Sådan deaktiveres Messenger


Sådan deaktiveres Messenger

Facebook har en forfærdelig rekord, når vi taler om at sikre sikkerheden ved brugernes online privatliv og deres mest værdifulde aktiv – data.
Facebooks Messenger-app følger det samme fodspor fra Facebook. Den sociale medie gigant er berygtet for sin svage screening praksis og giver en glat hånd til tredjepart på sin platform.
Det er ingen hemmelighed, at folk mister troen på Facebook på trods af deres løbende løfter. Med uendelige dataovertrædelser, Cambridge Analytica-skandalen, er det kun naturligt, at du ønsker at slette Facebook Messenger.

Kan ikke deaktivere Messenger Anymore?

Lige siden Facebook frigav en ny opdatering til Facebook-appen og Facebook Messenger, kan brugerne ikke deaktivere Facebook, kan ikke rod med fotos, medmindre du sletter appen.

Tinget har skabt alvorlig nød for mange brugere, der ikke har valget mellem at deaktivere deres konto. Nu, hvor Facebook har udryddet indstillingen fuldstændigt, er der ingen anden måde end at slette appen.

For brugere, der havde den gamle version af Facebook-appen, brugte de følgende trin til at deaktivere messenger fra deres iOS-enheder.

Sådan deaktiveres Messenger på iOS-enheder

Du kan kun deaktivere Messenger, hvis du tidligere har deaktiveret din Facebook-konto.

  Hvad er standard gateway?

Følg processen for at deaktivere Messenger, når du har deaktiveret din Facebook-konto:

 1. Åbn Messenger-applikation på din telefon.
 2. Tryk på dit profilbillede placeret i øverste venstre hjørne.
 3. Vælg Legal & Politikker > Deaktiver Messenger.
 4. Tryk til sidst på Deaktiver.

Tilsvarende for Android-brugere har den nye Android-version af Facebook Messenger heller ikke mulighed for at deaktivere messenger.

For dem, der ikke har den seneste version og ikke har opdateret appen endnu, kan de dog deaktivere Messenger på et tidspunkt med trinene nedenfor.

Sådan deaktiveres Messenger på Android-enheder

 1. Åbn Messenger-applikation.
 2. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne.
 3. Vælg Legal & Politikker > Deaktiver Messenger.
 4. spiste for sidste gang.

Hvis du har opdateret appen og ønsker at gå helt ud af nettet, kan du overveje at slette din Facebook-konto permanent og slippe af med at blive generet af folk på messenger helt.

Du har også en god mulighed for at slå alle meddelelser fra appen fra ved at justere dens indstillinger fra din telefon eller blot slette facebook-applikationen fra din telefon.

Er Deaktivering af Messenger værd?

Efter at have deaktiveret din Facebook-messenger, vil ingen være i stand til at sende beskeder og gennemgå din profil, før du genaktiverer den.

Som tidligere nævnt er det nødvendigt at deaktivere din Facebook-konto først for at deaktivere messenger.

Ved at genaktivere din Facebook Messenger, aktiverer du automatisk din Facebook-konto, og der er chancer for, at du begynder at modtage anmodninger fra de irriterende brugere, så du bliver nødt til at deaktivere din Facebook-konto for anden gang.

Desværre, hvis du helt sletter din Facebook-konto, mister du derefter adgang til messenger og aldrig genvinder de gamle meddelelser.

  Sådan ser du Grammy Awards 2023 online

Når du bruger Messenger eller et andet chatprogram, skal du bruge en VPN til at sikre dine online samtaler. Dette er for at sikre dine samtaler fra hackere og cyberkriminelle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, når du deaktiverer Messenger?

Når du deaktiverer Messenger, kan folk på Facebook ikke sende beskeder, ringe eller have et videoopkald med dig. Du vises ikke i deres Messenger som online.

Deaktiverer Facebook deaktivering af messenger?

Deaktivering af din Facebook-konto deaktiveres ikke din Messenger-konto. Messenger er en separat app fra Facebook-appen.

Hvordan deaktiverer jeg Facebook?

Her er processen med at deaktivere Facebook:

 • Gå over til din Facebook ’Indstillinger’
 • Generelt skal du gennemse de muligheder, du vil finde ‘Deaktiver din konto’
 • Klik Deaktivering og sletning, klik derefter på Fortsæt med Kontodeaktivering og bekræft.

Kan du deaktivere Facebook og stadig bruge messenger?

Ja. Da Messenger er en separat app, kræver den ikke en Facebook-konto som standard. Du kan dog linke din Facebook-konto med Messenger.

Sådan genaktiveres Facebook Messenger?

Genaktivering af Facebook Messenger er enkel. Her er processen:

 • Download og installer Messenger-appen
 • Log ind med din Facebook-konto
  Indtast din e-mail-adresse / telefonnummer og adgangskode

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me