Τι είναι η κρυπτογράφηση AES 256 bit (AES);


Τι είναι η κρυπτογράφηση AES 256 bit (AES)?

Κρυπτογράφηση 256-bit είναι μια τεχνική ασφαλείας κρυπτογράφησης δεδομένων / αρχείου που χρησιμοποιεί ένα κλειδί 256-bit για την κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση δεδομένων ή αρχείων. Είναι μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αλγορίθμου κρυπτογράφησης μετά από μέγεθος κλειδιού 128 bit και μέγεθος κλειδιού 192 bit και χρησιμοποιείται σε περισσότερους σύγχρονους τυπικούς αλγόριθμους, πρωτόκολλα και τεχνολογίες κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των AES και SSL.

Το Advanced Encryption Standard, γνωστότερο ως AES encryption είναι ένας αλγόριθμος κρυπτογράφησης που διασφαλίζει την ασφάλεια των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Η πιο γνωστή έκδοση του Advanced Encryption Standard είναι η κρυπτογράφηση μεγέθους κλειδιού AES 256-bit μέσω aes που αναφέρεται στο μέγεθος κλειδιού της τυπικής κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας aes. Φυσικά, όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του κλειδιού, τόσο πιο περίπλοκο είναι να μαντέψετε τα μεγέθη των κλειδιών.

Πόσα bits είναι κρυπτογράφηση AES?

Το Advanced Encryption Standard (AES) είναι μια παραλλαγή του Rijndael που έχει σταθερό μέγεθος μπλοκ 128 bit και μέγεθος κλειδιού 128 bit μέγεθος κλειδιού, μήκος κλειδιού 192 bit ή κρυπτογράφηση 256 bit. Αντίθετα, το Rijndael per se καθορίζεται με μεγέθη μπλοκ και κλειδιού που μπορεί να είναι οποιοδήποτε πολλαπλάσιο των 32 bit, με ελάχιστο 128 και μέγιστο πρότυπο κρυπτογράφησης 256-bit.

Πόσο ασφαλής είναι η κρυπτογράφηση AES 256 bit και μπορεί να σπάσει η κρυπτογράφηση AES 256 bit?

Για να το κατανοήσουμε καλύτερα σε απλές λέξεις, να σπάσουμε ή να ωθήσουμε ένα AES Advanced κρυπτογράφηση προτύπων συμμετρικό κλειδί κρυπτογράφησης, καθώς η AES χρησιμοποιεί ένα σταθερό μέγεθος μπλοκ μήκους κλειδιού 16 bytes θα χρειαστούν δισεκατομμύρια υπολογιστές για να σπάσουν από την εποχή του σύμπαντος ( 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια) για να σπάσει το τυπικό συμμετρικό κλειδί κρυπτογράφησης 256-bit.

Το PureVPN χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο προηγμένο πρότυπο κρυπτογράφησης 256-bit συμμετρικό κλειδί για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών ή του απόρρητου μυστικού τους, έτσι ώστε καμία κυβέρνηση, υπηρεσίες, χάκερ να μπορεί να παρακολουθεί τα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να ωμήσει τη δύναμη, τότε θα χρειαστούν 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια για να σπάσει το πρότυπο Advanced Encryption Standard συμμετρικό κλειδί κρυπτογράφησης 256-bit για την προστασία των δεδομένων σας.

  Κατεβάστε το καλύτερο VPN για Android TV

Εξασφαλίστε τις διαδικτυακές επικοινωνίες και τις δραστηριότητές σας με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού του PureVPN.

Γιατί πρέπει να κρυπτογραφήσετε τα διαδικτυακά σας δεδομένα?

Η κρυπτογράφηση είναι απαραίτητη επειδή σας επιτρέπει να προστατεύετε με ασφάλεια τα δεδομένα στα οποία δεν θέλετε να έχει πρόσβαση κανένας άλλος. Οι επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τα εταιρικά μυστικά, η κυβέρνηση τις χρησιμοποιεί για να προστατεύσει τις διαβαθμισμένες πληροφορίες για να προστατεύσει το απόρρητο και πολλά άτομα τα χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα για να προστατεύουν από πράγματα όπως κλοπή ταυτότητας.

Το Espionage χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για να προστατεύει με ασφάλεια τα περιεχόμενα των φακέλων, τα οποία θα μπορούσαν να περιέχουν email, ιστορικό συνομιλιών, φορολογικά στοιχεία, αριθμούς πιστωτικών καρτών ή οποιαδήποτε άλλη ευαίσθητη πληροφορία. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν ο υπολογιστής σας κλαπεί, αυτά τα δεδομένα είναι ασφαλή.

Η κρυπτογράφηση είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε μοιράζεται ιδιωτικές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Το PureVPN τροφοδοτείται από αυτο-μηχανικούς και αυτο-βελτιστοποιημένους διακομιστές. Αυτοί οι διακομιστές είναι ασφαλείς με συμμετρικό κλειδί κρυπτογράφησης AES 256-bit που παρέχει στους χρήστες το υψηλότερο επίπεδο ανωνυμίας για να αποφύγουν τη βίαιη δύναμη καθώς η κρυπτογράφηση 256-bit γνωστή ως AES χρησιμοποιεί 14 γύρους, επομένως αυτές οι επιθέσεις δεν είναι αποτελεσματικές.

• Το PureVPN αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας – Όταν συνδέεστε με το PureVPN, το πραγματικό σας IP αποκρύπτεται με μια εικονική IP για να σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων σας με 256 bits κρυπτογράφησης. Μια εικονική IP διασφαλίζει την ανωνυμία της πραγματικής σας διεύθυνσης IP, έτσι ώστε η ψηφιακή σας ταυτότητα να παραμένει μυστικό. Μόλις αναλάβει η εικονική IP, οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες, τα αρχεία που μοιράζεστε και πολλά άλλα είναι ασφαλή από αδιάκριτα μάτια.

• Ως ασθενής / γιατρός – Για παράδειγμα, εάν είστε ασθενής που επικοινωνεί με τον γιατρό, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση 256-bit aes, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να αγγίξει τις προσωπικές σας αναφορές / δεδομένα για λόγους ασφαλείας ως ασθενής, διατηρείτε αυτά τα δικαιώματα.

• Online αγορές – Εάν αγοράζετε προϊόντα στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε σύνδεση με κρυπτογράφηση 256 bit aes στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε όταν πραγματοποιείτε την πληρωμή, η οικονομική συναλλαγή / δεδομένα σας να προστατεύεται από εισβολείς. Ως Netizen έχετε δικαιώματα διατηρημένα για τη δική σας ασφάλεια.

• Κυβέρνηση – Η πολιτεία χρειάζεται κρυπτογράφηση 256-bit για να εξασφαλίσει βασικά ευαίσθητα έγγραφα / δεδομένα και συνομιλίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια έναντι βασικών παγκόσμιων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο από χάκερ και κράτη.

  Ένα απλό Hack: Πώς να παρακολουθήσετε το NBC στο Kodi που αποκαλύφθηκε!

• Ανθρώπινος ακτιβιστής – Εάν υποστηρίζετε έναν σκοπό, κερδίζετε ανεπιθύμητη προσοχή από ομάδες που θέλουν να βλάψουν την προσωπική σας ατζέντα. Η χρήση κρυπτογράφησης aes 256-bit ως κρυπτογράφησης μπορεί να εξασφαλίσει την βασική πρόοδο και τις επικοινωνίες σας με άτομα και ομάδες στο διαδίκτυο, καθώς διατηρείτε αυτά τα δικαιώματα.

• Δημοσιογράφος – Ως δημοσιογράφος, για λόγους ασφαλείας, πρωταρχικό μέλημά σας είναι να προστατεύσετε τις πηγές σας. Η κρυπτογράφηση 256-bit ως κλειδί κρυπτογράφησης aes 256 bit αποδεικνύεται επωφελής για την προστασία της έρευνας, των αποκαλύψεων και των πηγών από ανεπιθύμητη προσοχή.

• Ταξιδιώτες Το ταξίδι είναι διασκεδαστικό έως ότου κλειδωθείτε από τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας ή πέσετε θύμα εισβολής. Διατηρούνται τα βασικά σας δικαιώματα ασφαλείας, Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, η κρυπτογράφηση 256 bit ως κρυπτογράφηση 256 bit διασφαλίζει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Το μόνο που χρειάζεται για να συνδέσετε το PureVPN και να απολαύσετε την περιήγηση και τη ροή.

Πώς μπορούν τα δεδομένα σας να εκτεθούν?

Τα δεδομένα είναι εύθραυστα και πολύτιμα από την άποψη της βασικής σας ασφάλειας. Τα δεδομένα αποφέρουν κέρδη για πολλούς, γι ‘αυτό πάντα αναζητούνται από βασικές εταιρείες εξόρυξης δεδομένων. Καθώς τα βασικά δεδομένα προσελκύουν πολλά μέρη, συχνά στοχεύουν και εκτίθενται στον ευρύ ιστό για δημοτικότητα ή πωλούνται στον υψηλότερο βασικό πλειοδότη για οικονομικά κέρδη.

Όταν αλληλεπιδράτε στο Διαδίκτυο, ένας εισβολέας θα χρειαζόταν ποιος εισέβαλε στο δίκτυό σας να έχει εύκολη πρόσβαση στις βασικές διαδικτυακές σας δραστηριότητες, να διαβάσει τις συνομιλίες σας και να δει ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε και χειρότερα, ξέρετε για το κλειδί σας οικονομικές λεπτομέρειες.

Κρυπτογράφηση 256-bit σε συνδυασμό με VPN

Ένα VPN χρησιμοποιεί τη βασική τεχνολογία aes 256 key encryption aes χρησιμοποιώντας για να εξασφαλίσει τη διαδικτυακή σας σύνδεση από κυβερνοεπιθέσεις που περιλαμβάνει την ασφάλειά σας. Ταυτόχρονα, ένα VPN προσφέρει ισχυρά πρωτόκολλα σε συνδυασμό με 256 κρυπτογράφηση για την ασφάλειά σας που καταπολεμούν κακόβουλες επιθέσεις και ενισχύουν την διαδικτυακή σας ταυτότητα.

Το VPN είναι σαν ένα θωρακισμένο όχημα που διατηρεί τον οδηγό ασφαλή ανά πάσα στιγμή για την ασφάλεια των επιβατών. Λειτουργεί αποκρύπτοντας την πραγματική IP σας και εκχωρώντας σας μια εικονική IP διαφορετικής τοποθεσίας. Η ιδέα της πραγματικής ταυτότητάς σας να αποκρύπτεται από μια εικονική ταυτότητα αποδεικνύει ότι διατηρείτε τη φυσική τοποθεσία και τις δραστηριότητές σας ασφαλείς στον ιστό μέσω της ασφάλειας aes 256.

  ما هي البوابة الافتراضية؟

Πώς λειτουργεί η κρυπτογράφηση AES με το PureVPN?

Η κρυπτογράφηση είναι η κινητήρια δύναμη για την ανωνυμία στο διαδίκτυο και χωρίς τη διαδικασία κωδικοποίησης ενός μηνύματος, η έννοια του διαδικτυακού απορρήτου και της ασφάλειας θα κινδυνεύει. Για να παραμείνετε ασφαλείς, θα χρειαστείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω των κρυπτογραφημένων διακομιστών aes 256 του PureVPN, όλες οι επικοινωνίες, οι ευαίσθητες δραστηριότητες ή τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλείς.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ο εισβολέας δεν θα μπορεί να ανοίξει τα κρυπτογραφημένα δεδομένα aes 256, για να παραμείνει ασφαλής ό, τι θα χρειαζόταν για τη σύνδεση του PureVPN. Στο τέλος της ημέρας, η ακεραιότητα των δεδομένων και του απορρήτου σας παραμένει ανέπαφη. Η κρυπτογράφηση AES 256 χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

π.χ.

Το PureVPN επιλέγει την καλύτερη κρυπτογράφηση που σας ταιριάζει

Το PureVPN θα επιλέξει αυτόματα την καλύτερη κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το πρότυπο aes για εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Επιπλέον, το PureVPN προσφέρει πολλαπλά πρωτόκολλα σήραγγας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit aes σε OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP και L2TP / IPSec. Το PureVPN παρέχει κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας aes σε όλους τους διακομιστές VPN.

Μόλις συνδεθείτε στο VPN, θα λάβετε από προεπιλογή κρυπτογράφηση των aes. Είτε πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, smartphone ή tablet, η υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση 256-bit του PureVPN μέσω aes ξεκινά μια ασφαλή σύνδεση με το διακομιστή VPN και διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας μεταδίδονται με ασφάλεια. Το μόνο που θα χρειαζόταν για τη σύνδεση του VPN μας.

Παρόλο που δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να εισβάλει, αλλά αν ένας χάκερ καταφέρει να αγγίξει τη σύνδεσή σας, το μόνο που θα δουν είναι άσεμνες πληροφορίες που περνούν μέσω του δικτύου. Ως εκ τούτου, οι κρυπτογραφημένες διαδικτυακές επικοινωνίες και άλλες δραστηριότητές σας είναι πλήρως ασφαλείς.

Η κρυπτογράφηση είναι αναγκαιότητα

Στη σημερινή σύγχρονη εποχή, οι κυβερνοεπιθέσεις και οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν γίνει κοινές. Με μαζικές εισβολές δεδομένων και ιδιωτικές λεπτομέρειες ανοιχτά, η κρυπτογράφηση του aes είναι ο καλύτερος φίλος σας. Η κρυπτογράφηση με χρήση aes θα κρατήσει τα email σας απόρρητα, ιατρικά αρχεία ασφαλή, προστατευμένες τραπεζικές συναλλαγές, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης κρυμμένο μακριά από κλέφτες ταυτότητας και πολλά άλλα.

Το PureVPN έχει αναγνωριστεί από κορυφαίες εκδόσεις όπως το PCMag και άλλες για την αφοσιωμένη δέσμευσή του και τα εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας. Μόλις συνδεθείτε στο PureVPN, τα δεδομένα σας προστατεύονται μέσω aes από όλα τα τρίτα μέρη και ομάδες παρακολούθησης.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me