én gang til at se indhold på Disney + med en premium-konto. Disney tillader op til fire enheder, der samtidig er logget ind ad gangen. Derudover giver det dig mulighed for at oprette syv brugerprofiler.

Hvis du er en avanceret bruger, og du har flere streaming-enheder sat op i dit hjem, skal du muligvis logge ud af et par enheder, før du kan genoptage streaming forbi fejlkoden 13.

Fejlkode 22

Disney Plus findes kun i få lande. Hvis du allerede har en Disney + -konto, men du i øjeblikket er i et land, hvor Disney + ikke er tilgængelig, kan du muligvis ende med at finde en fejlkode 22.

Den nemmeste måde at løse dette problem er ved at oprette forbindelse til en Disney + VPN som PureVPN. Når du opretter forbindelse, skal du ændre din placering til USA, så du kan undgå forbi alle fejl og begrænsninger og få adgang til Disney + med det samme hvor som helst i verden.

Disney Plus fejlkode 24

Denne fejl vises mest i tilfælde af en defekt internetforbindelse. Hvis din internetforbindelse ikke er stabil, og dens nedhastighed svinger meget ofte, kan du muligvis ende med denne fejl. Sørg for, at du ikke bruger nogen kromudvidelser, der kunne bruge for meget af din båndbredde.

Hvis du bruger Disney + uden for USA, får du muligvis den samme fejl af en helt anden grund – gratis VPN. De fleste vælger gratis VPN-tjenester, da de ikke beder brugerne om at bruge penge. Imidlertid vil defekte VPN-tjenester altid gøre et dårligt stykke arbejde ved at lade dig få adgang til begrænsede streamingtjenester som Disney+.

For at løse dette problem skal du bare oprette forbindelse til en premium-streaming VPN som PureVPN og oprette forbindelse til en server i USA. Dette vil løse alle problemer, så du får adgang til Disney + igen uden fejl eller problemer.

Fejlkode 25 – Intern fejl

Denne fejl opstår oftest, hvor der er et serviceafbrudsproblem ved Disneys serverende. Normalt tager det et par timer, før denne fejl løses. Bare for at være på den sikre side, kan du prøve at logge ud fra Disney Plus-appen på din streamingenhed og derefter logge ind igen.

Som en forsigtighedsforanstaltning skal du kontakte Disney + kundesupport og forhøre dig om servicestop. Sørg for, at tjenestens utilgængelighed skyldes et problem i Disneys ende og ikke dit.

Fejlkode 30 – Enhedsregistreringsproblem

Selvom Disney Plus tilbyder dedikerede apps til mange streaming-enheder og hardware, hvis du ser denne fejl, er chancerne for, at du bruger en enhed, der ikke understøttes af Disney Plus. Bare for at være sikker, skal du sørge for, at streamingtjenesten understøtter den enhed, du bruger til at streame Disney Plus.

Disney Plus-fejlkode 31

Hvis du er i USA, får du muligvis denne fejl, hvis du ser Disney + på en smartphone. Du har muligvis deaktiveret dine placeringstjenester, hvilket kan forårsage, at Disney + giver dig denne fejl 31-anmeldelse. For at løse dette problem skal du bare gå til din enheds indstillinger og aktivere placeringstjenester.

Hvis du er uden for USA, er chancerne for, at denne fejl vises på din enhed større. I en sådan situation vises fejlen, hvis du bruger en defekt VPN-service, der ikke gør et godt stykke arbejde i at skjule din rigtige placering. Den nemmeste måde at løse Fejl 31-problemet og se Disney + fra uden for USA, er ved at oprette forbindelse til en premium-streaming VPN som PureVPN. Når du opretter forbindelse til VPN, bliver du helt anonym online, hvilket gør det umuligt for Disney + at kende din rigtige placering og blokere dit indholdsadgang.

Fejlkode 32 – Problemer med login eller adgangskode

Hvis du bruger en forkert adgangskode, er chancerne for, at du vil møde denne fejl. Det er ekstremt vigtigt at holde dit kodeord sikkert og ikke dele det med nogen. Hvis det ændres uden din viden fra nogen anden, bliver du låst ud af din egen Disney-konto.

Fejlkode 38 – Tidsindstillinger

Hvis tids- og datoindstillingerne ikke er korrekte på din streamingenhed, forårsager det problemer, når du prøver at få adgang til indhold på Disney Plus. På grund af forskellen i tid mellem serveren og din enhed, vil du ende med at se Disney Fejlkode 38. Du skal bare rette dine tids- og datoindstillinger på din streamingenhed, og dette skulle løse dit problem.

Disney Plus-fejlkode 39

Fejlmeddelelsen, der vises på skærmen, læses "Dette betyder, at den video, du prøver at se, ikke kan ses på dette tidspunkt. Dette kan være en tilgængelighed for rettigheder eller et andet problem med Disney+."

Denne fejl vises normalt, hvis du streamer Disney + på en spilkonsol som Xbox One, eller hvis du allerede streamer på for mange enheder på samme tid. Prøv at genstarte din konsol eller logge ud af dine andre enheder.

Disney Plus-fejlkode 41 og 76

"Vi beklager, men vi kan ikke afspille den video, du anmodede om." Mens fejlmeddelelsen ikke forklarer grunden til, at denne fejl opstår, antyder flere online fejlfindingsguider, at denne fejl opstår, når Disney + -servere, der leverer indhold i dit område, er overbelastet med en trafikstigning. Hvis du ser en ny film eller en episode, der lige er blevet frigivet, vil du sandsynligvis støde på denne fejl.

Den første ting at gøre er at genstarte din streamingenhed. Dette vil rydde dens RAM og give det en ny adgang på Disney + server. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at vente en dag eller to på, at andre streamere bliver færdige med at se det seneste udgivne videoindhold. Når trafikken på Disney-servere er tilbage til normal, kan du let se indholdet let. Hvis du dog opretter forbindelse til en premium streaming VPN og ændrer din virtuelle placering, kan du undgå al den øgede trafik og få adgang til indhold fra en server, der er relativt mindre indlæst.

For fejlkode 76 bemærkede de fleste onlinebrugere, at genstart af streamingenheden ikke fungerer. Imidlertid lykkedes det nogle mennesker med adgang til Disney + -indhold efter at have slettet og geninstalleret appen, så du bør også prøve den rettelse. Denne fejl kan også rettes ved at oprette forbindelse til en premium-streaming VPN som PureVPN og tilsluttet en server, der er mindre overfyldt.

Disney Plus-fejlkode 42

Denne fejl vises uden en fejlmeddelelse, som forklarer, hvorfor de fleste mennesker er lidt for bekymrede over den. Der er et meget enkelt arbejde, som du kan prøve.

Kontroller, at du stadig er tilsluttet internettet, og prøv igen. Denne fejlmeddelelse vises, når der er forbindelsesproblemer med din enhed. Genstart bare din streamingenhed, og sørg for, at dit internet fungerer fint til at løse dette problem.

Disney Plus-fejlkode 66 – Ingen juridiske dokumenter

“Kan ikke tilmelde sig. Ingen juridiske dokumenter tilgængelige ”

Dette er en nyligt opdaget fejlkode på Hulu. I de sidste par dage har mange brugere i Europa og Sydamerika klaget over at være ude af stand til at tilmelde sig. Det kan ikke sies med sikkerhed, hvorfor denne fejl vises lige nu. Vi ved dog, at det kun påvirker brugere i specifikke lande.

For at løse denne fejl skal du oprette forbindelse til en premium Disney VPN. Hvis du har oprettet forbindelse til en gratis VPN-tjeneste, kan du ikke tilmelde dig.

Fejlkode 73

Bruger du en gratis VPN-tjeneste eller en proxy? Ved, at gratis VPN og proxies ikke gør din helt usynlig online. Når du bruger en gratis VPN eller en proxy, forbliver din reelle identitet online. Dette gør det lettere for Disney-servere at registrere din placering og blokere din adgang til dens indhold.

Ikke kun det, en gratis VPN gør dig sårbar over for alle former for cybertrusler, såsom identitetstyveri, hacking og ransomware. Det anbefales yderst, at du bruger en premium VPN, der er optimeret til streaming, såsom PureVPN.

Disney Plus-fejlkode 83

Denne fejl opstår normalt, når du er væk fra dit hjem, ser Disney + på din smartphone, og din placering er slået fra. Det kan også forekomme, hvis din placering er aktiveret, men du er i et andet land. Derudover er der også nogle andre komplekse årsager, men alle af dem kan løses ved hjælp af en premium-streaming VPN som PureVPN.

Når du opretter forbindelse til VPN, kan du vælge at ændre din placering til ethvert område, du foretrækker. Du skal bare oprette forbindelse til USA på en hvilken som helst streaming-enhed, og du vil kunne løse Disney Plus-fejlkode 83 og få adgang til indhold med lethed.

Disney Plus-fejlkode 86

"Vi er kede af det; denne konto er blokeret".

Disney + kan suspendere eller blokere din konto permanent, hvis du konstaterer at overtræde Disney + -politikkerne. For eksempel, hvis du bruger Disney + på mere end 5 enheder meget ofte, eller hvis du deler din adgangskode med dine venner og kolleger, kan Disney muligvis blokere din konto. Når en konto er blevet blokeret, skal du muligvis følge op med Disney Support og få dit problem løst.

Fejlkode 87 – Problemer med login eller adgangskode

Der er ganske mange forskellige fejlkoder, der vises på grund af forkert brugernavn og adgangskode. Det sædvanlige fikseringsmiddel kan løse dem alle – bare log af og log ind igen.

Det endelige ord

Alle de her omtalte fejlkoder er kun dem, der forekommer hyppigst og ødelægger brugernes streamingoplevelse. Denne blog opdateres regelmæssigt med nye fejlkoder og deres løsninger. Bliv hængende.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me