Ένα απλό Hack: Πώς να παρακολουθήσετε το NBC στο Kodi που αποκαλύφθηκε!


Contents

Ένα απλό hack: Πώς να παρακολουθήσετε το NBC στο Kodi!

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2023

  Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά την Καραϊβική Premier League

Θέλετε να κάνετε streaming του NBC στο Kodi; Τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Αποκτήστε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καλύτερα πρόσθετα Kodi και παρακολουθήστε το NBC από οπουδήποτε κατά τις ημέρες κλειδώματος.

Η ανάγκη για κατανάλωση νέου και ενδιαφέροντος περιεχομένου υπάρχει εδώ και αιώνες. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι ήταν σχεδόν εθισμένοι στην ανάγνωση εφημερίδων το πρωί, ή ένα βιβλίο το βράδυ. Αργότερα, οι άνθρωποι άρχισαν να συντονίζονται στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις τους για τα αγαπημένα τους προγράμματα. Η ανάγκη υπάρχει ακόμα σήμερα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι καταναλώνουν περιεχόμενο σήμερα έχει καινοτομήσει στο σύνολό του.

Η ροή είναι ο νέος κώδικας ζωής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο βίντεο. Σήμερα, υπάρχουν απεριόριστες επιλογές όταν πρόκειται να αποφασίσετε τι θα κάνετε streaming και σε ποια συσκευή ή πλατφόρμα.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και το Hulu, που έχουν χρήστες σε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Και οι δύο αυτές πλατφόρμες ροής παρέχουν πρόσβαση σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αλλά υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις, κάποια αθλήματα ή οποιαδήποτε άλλη μορφή περιεχομένου βίντεο που δεν μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε ως ψυχαγωγία, είναι δύσκολο να το βρείτε σε αυτές τις πλατφόρμες ροής.

Τι είναι το Kodi

Ένα τέτοιο παράδειγμα μιας υπηρεσίας ροής, η οποία είναι απολύτως δωρεάν, είναι το Kodi. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που σας παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο 0 από οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένο στην περιοχή σας. Φέρνει ό, τι σας αρέσει, σε ένα μέρος, προσφέροντάς το σε ένα τακτοποιημένο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη. Φυσικά, υποστηρίζεται και διαχειρίζεται από μια ειδική ομάδα ανθρώπων.
Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί βασικά σε οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται στο Διαδίκτυο και διαθέτει οθόνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Linux, OSX, Windows, iOS και Android, κονσόλες παιχνιδιών, αποκωδικοποιητές και πολλές άλλες συσκευές.

Περιεχόμενο στο Kodi και στη βάση χρηστών του

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επισκεψιμότητας που κοινοποίησε η ίδια η Kodi, 12 εκατομμύρια χρήστες ήταν ενεργοί στο Kodi από τον Δεκέμβριο του 2023. Η εταιρεία κοινοποίησε επίσης ότι 1 στους 3 χρήστες ενημέρωσε τακτικά τα αποθετήρια πρόσθετων για να παραμένει ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο.
Μια τέτοια αφοσιωμένη βάση χρηστών, παρά όλες τις καταστροφές που αντιμετώπισε το Kodi τα τελευταία χρόνια, είναι δυνατή μόνο επειδή το Kodi παρέχει μια λύση ενός παραθύρου για το καλύτερο περιεχόμενο στον κόσμο. Ο αριθμός των πρόσθετων και το μέγεθος του περιεχομένου σε κάθε πρόσθετο είναι σχεδόν άπειρο, γεγονός που εξηγεί γιατί οι χρήστες του Kodi παραμένουν εξαιρετικά πιστοί στην υπηρεσία.
Δεν υπάρχει σωστό μέτρο για την κατηγοριοποίηση του είδους του περιεχομένου που έχει το Kodi. Ας πούμε ότι έχει τα πάντα και μετά μερικά. Απλώς αποκτήστε το σωστό πρόσθετο και ξεκινήστε αμέσως τη ροή. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες κατηγορίες διαθέσιμες στο Kodi που μπορούν να προβληθούν στην αρχική σελίδα. Αυτές οι κατηγορίες έχουν ως στόχο να ταξινομήσουν το περιεχόμενο στην αρχική του σελίδα με αυτόν τον τρόπο:

 • ΜΟΥΣΙΚΗ
 • Κινηματογράφος
 • Σόου
 • Φωτογραφίες
 • PVR
  Πώς να επιδιορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix NW-3-6

Το Kodi αφορά τα πρόσθετα

Ακριβώς όπως οι εφαρμογές καθιστούν τα smartphone ένα βιώσιμο προϊόν, για το Kodi είναι πρόσθετα. Για οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε στο Kodi, χρειάζεστε ένα σχετικό πρόσθετο. Μόλις εγκατασταθεί ένα πρόσθετο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi, εμφανίζεται ως κατάλογος που μπορείτε να επιλέξετε και να εξερευνήσετε για να βρείτε περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε.
Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές HBO στο Kodi, θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο για το HBO ή εάν θέλετε να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τρέχουσες υποθέσεις και τις ειδήσεις, θα μπορούσατε να λάβετε κάτι όπως το BBC ή το CNN επί. Υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα διαθέσιμα στο διαδίκτυο για δωρεάν λήψη. Πληρώνονται μόνο μερικά premium, αλλά το περιεχόμενο που φιλοξενούνται μπορεί να βρεθεί και σε άλλα δωρεάν πρόσθετα Kodi.

Τι είναι το NBC

Το NBC είναι ένα αμερικανικό εμπορικό δίκτυο μετάδοσης που υπάρχει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες γύρω από τις ΗΠΑ, μερικές από τις οποίες μεταδίδονται σε ορισμένα μέρη του Καναδά και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.

Το NBC αποκλείεται εκτός ΗΠΑ – Geo-Restrictions!

Το NBC είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και σε ορισμένες περιοχές. Εκτός των ΗΠΑ, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο NBC λόγω γεωγραφικών περιορισμών που ισχύουν από περιφερειακές αρχές, παραγωγούς περιεχομένου και πλατφόρμες ροής. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει νομική ρήτρα που να επιτρέπει στους παραγωγούς και τους συντονιστές περιεχομένου να λογοκρίνουν περιεχόμενο βάσει της τοποθεσίας ενός χρήστη. Στην πραγματικότητα, αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον ΟΗΕ το 2011, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δηλώνεται ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα σε όλες τις αναπτυσσόμενες χώρες. Αυτό περιελάμβανε το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης σε περιεχόμενο, το οποίο δεν είναι πλέον πιθανό λόγω των ανήθικων γεω-περιορισμών που επιβάλλουν οι περιφερειακές αρχές.
Μπορείτε να κάνετε streaming NBC σε οποιαδήποτε συσκευή, να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το NBC Live.

Περιεχόμενο στο NBC

Το NBC αφορά τα αθλήματα και τις ειδήσεις. Παρέχει στους θεατές ένα ποικίλο μενού όλων των ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και αναλύσεις και εκπομπές που σχετίζονται με ειδήσεις και τρέχουσες υποθέσεις. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία γεγονότα σε όλο τον κόσμο σε όλους τους κλάδους όπως η τεχνολογία, τα οικονομικά, ο αθλητισμός.

Τι είναι το NBC Gold

Το NBC Gold είναι ένα ειδικό πάσο για τους λάτρεις των σπορ, το οποίο τους παρέχει αποκλειστικά περάσματα σε ειδικές ζωντανές εκδηλώσεις που είναι δύσκολο να μεταδοθούν διαφορετικά. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για το χρυσό πάσο NBC μπορούν να εγγραφούν με μηνιαία χρέωση 49,99 $ για το πιο ακριβό πρόγραμμα που παρέχει πρόσβαση σε κάθε αγώνα που πρέπει να παρακολουθήσετε. Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε μόνο μερικά από τα αγαπημένα σας, ρίξτε μια ματιά στα σχέδια NBC Gold Pricing.

Πώς να ενεργοποιήσετε το NBC Sports Gold στη συσκευή σας

Η ενεργοποίηση του NBC Gold σε οποιαδήποτε συσκευή είναι τόσο απλή όσο μπορεί. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα και θα είστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ροή. Ωστόσο, η εγκατάσταση ζητά μερικές λεπτομέρειες, όπως τον πάροχο διαδικτύου, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε τυχαία εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ.
Η εγκατάσταση θα σας ζητήσει επίσης να εισαγάγετε έναν 6ψήφιο κωδικό ελέγχου ταυτότητας, τον οποίο μπορείτε να λάβετε από τη συσκευή σας που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην οθόνη ενεργοποίησης για να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης.
Εάν είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε το NBC Gold στη συσκευή σας κάντε κλικ εδώ.

Παρακολουθήστε το NBC στο Kodi με το πρόσθετο NBC

Ναι, υπάρχει ένα πρόσθετο για το NBC που μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Οι χρήστες που ζουν στις ΗΠΑ μπορούν απλώς να εγκαταστήσουν το πρόσθετο και να ξεκινήσουν τη ροή των αγαπημένων τους τηλεοπτικών προγραμμάτων αμέσως. Ωστόσο, δεδομένου ότι το NBC έχει αποκλειστεί για πρόσβαση εκτός ΗΠΑ, οι άνθρωποι σε άλλες χώρες δεν θα μπορούν να παρακολουθούν απευθείας το NBC στο Kodi.
Οι ομογενείς, οι ταξιδιώτες και οι χρήστες που ζουν σε άλλες χώρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να αλλάξουν την τοποθεσία τους, γεγονός που καθιστά δυνατή την πρόσβαση στο πρόσθετο NBC και την απόλαυση του περιεχομένου του από το Kodi. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο NBC και να παρακολουθήσετε το NBC στο Kodi

Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο NBC Sports Live Extra στο Kodi.

 • Ξεκινήστε το Kodi και κατευθυνθείτε στα “Πρόσθετα”.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος εγκατάστασης πακέτου.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση από αποθετήριο” > Αποθήκη πρόσθετου Kodi.
 • Κάντε κλικ στο NBC Sports Live Extra > Εγκαθιστώ.
 • Περιμένετε για την ειδοποίηση “En-on Enabled”.
 • Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και μεταβείτε στα πρόσθετα.
 • Επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο.
 • Όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα βίντεο εμφανίζονται εδώ.

Την πρώτη φορά που θα ξεκινήσετε το πρόσθετο NBC Sports Live Extra, θα σας δοθεί ένας κωδικός ενεργοποίησης που θα πρέπει να εισαγάγετε στη διεύθυνση https://activate.nbcsports.com/.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο πρόσθετο NBCSN από εδώ και στη συνέχεια να το ρυθμίσετε κάνοντας κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση από αρχείο Zip” αντί για “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.

Κίνδυνοι ροής σε μη ασφαλή σύνδεση

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από τον αναλυτή της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, Zubair Rafique, οι χρήστες που χρησιμοποιούν δωρεάν πλατφόρμες ροής για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο που τους αρέσει, όπως αθλητικά και ειδήσεις, διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να διακυβεύσουν τις συσκευές και τα δεδομένα τους. Είπε στο BBC σε μια συνέντευξή του ότι οι δωρεάν πλατφόρμες ροής είναι συνήθως ένα ελκυστικό στοίχημα για τις φημισμένες μάρκες για να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις τους, επομένως πρέπει να στραφούν προς τις μη φημισμένες μάρκες.
Κατά συνέπεια, οι δωρεάν πλατφόρμες ροής είναι γεμάτες με όλους τους τύπους διαφημίσεων, όπως αναδυόμενα παράθυρα, επικαλύψεις, πλαϊνά πανό και κάθε άλλο δυνατό μέρος. Αυτές οι διαφημίσεις έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που προσελκύουν τους χρήστες να κάνουν κλικ σε αυτές. Όταν κάνουν κλικ, αναγκάζουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν πρόσθετα πρόσθετα ή λογισμικό για παρακολούθηση ζωντανών ροών.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο κατηγοριοποιήθηκαν σε 3 κατηγορίες, κακόβουλο λογισμικό, απάτη και περιεχόμενο για ενήλικες, με βάση το πού οδηγούν οι διαφημίσεις όταν οι χρήστες έκαναν κλικ σε αυτό. Ακολουθούν τα αποτελέσματα:
Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, οι χρήστες που χρησιμοποιούν δωρεάν πλατφόρμες ροής έχουν πιθανότητα 54% να μολύνουν τις συσκευές τους με κακόβουλο λογισμικό που μπορούν να πάρουν τηλεχειρισμό των συσκευών και των δεδομένων τους.
Μόλις ένας κακόβουλος εγκληματίας στον κυβερνοχώρο αναλάβει τον έλεγχο της συσκευής σας, μπορεί να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση στις συσκευές σας με μικρόφωνο, αρχεία καταγραφής κάμερας και δραστηριότητας, τα οποία μπορούν να μεταγράψουν κάθε σας και ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN για ροή

Μόνο ένα VPN μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς από όλες αυτές τις απειλές ακόμα κι αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν πλατφόρμες ροής για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας. Ένα VPN σάς καθιστά εντελώς ανώνυμο στο διαδίκτυο και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που κατά τα άλλα αποκλείεται στην περιοχή σας.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα VPN τόσο καλά όσον αφορά τη διατήρηση του απορρήτου σας ανέπαφο. Ενώ τα περισσότερα από αυτά θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο, πολύ λίγοι από αυτούς θα σας κρατήσουν ασφαλείς από τους κινδύνους του δωρεάν περιεχομένου που συνοδεύει. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα καλό VPN ροής που ενδιαφέρεται για το απόρρητο και την ψηφιακή σας ταυτότητα.

PureVPN – Κορυφαία επιλογή ταινιών

Το VPN μας είναι το καλύτερο VPN βελτιστοποιημένο για ροή. Διαθέτει περισσότερους από 2.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές χώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να βιώσουν την πραγματική ελευθερία και την ανωνυμία κατά τη ροή οτιδήποτε στο διαδίκτυο. Το VPN επιτρέπει μια απολύτως εύκολη εμπειρία.
Για τα streamers, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι αργές ταχύτητες του Διαδικτύου, κάτι που μπορεί να οφείλεται στο ότι η διεύθυνση IP τους αποκτά μαύρη λίστα από τον ISP τους. Με το VPN, οι ταινίες καθίστανται εντελώς αόρατες στο διαδίκτυο, γεγονός που τους επιτρέπει να αποφύγουν τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι ISP στην IP τους, αποκτώντας μέγιστες ταχύτητες ροής σε αντάλλαγμα.

Πώς να αποκτήσετε VPN στο Kodi

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, επομένως η χρήση του χωρίς να λαμβάνονται άφθονα μέτρα ασφαλείας είναι κακή ιδέα. Η ενσωμάτωση του VPN στο Kodi είναι απλή. Παρόλο που δεν υπάρχει ειδικό πρόσθετο για το Kodi, μπορείτε να διορθώσετε το VPN στο δρομολογητή Wi-Fi, ο οποίος παρέχει προεπιλεγμένη ασφάλεια σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή σας αμέσως.
Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε έναν αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης σχετικά με τον τρόπο λήψης VPN στο Kodi.

Πώς να αποκτήσετε VPN για οποιαδήποτε άλλη συσκευή

Η λήψη VPN για οποιαδήποτε συσκευή είναι πολύ απλή. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε VPN και να διασφαλίσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο.

 • Εγγραφή στο PureVPN
 • Λήψη VPN για τη συσκευή σας
 • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
 • Πατήστε σύνδεση! Ξεκινήστε τη ροή με ασφάλεια.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me