Netflix fungerer ikke på Apple TV? Sådan ordnes det.


Netflix fungerer ikke på Apple TV? Sådan ordnes det.

Offentliggjort: 3. marts 2020

Apple TV-brugere står over for forskellige streamingrelaterede problemer, når de bruger Netflix-appen på deres 2. generation og højere enheder. I nogle tilfælde bliver brugere mødt med en fejlhilsen “Netflix er i øjeblikket ikke tilgængelig,” i andre går Netflix ved med at gå ned; mens nogle brugere muligvis finder ud af, at Netflix ikke har nogen lyd på Apple TV. Hvis du også står over for et af disse irriterende problemer, skal du læse videre til vejledningen til fejlfinding nedenfor.

Netflix fungerer ikke på Apple TV

Netflix er nu officielt tilgængelig til Apple TV 2 og nyere. Endelig fik Apple TV-brugere deres pause fra at prøve forskellige DIY-løsninger, der næppe fungerede. Apple TV er vært for næsten alle større streamingtjenester som Amazon Prime og Hulu, men med Netflix, der tilføjer listen, er Apple TV blevet et varmt valg i streaming-samfundet.

Netflix på Apple TV tilbyder en unik streamingoplevelse, men ligesom alle Netflix-understøttede enheder er der specifikke vejspærringer, som brugerne ofte står overfor. Hvis du også står over for et af de problemer, vi nævnte i starten, skal du rulle ned for at få deres specifikke løsninger.

“Netflix er i øjeblikket ikke tilgængelig”

Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at “Netflix i øjeblikket ikke er tilgængelig,” nedenfor er nogle hurtige rettelser, du kan prøve.

Kontroller Netflix på en anden enhed

Prøv at bruge Netflix på en anden enhed som en smartphone eller pc for at se, om der er et problem med din netværksforbindelse. Hvis Netflix fungerer fint på den anden enhed, ligger problemet hos din Apple TV.

Geninstaller Netflix på Apple TV

Du kan slette Netflix-appen på din Apple TV og derefter installere den igen for at se, om den kan løse problemet. Sådan gør du:

 • Tryk og hold på midtknappen på din berøringsplade, så ser du Netflix begynde at ryste
 • Tryk nu på afspilningsknappen
 • Vælg ‘Slet’
 • Gå nu til App Store, søg efter Netflix og geninstaller det

Genstart din Apple TV-enhed

Du kan frakoble Apple TV i et par minutter og derefter tænde det igen for at genstarte det. Eller du kan gøre det fra ‘indstillinger’. Sådan gør du:

 • Gå til ‘indstillinger’, ↦ ‘system’ for 4K / 4. gen-enhed eller ‘Generelt; for 3. gen og lavere
 • Vælg nu ‘Genstart’.

Se efter Apple tvOS-opdatering

Du kan tjekke for en ventende Apple tvOS-opdatering ved at følge disse trin. Vælg ‘Indstillinger’ > ‘System’ eller ‘Generelt’ > ‘Softwareopdateringer’. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du vælge ‘Opdater software’ eller ‘Opdater automatisk’ og derefter ‘Download og installere’

Nulstil Apple TV-indstillinger

Nulstilling af alle indstillinger på din Apple TV kan løse problemet for godt. Gå til ‘Indstillinger’ ↦ ​​Generelt ↦ Nulstil ↦ Nulstil alle indstillinger

Kontroller din internetforbindelse

Åbn ‘Indstillinger’ > ’Netværk’ > ‘Testnetværk’ > ‘Ja’ > Vælg nu den forventede downloadhastighed fra din internetforbindelse.

Kontroller for opdatering af netværksindstillinger

Sådan kan du opdatere netværksindstillinger:

 • Åbn ‘Indstillinger’, derefter ‘Generelt, derefter’ Netværk, derefter ‘Wi-Fi’ eller ‘Ethernet.’
 • For Ethernet-brugere: Vælg ‘Ethernet’ > ‘Konfigurer IP’ > ‘Automatisk.’ Vælg nu ‘Konfigurer DNS’ > ‘Automatisk.’
 • For Wi-Fi-brugere: Vælg Wi-Fi-netværk > ‘Konfigurer IP’ > ‘Automatisk.’ Vælg nu ‘Konfigurer DNS’ > ‘Automatisk.’

Her er nogle hurtige rettelser til de mest almindelige fejl ved Netflix Apple TV-brugere. Lad os hurtigt gå videre til det næste problem og dets vejledning til fejlfinding.

Ingen lyd på Netflix

Folk klager også over, at Netflix ikke har lydudgang på Apple TV. Hvis du også har dette problem, skal du kontrollere løsningen herunder.

Prøv at spille en anden film eller et andet show

Nogle gange har Netflix muligvis ingen lyd på grund af en ødelagt eller beskadiget titel i biblioteket. Du kan afspille en anden film eller et tv-show, hvis problemet er med den specifikke titel eller med selve Netflix-appen.

Juster lydindstillinger på enheden

Du kan prøve at ændre lydindstillingerne på din Apple TV for at se, om det løser problemet. Sådan gør du:

For Gen 2. og 3. Apple TV-brugere: Gå til ‘Indstillinger’ > ‘Video og lyd’ > ‘Audioformat’ > ’Dolby’ > ‘Vælg Auto’, og kontroller Netflix.

For Gen 4. og 4K Apple TV-brugere: Åbn ‘Indstillinger’ ↦ ‘Video og lyd’ ↦ ‘Audioformat’ ↦ ‘Skift format’ ↦ ‘Brug bedst tilgængelig.’

Kontroller problemer med hardwaretilslutning

Netflix mister muligvis også lyd, hvis din enhed har problemer med hardwareforbindelsen. Sådan kan du kontrollere og fejlfinde disse problemer.

Brug et HDMI-kabel ↦ Tilslut det direkte til tv’et ↦ Vend enderne af HDMI-kablet ↦ Prøv et andet HDMI-kabel ↦ Prøv en ny HDMI-port

Ovenstående løsninger kan få din Netflix-app tilbage til det perfekte audiovisuelle helbred på kort tid. Lad os nu gå videre til det næste problem uden videre.

Netflix-app går ned på Apple TV

Hvis du finder ud af, at Netflix-appen på din Apple TV-enhed er begyndt at gå ned, igen og igen, kan du prøve nedenstående løsninger. Løsningerne er næsten de samme som de, vi har skitseret til problem nr. 1, så vi vil springe over detaljerne for de fleste af dem.

 • Opdater din Apple tvOS
 • Test netværksforbindelsen
 • Genstart routeren >>Nulstil Apple-indstillinger til standard
 • Genstart din Apple TV-enhed
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me