Er Jailbreaking sikkert?


Er Jailbreaking sikkert?

Du måske undrer dig over, at jailbreaking er sikkert, og hvad gør det? Ved at jailbreaking din smartphone kan du få adgang til flere funktioner og funktioner, der er begrænset af fremstillingsvirksomheden. At jailbreaking din smartphone kan se smarte ud for nogle, især hvis du skal udforske nye funktionaliteter og muligheder med din telefon. Det lyder muligvis alt sammen utroligt godt – konsekvenserne eller følgerne af, at jailbreaking din telefon kan være meget farlig. Så det virkelige spørgsmål er, om du er spillet og villig til at tage risikoen.

Er jailbreaking sikkert på din iPhone

Hvad er Jailbreaking?

Begrebet jailbreaking henviser til ændring på systemniveau af en enhed til at undgå begrænsninger eller barrierer oprettet af enhedsproducent. Udtrykket bruges ofte til smartphones, men det gælder også for andre enheder som spillekonsoller såsom PlayStation og andre elektroniske enheder med begrænsede funktioner. EN jailbroken iphones kan nemt omgå fabrikantbegrænsere og adgangsbegrænsede funktioner eller endda installere uautoriseret software der ikke kan downloades fra app store. Jailbreaking-processen fungerer som en udnyttelse, der øger dine enhedsrettigheder ved at udskifte en indbygget operativsystem med mods på bekostning af sikkerhedsfunktioner og batterilevetid sammen med sikkerhedssårbarheder og stabilitetsproblemer. Jailbreaking er ikke begrænset, men bestemt berygtet blandt iOS-brugere.

Hvordan fungerer Jailbreak?

Æble elsker at begrænse dets brugernes privilegier. De normalt diktere brugeroplevelse og fortælle dig, hvordan en enhed skal bruges – en enhed, du lige har købt. Lad os undersøge et par af disse begrænsninger, Apple iPhone’er hukommelse kan ikke opgraderes, Apple iPods nødt til at synkronisere med Apple iTunes at spille musik, Apple Mac dele kan ikke udskiftes, og de fleste af de anstændige apps er tændt App butik betales. Der er selvfølgelig Apple-telefonbrugere, der ikke sætter pris på tilbageholdenhed og dermed vælger den fængslede telefon, da den giver dem mulighed for at omgå begrænsninger og overklokke deres Apple iPhone, Apple iPad og enhver anden Apple-enhed.

Er Jailbreaking lovligt?

Med Jailbreaking din iPhone erstatter mods eller brugerdefinerede kerne dit indbyggede operativsystem og giver dig mulighed for at overklokke din jailbroken iPhone, få adgang til begrænsede funktioner, installere apps fra app store gratis og få adgang til uautoriseret indhold uden at bekymre dig om Digital Millennium Copyright Act.

Desuden giver iPhone-jailbreak dig mulighed for at tilpasse brugergrænsefladen, som ikke er muligt med lager iPhone OS. Jailbreaking din iPhone lyder fascinerende, men spørgsmålet er, om du skal gøre jailbreaking? Med jailbroken iPhones får du ekstra privilegier, men på bekostning af din enheds sikkerhed. Er jailbreaking sikkert? Ingen! Jailbroken-telefon er sårbare med hensyn til sikkerhed og er mere modtagelige for hacking, uautoriseret adgang og informationstyveri som en e-mail-adresse osv. Stadigvis kan en ud af 3 iOS-telefoner, du støder på, være jailbroken iPhone og køre Cydia.

Jailbreaking iPhone vs. Rooting iPhone

jailbreaking:

Udtrykkene jailbreak iPhone og root iPhone kan bruges om hverandre, men jailbreaking-telefon er ikke desto mindre hovedsageligt forbundet med iOS-enheder. På den anden side er rooting ofte tilknyttet Android-enheder. Jailbreaking-telefon eller rooting er en proces, der identificerer sårbarheder i lageroperativsystemet og erstatter den med mods – hvilket giver brugerne adgang til begrænsede funktioner, som det ikke er muligt at få adgang til fra app store. Et punkt, der er værd at bemærke her, er, at jailbreaking-telefon ikke skal forsøges af newbies, da processen ikke garanterer 100% succes. Mens Jailbreak din iPhone er der altid en risiko for at miste telefonen, hvis den udføres forkert. Desuden er der tidspunkter, hvor du er nødt til at jailbreak din iPhone gang på gang på hver genstart.

Rooting Phone:

Rooting telefon er på den anden side mindre kompliceret sammenlignet med jailbreak telefonen. Dette skyldes operativsystemets åbenhed. Android som operativsystem er mere frigivet i forhold til iOS. Selvom Android-producenter ikke værdsætter eller tilskynder til rodfæstning, er det meget mindre besværligt at udføre processen på en Android-enhed sammenlignet med iOS. Det er sikkert at sige, at rooting af en Android-enhed er lidt tilladt sammenlignet med jailbreaking iOS. Hvis tingene går mod syd, kan det at vende tilbage til en rodfæstet enhed til aktie OS betragtes som en sidste udvej. Ikke desto mindre kan uønskede fejl i jailbreak give dig et defekt eller muret udstyr, som det er umuligt at gendanne.

Gør Jailbreak fare for enhedssikkerhed?

Før du hopper på vognen om, hvordan jailbreaking negativt kan påvirke din enheds sikkerhed, er det upåklageligt at forstå, hvilken indflydelse det har på din enheds sikkerhed.

Ingen garantidækning fra Apple:

At jailbreaking en enhed annullerer sin garanti. Din garantikrav flyver ud af vinduet, hvis der sker noget dårligt med din enhed. Selvom du har trukket et vellykket jailbreak ud, har du nu en enhed med ubegrænset adgang. Og det er menneskets natur at undersøge, hvor dybt kaninhullet går – vi vil altid vælge den røde pille. Der er gode apps og dårlige apps; apps, der går ned og også malware. Der er en grund til, at disse begrænsninger er der i første omgang. Med Jailbroken-enhed kan du installere API’er, selv fra uautoriserede og ofte usikre sider – hvilket forlader din enheds sikkerhed sårbar.

Stabilitet og mobilt nedbrud:

Jailbroken-enheder er mere modtagelige for, at telefonen går ned. Nogle apps fungerer muligvis ikke som tilsigtet eller vant til. Officielle opdateringer er en katastrofe for fængslede telefoner. En officiel opdatering, hvis den ikke mister din telefon, ville enten gøre din telefon fejl, ødelægge din telefon eller gøre nogle funktioner utilgængelige. Yderligere kan opdateringerne også ledsage malware. Den eneste løsning på dette er den opdaterede version af jailbreak, og det tager ofte uger, endda måneder at være tilgængelige.

Malware:

Uanset hvor cool en tilpasset iOS-enhed lyder for dig, anbefaler vi ikke at prøve et jailbreak. Når du forsøger et jailbreak, er dine dage som en ubekymret bruger forbi. Din garanti er ugyldig. Ikke Apple, du kommer til at beslutte, om en app er sikker eller ej, du er ikke længere deres bekymring. Fængselsbrud ledsager ofte sikkerhedstrusler, da jailbreak muligvis har en bagdør indbygget. I det øjeblik, du rodder din iOS-enhed med firmwaren, giver du måske ved et uheld adgang til alle dine data og oplysninger, der er gemt på telefonen.

Dataovertrædelser:

En af de berygtede episoder med hacking af jailbreak skete i 2015, da kinesiske hackere fik adgang til iCloud-loginoplysninger for 225.000 personer, der forsøgte jailbreak. Hacket blev lettet af bagdøre oprettet i jailbreak-justeringer, som hjalp hackere med at infiltrere brugernes enheder.

Her er hvorfor vi ikke anbefaler jailbreaking din iPhone

Du har måske ved nu, at jailbreaking af en enhed ikke er sikker og kan kompromittere din enheds sikkerhed. Jailbreaking annullerer ikke kun din enheds garanti, men kan efterlade dig med en muret enhed, hvis den udføres forkert. Officielle opdateringer bliver en katastrofe og ledsager irriterende fejl – hvilket får din enhed til at opleve unødvendige stop. Du overlades praktisk talt til din egen nåde, da du ikke længere er virksomhedens bekymring. Du bliver muligvis nødt til at skelne mellem en god app og en malware på egen hånd.

Helt ærligt, hvis ting går sidelæns, kommer ingen til din redning. Så hvis du er en nybegynder, anbefaler vi kraftigt ikke at forsøge et jailbreak eller bede nogen om at gøre det for dig. Nogle gange er det tilstrækkeligt at fjerne en boks til en ny enhed, der fungerer, som den skal. Men hvis du er en ivrig tech-entusiast, skal du sprænge benet. Det er fancy at teste nye ting, tilpasset iOS-enhed lyder fedt og alt sammen, men vær altid sikker!

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me