Πώς να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο σε απευθείας σύνδεση ζωντανά στη Γερμανία


Contents

Πώς να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο σε απευθείας σύνδεση ζωντανά στη Γερμανία

Ενημερώθηκε: 20 Φεβ 2023

Οι οπαδοί ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο μπορούν να μάθουν πώς να παρακολουθούν ποδόσφαιρο στο διαδίκτυο από οπουδήποτε.

– Αποκτήστε πρόσβαση σε οποιοδήποτε αθλητικό κανάλι
– 2.000 βελτιστοποιημένοι διακομιστές ροής
– Μεγάλη γκάμα υποστηριζόμενων συσκευών

Πώς να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο στο Διαδίκτυο με VPN?

Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας αγώνες ποδοσφαίρου με ένα VPN σε 3 εύκολα βήματα!

Καλύτερο VPN για ροή ποδοσφαίρου

Εγγραφή για PureVPN

Γρήγορη και ασφαλής.

Λήψη VPN για ροή ποδοσφαίρου

Κατεβάστε

Εγκαταστήστε την εφαρμογή στην αγαπημένη σας συσκευή

Παρακολουθήστε το ποδόσφαιρο με το PureVPN

Ξεκινήστε τη ροή

Συνδεθείτε σε έναν επιθυμητό διακομιστή και μεταβείτε!

Λήψη PureVPN

Στην αγαπημένη σας συσκευή!



 • Δολ ΗΠΑ
  Port Forward Sniper Elite 4 Multiplayer με χρήση Port Forwarding

Πρόγραμμα 1 μήνα Χωρίς έκπτωση Εξοικονομήστε 0% 10,95 $ ανά μήνα ανά μήνα Αποκτήστε 1 Μήνα Πρόγραμμα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Πλήρης πρόσβαση. Χωρίς όρια. Αγαπημένο! Δοκιμή 7 ημερών + Έκπτωση 47% μετά Εξοικονομήστε 0% 0,99 $ 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * Λάβετε ΔΟΚΙΜΗ 7 ΗΜΕΡΩΝ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Μετά από 7 ημέρες, θα εγγραφείτε αυτόματα στο 1-ετή πρόγραμμα μας στο 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα

Πρόγραμμα 6 μηνών 24% ΕΚΠΤΩΣΗ Εξοικονομήστε 24% 8,33 $ ανά μήνα ανά μήνα Λάβετε 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Προσοχή παρακαλώ!Μη χάσετε τη δοκιμή 7 ημερών στα 0,99 $. Πρόγραμμα 1 έτους Εξοικονομήστε 82% 1,99 $ / μήνα ανά μήνα Λάβετε 1 έτος εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών 2- Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας Ασφαλής και κρυπτογραφημένη πληρωμή mcafee-εικονίδιο Επιλέξτε Μέθοδος πληρωμής Πιστωτική κάρτα PayPal Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις επιλογές πληρωμής Περίληψη παραγγελίας 0,99 USD

Περίληψη της παραγγελίας σας

Δοκιμή 7 ημερών PureVPN + Έκπτωση 47% μετά 0,99 USD επιπλέον

Σύνολο 0,99 USD ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΥΝ; Ισχύουν Χ

Εισαγάγετε ένα έγκυρο όνομα κατόχου κάρτας.

Εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email.

Έχω πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου PayPal Pay With Πιστωτική κάρτα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Ασφαλείς και κρυπτογραφημένες πληρωμές

Με την υποβολή αυτής της φόρμας αποδέχεστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου.

Επιτυχής Πληρωμή

Ευχαριστούμε που δοκιμάσατε το demo καλαθιού PVPN. (Δεν χρεώθηκαν χρήματα στη διαδικασία).

Θέλετε να προσθέσετε ένα Αφιερωμένη IP Για 0,99 USD?
Τι είναι Αφιερωμένη IP? Παίρνω Αφιερωμένη IP Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Σιγκαπούρη
 • Μάλτα
 • Χονγκ Κονγκ (SAR)
 • Γερμανία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς
  Το Netflix δεν λειτουργεί στο PS4;

Παίρνω Αφιερωμένη IP Θέλετε να προσθέσετε ένα Προώθηση λιμένα Για 0,25 USD?
Τι είναι Προώθηση λιμένα? Παίρνω Προώθηση λιμένα Κατάργηση πρόσθετου Θέλετε να προσθέσετε ένα Προστασία DDos Για 0,99 USD?
Τι είναι Προστασία DDos? Παίρνω Προστασία DDos Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Νέα Ζηλανδία
 • Ολλανδία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς
 • Γερμανία
 • Γαλλία

Παίρνω Προστασία DDos × Αφιερωμένο IP VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

Γιατί χρειάζομαι αποκλειστικό IP VPN?

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε διακομιστές με κρυπτογράφηση

Ανεξάρτητα από το διακομιστή απομακρυσμένης πρόσβασης με τον οποίο συνδέεστε, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παραβίαση, ειδικά επειδή υποστηρίζετε κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

Ιδανικό για επιχειρήσεις

Τα άτομα και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν σε περιορισμένα δίκτυα και διακομιστές. Αντί για οποιονδήποτε με κοινό IP να έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο, μόνο εκείνοι με μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP μπορούν να το κάνουν, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια με άλματα..

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες

Είτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάμερες CCTV, τραπεζικούς λογαριασμούς είτε θέλετε να δείτε εμπιστευτικές πληροφορίες που βρίσκονται σε ασφαλές νοσοκομειακό δίκτυο, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

× DDoS προστατευμένο VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

  Τι είναι η κρυπτογράφηση AES 256 bit (AES);

Γιατί χρειάζομαι το DDoS Protected VPN?

Αποκλείει την αδικαιολόγητη επισκεψιμότητα

Με την αδικαιολόγητη κίνηση, αναμένεται μείωση των ταχυτήτων και των καθυστερήσεων στο Διαδίκτυο. Αλλά αυτό δεν θα ισχύει πλέον με το προστατευμένο VPN DDoS.

Είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή

Αντί να χρειάζεται να ενεργοποιείτε χειροκίνητα το προστατευμένο VPN DDoS κάθε φορά, θα είναι ενεργό ανά πάσα στιγμή. Μόλις εντοπιστεί μια επίθεση, το προστατευμένο VPN DDoS θα το εξουδετερώσει αμέσως.

Ιδανικό για παίκτες

Το προστατευμένο VPN DDoS χρησιμεύει ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους παίκτες, οι οποίοι στοχεύονται τακτικά από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ανταγωνιστές παίκτες. Μείνε ήσυχος; θα έχετε μια ανταγωνιστική και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.

× Προώθηση θύρας

Η λειτουργία Port Forwarding είναι βολική όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια συσκευή / υπηρεσία συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς με ωφελεί το Port Forwarding?

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή το διακομιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Το πρόσθετο Port Forwarding θα σας επιτρέψει να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας / το FTP ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding.

Εάν θέλετε να παίξετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με τους φίλους σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε στους φίλους σας να συμμετέχουν στο διακομιστή παιχνιδιών σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το PureVPN στο δρομολογητή σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θύρα στο PureVPN IP.

× Ασφάλεια βαθμού επιχείρησης & Μυστικότητα

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά Next Generation παρέχουν σταθερή ασφάλεια & μυστικότητα. Προηγουμένως η τεχνολογία ήταν διαθέσιμη μόνο στις επιχειρήσεις & Επιχειρήσεις. Σας παρέχει Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blocker, Applications Filtering, Intrusion Prevention Mechanism και URL / Category Filtering. Σκεφτείτε το ως "Υπερδυνάμεις" για το κανονικό σας VPN.

Σημείωση 1:

Από τώρα, το Enterprise-Grade Security & Το πρόσθετο απορρήτου δεν λειτουργεί ταυτόχρονα με το αποκλειστικό πρόσθετο IP. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία στις εφαρμογές VPN για να ενεργοποιήσετε την Ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης & Πρόσθετο απορρήτου.

Σημείωση 2:

Λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν, η μη αυτόματη εγκατάσταση του PureVPN δεν υποστηρίζει τη διαμόρφωση του Enterprise Grade Security & Πρόσθετο απορρήτου. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές VPN για να την ενεργοποιήσετε.

× Προστασία P2P

Το πρόσθετο P2P Protection διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο έξυπνοι τρόποι ρύθμισης από χάκερ ή κυβερνητικές υπηρεσίες δεν το κάνουν στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Η προληπτική μας προστασία θα αποκλείσει αυτόματα καταστροφικά αρχεία όπως ιούς, κακόβουλα προγράμματα, ransomware, Trojans κ.λπ..

Το πρόγραμμα PureVPN περιλαμβάνει:

 • Εφαρμογές για
 • Ασφάλεια εταιρικού επιπέδου
 • 10-Multi συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.
 • 2000+ ασφαλείς διακομιστές σε 140+ χώρες
 • 24/7 υποστήριξη πελατών

nologs και υποστήριξη πελατών Trustpilot

Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα και κερδίστε έκπτωση 10%!

Θα πληρώσω με πιστωτική κάρτα Συνέχεια με Alipay ×

Εντοπίστηκε σφάλμα

ναι όχι

Χρειάζεστε βοήθεια? Μιλήστε με την 24/7 ζωντανή υποστήριξη

Η πληρωμή σας απορρίφθηκε

Δοκιμάστε να πληρώσετε μέσω Bluesnap.

Διαλέξτε μέθοδο πληρωμής

Αποκτήστε αυτήν την προσφορά τώρα Συνεχίστε με

Γιατί χρειάζεστε VPN για να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο στο Διαδίκτυο?

Ενώ ορισμένα κανάλια είναι προσβάσιμα από όπου ζείτε, άλλα εμποδίζουν τους αλλοδαπούς να έχουν πρόσβαση στο κανάλι τους στο διαδίκτυο. Εδώ μπαίνει ένα VPN. Με διακομιστές σε 140 χώρες, το VPN σας δίνει πρόσβαση σε οποιοδήποτε κανάλι της επιλογής σας.

Πιο ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που παρακολουθούνται περισσότερο

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των πρωταθλημάτων που παίζονται σε όλο τον κόσμο. Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες αγώνες πρωταθλήματος, αυτοί που αναφέρονται παρακάτω είναι οι πιο διακεκριμένοι

ΟΥΕΦΑ κύπελλο πρωταθλητριών>>

Αυτό είναι το κόσμημα κορώνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένα κομμάτι ασημικών που οι μεγαλύτεροι σύλλογοι λαχταρούν να έχουν στα ντουλάπια τους. Το UEFA Champions League είναι ο πρωταρχικός ποδοσφαιρικός διαγωνισμός της Ευρώπης.

Πρέμιερ Λιγκ>>

Το Premier League είναι ο πρωταρχικός διαγωνισμός της Αγγλίας. Εκατομμύρια θεατές συντονίζονται κάθε σεζόν για να παρακολουθούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τσέλσι και την Άρσεναλ να ανταγωνίζονται για το τρόπαιο της Premier League κάθε σεζόν.

Λα Λίγκα>>

Η La Liga αντιπροσωπεύει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ εκατομμυρίων οπαδών. Κάθε χρόνο, οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που περιλαμβάνουν τη Βαρκελώνη, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης ανταγωνίζονται για το πολυπόθητο τρόπαιο της La Liga.

Σειρά Α>>

Το Serie A είναι ένα άλλο δημοφιλές ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Αντιπροσωπεύοντας τους οπαδούς της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Ίντερ, της Νάπολης και της AS Roma, η Serie A είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ όλων των ειδών των οπαδών του ποδοσφαίρου.

Λιγκ 1>>

Ο πρωταρχικός διαγωνισμός λέσχης Ligue 1 IS France. Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη, δηλαδή, το Paris Saint Germain διαγωνίζεται για το τρόπαιο Ligue 1 κάθε χρόνο. Ο διαγωνισμός μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τους AS Monaco και Olympique Lyonnais.

Μπουντεσλίγκα>>

Η Μπουντεσλίγκα είναι το κορυφαίο γερμανικό πρωτάθλημα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Διαθέτει καταπληκτικούς παίκτες όπως οι Lewandowski, Muller και Reus.

Συχνές Ερωτήσεις

Άτομα που ρωτούν για το Football Streaming

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me