Sådan slettes Pokémon Go-kontoen permanent


Sådan slettes Pokémon Go-kontoen permanent

07/08/19

Pikachu, jeg vælger dig! Det bringer helt sikkert en spærring af minder!

For at bevare de elskede, barndomsminder i en aldring fremover, udviklede Niantic det mest populære mobilspil, Pokémon Go! Du skal have spillet det med dine venner, familie eller helt solo, som en ensom ulv. Naturligvis har du måske stødt på en stang eller to, mens du spillede den.

Det har virkelig haft en langvarig indflydelse i den augmented reality (AR) industri med sin naturtro og mindboggling gameplay. Men uanset hvor forbløffende dette AR-spil kan være, kan du ikke ignorere det faktum, at det kommer med en pris, som ikke alle brugere har råd til. Og prisen er DIN PRIVACY!

Hvis du er en privatbevidst bruger, har du måske forsøgt at slette appen fra din enhed. At fjerne det fra enheden ville ikke gøre noget for dig, bortset fra at det ville holde dig væk fra de dødelige farer. Den eneste måde at forhindre, at dine data går i de forkerte hænder, er ved at lære at slette Pokémon Go-konto eller -profil for godt.

Læs videre for at lære mere om den komplette tutorial om kontosletning og de yderligere foranstaltninger til beskyttelse af dit privatliv.

img

Pokemon Go-profil: Hvorfor skal du slette den?

Privatlivets fred er ikke kun et varmt århundredes emne, men en ægte bekymring for milliarder af mennesker, der er forbundet med det digitale rum. Og Pokémon Go er bare endnu en tandhjul i gearet, der har eskaleret bekymringerne til et andet niveau.

  Sådan deaktiveres Messenger

For det første er det ikke virksomheden alene, der muligvis drager fordel af dine data. Der er også tredjepartsudviklere involveret i at oprette falske Pokémon Go-apps til at lokke til intetanende brugere.

For det andet og vigtigere er der de besværlige politikker for dataindsamling designet af virksomheden.

For eksempel er din placering på GPS og dit kamera ikke de eneste komponenter, som virksomheden har adgang til. Her er de oplysninger, som virksomheden opbevarer, når du accepterer at acceptere deres politikker, når du tilmelder dig:

 1. Den indsamler og gemmer, dit navn, fødselsdato, Google-e-mail-id, Facebook-e-mail-id og dit Pokémon Trainer Club-id. Hvis du opretter kontoen på vegne af et mindreårigt barn, bliver du nødt til at give virksomheden tilføjede oplysninger som de første og sidste cifre i dit personnummer.
 2. Udvikleren forbeholder sig retten til at bruge cookies og lignende sporingsteknologier til at overvåge din in-game opførsel, som ikke kun inkluderer din gameplay eller opførsel, men også de meddelelser, du sender til dine venner. Tilføjede oplysninger, den indsamler, inkluderer din IP, OS-version og browsertype. Bortset fra spiludvikleren kan andre tredjepartsfirmaer også gemme cookies på din enhed.

Hvordan dine personlige identifikationsoplysninger (PII) kan kompromitteres?

Med en stor mængde brugerdata derude som en siddende and, er der ingen måde, at en cyberkriminel – inkluderede opportunister – efterlader den uberørt.

 • For det første er hackere allerede dygtige til at overtræde placeringssporerne på enheden for at bestemme den brugers faktiske placering.
 • For det andet bruger spillet kontinuerligt kameraet til at levere AR-gameplayet. Som et resultat har mekanismen en potentiel mulighed for at optage brugernes video, som enhver berygtet cyberkriminel vil kunne hacke med lethed.
 • Desuden har udvikleren og virksomheden de fulde rettigheder til at bruge oplysningerne, som de synes passende. For eksempel, i tilfælde af en fusion eller overtagelse, vil virksomheden sandsynligvis overdrage skatten med data uden at satse øje.
 • Der er også en potentiel risiko for angreb på Distribueret Denial of Service (DDoS). Faktisk var datacentret for spilleplatformen tidligere blevet DDoSed af to berygtede hackergrupper. En gruppe hævdede endda, at de angreb den for at vise serveres svage sikkerhed, og de ville gøre det igen, hvis sårbarheden ikke er rettet.
  Sådan slettes Safari på Mac eller iOS

Sådan slettes Pokémon Go-profilen permanent

Med så meget på spil er der intet andet valg tilbage for dig, men at slette Pokémon Go-profilen og forhindre, at dine data “misbruges” af cyberkriminelle..

Sletning af profilen og kontoen for Pokémon Go er ikke så ligetil, som du kunne forvente af andre tjenester, dvs. der er ingen “slet konto” -knap. For at fjerne kontoen bliver du bedt om at udfylde formularen til anmodning om sletning, som er tilgængelig på det officielle supportwebsted.

Når du udfylder og indsender formularen, vil det tage et par uger at blive behandlet. Efter godkendelsen fjernes alle dine data permanent. Som et resultat har du brug for en ny id, hvis du ønsker at spille spillet igen i fremtiden.

Trinvis vejledning

 1. Gå til Pokémon Go supportwebsted ved at klikke på dette link.
 2. hvordan man sletter Pokémon Go-konto trin 1

 3. Indtast dit email adresse og brugernavn i anmodningsformularen.
 4. hvordan man sletter Pokémon Go-konto trin 2

 5. Vælg slet min konto i Pokémon Go: Udgave type Drop down menu.
 6. hvordan man sletter Pokémon Go-konto trin 3

 7. Skriv grunde til lukning af kontoen.
 8. hvordan man sletter Pokémon Go-konto trin 4

 9. Gå ind i captcha Klik derefter på Send til slet kontoen permanent.
 10. hvordan man sletter Pokémon Go-konto trin 5

Gå videre til at beskytte dit privatliv

Da privatlivets fred er og altid vil være den største bekymring for sådanne drastiske trin, vil sletning af en applikation ikke stoppe indtrængende eller cyberkriminelle for den sags skyld. Det anbefales altid at tage ekstra nødvendige forholdsregler for at beskytte dit privatliv, f.eks. Installation af et VPN (Virtual Private Network).

PureVPN våben dig med magten af ​​militær kvalitetskryptering og absolut anonymitet. Med vores 256-bit krypteringsteknologi er du garanteret maksimal databeskyttelse mod enhver tvungen eller uautoriseret adgang. Plus med de tilføjede anonymitetsfunktioner og funktionaliteter vil du være i stand til at holde alle typer overtrædelser af privatlivets fred i skak.

Så få PureVPN og sikre dine data såvel som dit privatliv en gang for alle!

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

no-log-img

PureVPN er No-Log-certificeret!

PureVPNs No-Log-politik er valideret af en af ​​de førende amerikanske baserede uafhængige revisorer. Ikke kun er PureVPN den hurtigste, men også en verificeret No-Log VPN-udbyder!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me