Fast: Ingen lyd på Netflix – Nem guide til pc, smartphone og smart tv


Fast: Ingen lyd på Netflix – Nem guide til pc, smartphone og smart tv

Offentliggjort: 3. marts 2023

  1. Fix 1: Genstart dit Smart TV
  2. Fix 2: Fejlfinding af enhedsforbindelser

Læs denne artikel yderligere for detaljerede trin til hvordan du løser No Sound Netflix Error

Fix No Sound på Netflix

Det sidste årti har virket fænomenal vækst i videounderholdningsindustrien. De tidligere populære kabel-tv-operatører og DVD-udlejningsbutikker er nu blevet praktisk talt forældede, alt sammen takket være det nye navn i byen – Netflix. På grund af den bekvemmelighed, det tilbyder, og det nominelle gebyr, det anmoder om, har Netflix tilføjet millioner af kunder til sin allerede enorme kundebase, og antallet fortsætter med at vokse.

Væksten med høj hastighed kan også tilskrives det nye indhold, som Netflix tilføjer til sit indholdsbibliotek hver måned. Netflix sætter en ære i de originale tv-shows og film, som det er vært på sin platform. Selvom tjenesten for det meste er fejlfri og fungerer vidunderligt det meste af tiden, kan du opstå nogle problemer, mens du streamer, hver gang i en blå måne.

Denne artikel diskuterer spørgsmålet om at få lyd uden afspilning af en video og Netflix og tilbyder en løsningsvejledning, som du kan følge for at løse problemet.

Sådan rettes problemet “Ingen lyd på Netflix” på Smart TV

Apples administrerende direktør, Tim Cook, sagde, at fremtiden for tv er apps, og Netflix-brugere synes ikke at være helt enige med ham. En sådan app på det smarte tv er Netflix, der underholder millioner af brugere over hele verden hver dag. Ifølge nogle statistikker afsløret af Netflix, er antallet af brugere, der ser Netflix på et smart TV, det højeste, efterfulgt af pc.

  Sådan ser du Grammy Awards 2023 online

Hvis du er en smart TV-bruger og står over for lydproblemer, når du spiller en video på Netflix, skal du bare følge vejledningen nedenfor. En af rettelserne løser dit problem.

Fix 1: Genstart dit Smart TV

Dit smart TV eller din streaming set-top-boks er muligvis løbet ind i nogle behandlingsfejl, som lydudgangen muligvis er blokeret for. Genstart af enheden kan hjælpe dig med at løse dette problem, da det rydder den midlertidige cache og løser fejl.

Hvis ovennævnte løsning ikke løser dit problem, skal du gå til den næste løsning.

Fix 2:: Fejlfinding af enhedsforbindelser

Er du sikker på, at alle dine kabler er tilsluttet korrekt? Den bedste måde at gøre dette på er at tage alle kabler ud og indsætte dem i deres respektive porte.

Sådan rettes problemet “Ingen lyd på Netflix” på pc?

PC er den næst mest almindelige enhed blandt Netflix-brugere overalt i verden efter Smart TV. Da den moderne generation er meget vant til at bruge pc’er til deres daglige opgaver, vælger mange mennesker at se Netflix på deres pc eller laptop.

Hvis du står over for lydproblemer på din bærbare computer eller pc, når du spiller en video, kan du prøve de rettelser, der er nævnt nedenfor.

Fix 1: Skift Netflix lydindstilling

Klik på dialogikonet nederst til højre på Netflix-afspilleren, og sørg for, at indstillingen ikke-5.1 er valgt. Hvis der vælges en anden mulighed, skal du ændre den til ikke-5.1. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du gå til den næste leverede løsning.

Fix 2:: Opdater lyddriver

  Hvad er standard gateway?

Gå til din computers kontrolpanel, og se, om din installerede lyddriver er opdateret. Du kan gøre dette ved at kontrollere driverens versionnummer og bekræfte det online via Google-søgning for at se, om det er den seneste opdatering. Hvis en ny opdatering er tilgængelig til din driver, skal du installere den. Dette skal løse dit problem. Hvis det ikke løser dit problem, skal du gå til den næste løsning.

Fix 3:: Juster pc-lydindstillinger

Hit Win + R for at åbne Kør-vinduet på din pc og skriv “mmsys.cpl” i søgefeltet. Vinduet indstillinger for indbygget lydhardware åbnes. Fra fanen Afspilning skal du vælge dine højttalere og trykke på knappen Set Standard. Klik på Egenskaber og gå til fanen Avanceret. Sørg for, at indstillingen “24 bit, 192000 Hz (Studiokvalitet)” er valgt. Hvis ikke, skal du ændre dit standardformat til 24 bit 192000 Hz (Studiokvalitet). Hit OK. Dette skal løse dine lydrelaterede problemer på Netflix.

Sådan rettes problemet “Ingen lyd på Netflix” på andre streaming-enheder?

Fix 1: Prøv at spille noget andet

Problemet kan skyldes en fejl i Netflix-indholdsbibliotek. For at være sikker på, at problemet ikke findes i din streaming-hardware, kan du prøve at spille en anden titel på Netflix. Hvis du får ordentlig lydudgang på Netflix, når du spiller en anden titel, er problemet i Netflix-indholdsbibliotek og ikke med dit streamingopsætning. Du kan kontakte Netflix og bede dem om at løse problemet.

Hvis afspilning af en anden video heller ikke giver nogen lydudgang, skal du gå videre til den næste løsning.

Fix 2: Kontroller dine forbindelser

Er du sikker på, at alle dine kabler er tilsluttet korrekt? Den bedste måde at gøre dette på er at tage alle kabler ud og indsætte dem i deres respektive porte.

  Netflix fungerer ikke på Apple TV? Sådan ordnes det.

Fix 3: Genstart din enhed

Din streamingenhed er muligvis løbet ind i nogle behandlingsfejl, som lydudgangen muligvis er blokeret for. Genstart af enheden kan hjælpe dig med at løse dette problem, da det rydder den midlertidige cache og løser fejl.

Nyd amerikanske Netflix med PureVPN fra ethvert land

Netflix er en fantastisk streamingtjeneste i USA. Uden for USA fungerer det også lige så godt, men tilbyder ikke de samme titler. Der er mange fantastiske tv-shows og film, som kun er tilgængelige i USA. Det er lidt uretfærdigt for Netflix-brugere, der bor uden for USA, da de betaler den samme pris for deres abonnement, men ikke får den samme værdi for deres penge sammenlignet med Netflix-brugere i USA..

Hvis du er træt af at se de samme kedelige titler på Netflix, kan du få adgang til Netflix US fra ethvert land via Netflix VPN. Når du opretter forbindelse til PureVPN og vælger US Netflix fra populære websteder, ændres din virtuelle placering til USA, hvilket giver adgang til alle titler, der kun er tilgængelige i USA.

PureVPN kan give dig den ultimative streamingoplevelse, du fortjener. Det giver dig mulighed for at nyde en fuldstændig uafbrudt streamingoplevelse uden konstant buffering eller forsinkelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me