Πώς να παρακολουθείτε ταινίες χωρίς Wi-Fi δωρεάν


Πώς να παρακολουθείτε ταινίες χωρίς Wi-Fi δωρεάν

Υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και το Amazon prime βίντεο μας έδωσαν τη δυνατότητα να καλύψουμε τις αγαπημένες και τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές μας. Ωστόσο, η ροή εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα ότι είναι ότι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου πλεονεκτικά όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Αλλά να μην ανησυχείτε, οι καλύτερες υπηρεσίες ροής επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, είναι όλα δωρεάν ως μέρος του τυπικού λογαριασμού. Επιπλέον, σε αυτόν τον οδηγό, θα δώσουμε μια πλήρη περιγραφή του τρόπου παρακολούθησης ταινιών χωρίς Wi-Fi δωρεάν. Το καλύτερο μέρος είναι δωρεάν και απολύτως νόμιμο.

Netflix

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης σε Android και άλλες πλατφόρμες που είναι ενσωματωμένες στην κανονική σας συνδρομή. Η λήψη περιεχομένου δεν υπολογίζει τον αριθμό των οθονών στις οποίες επιτρέπεται να τα παρακολουθείτε.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η λήψη ολόκληρου του περιεχομένου, αλλά αναζητήστε ένα βέλος προς τα κάτω στις συμβατές συσκευές σας που διασφαλίζει το περιεχόμενο, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία χωρίς Wi-Fi. Το Netflix έχει αποδειχθεί παγκοσμίως ως ένας από τους καλύτερους τρόπους λήψης ταινιών ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε ταινίες χωρίς Wi-Fi δωρεάν χρησιμοποιώντας το Netflix, είναι πολύ βασικό: πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής Netflix απευθείας στον υπολογιστή σας αντί να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Υπάρχει μια εφαρμογή Netflix διαθέσιμη στο Google play store και στο Microsoft store που μπορείτε να κατεβάσετε για πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες ροής. Δυστυχώς, το Linux ή το mac δεν διαθέτει διαθέσιμη εφαρμογή Netflix, επομένως δεν έχει την επιλογή να παρακολουθεί ταινίες εκτός σύνδεσης.

Το Netflix διευκολύνει την αναζήτηση ταινιών με δυνατότητα λήψης, εισάγοντας ένα είδος είδους ή συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιλογή σας. Εκτός αυτού, έχει επίσης αποκτήσει τη φήμη του λόγω των υψηλών ταχυτήτων μεταφοράς του, αλλά αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και την ταχύτητα σύνδεσης. Ωστόσο, τα περισσότερα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ταινίες χωρίς λήψη ή εκτός σύνδεσης.

Prime βίντεο του Amazon

Είναι εύκολο να κατεβάσετε ταινίες για να παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης από το βίντεο Prime Amazon. Κατά την περιήγηση σε όλες τις επιλογές, ορίστε την επιλογή “Δωρεάν για μένα” στο επάνω μέρος της οθόνης στην εφαρμογή. Τα πάντα στο Amazon prime είναι διαθέσιμα για λήψη και παρακολουθούνται χωρίς σύνδεση χωρίς Wi-Fi.

Ο τρόπος λήψης ταινιών σε φορητό υπολογιστή είναι πολύ απλός. Απλώς επιλέξτε το κουμπί λήψης κάτω από την περιγραφή της επιλεγμένης ταινίας και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο υλικό μου για πρόσβαση σε όλες τις ταινίες εκτός σύνδεσης.

Ένα από τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα του Amazon Prime’s είναι η εκτεταμένη συλλογή λήψεων ταινιών που προσφέρει, με ποικιλία σε όλα τα είδη ειδών, συμπεριλαμβανομένων επιλογών φιλικών προς τα παιδιά.

Επιπλέον, η Amazon Prime προσφέρει πολλά περισσότερα στο πακέτο της με πρόσβαση σε ακουστικές σειρές, μουσικά κομμάτια, eBooks και πολλά άλλα πολλά υποσχόμενα προνόμια συμμετοχής. Το πρωταρχικό βίντεο Amazon διατίθεται σε πολλές πλατφόρμες όπως το Android ή το IOS, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους τρόπους λήψης ταινιών ή ροής τους στο διαδίκτυο.

ΣΤΡΑΜΙΟ

Ανυπομονείτε να συγκεντρώσετε κάποια εικόνα και κίνητρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας; Το STREMIO διασφαλίζει ότι το κενό γεμίζει. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε περιεχόμενο για να το δείτε αργότερα εκτός σύνδεσης στον φορητό υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι το έχετε λάβει καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το STREMIO μπορεί να αποδειχθεί αξιόπιστος σύντροφος ταξιδιού καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, οπότε φροντίστε να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας πριν από την αναχώρηση. Το STREMIO προσφέρει περισσότερο από 2000 περιεχόμενο για λήψη και περιλαμβάνει υπότιτλους για πολλές γλώσσες.

Αφού κάνετε αναζήτηση για συνομιλίες STREMIO που φαίνονται χρήσιμες, πατήστε το βέλος για να κατεβάσετε ταινίες για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Το STREMIO προσφέρει επίσης μια δημιουργική δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής για να καθορίσετε την επιλογή των θεμάτων που σας αρέσουν, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας χωρίς να καταναλώσετε τον πολύτιμο χρόνο περιήγησής σας.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω, αυτή η εφαρμογή παρέχει περιεχόμενο δωρεάν, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για να είστε ελαφρύτερες στις τσέπες σας.

Το Google παίζει ταινίες και τηλεόραση

Μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες αναπαραγωγής Google εκτός σύνδεσης, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε πέντε συσκευές. Εάν διαθέτετε συσκευή IOS, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές εντός της εφαρμογής. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για χρήστες Android.

Η εύρεση περιεχομένου στο Google play είναι εύκολη χάρη στην απλοϊκή του διάταξη. Είναι αρκετά παρόμοιο με το Amazon prime, οπότε μπορείτε να βρείτε γρήγορα ποιες ταινίες πρέπει να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή και μέρος. Η δυνατότητα λήψης των ταινιών και των τηλεοπτικών εκπομπών σας στις φορητές συσκευές σας, ειδικά όταν ταξιδεύετε με παιδιά, προσφέρει γαλήνη στο μυαλό σας και ταξίδια χωρίς κυνήγι καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού αναψυχής σας.

Premium YouTube

Μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης σε φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας το YouTube, αν μπορείτε να τη βρείτε. Υπάρχει ένα κουμπί λήψης που συνδέεται με κάθε περιγραφή βίντεο, αλλά απαιτεί μια συνδρομητική υπηρεσία premium για να λειτουργήσει. Η υπηρεσία YouTube premium έχει τα πλεονεκτήματά της παρέχοντας πρόσβαση σε εκατομμύρια βίντεο χωρίς διαφημίσεις και περιλαμβάνει επίσης μουσική YouTube. Επιπλέον, επιτρέπει γονικούς ελέγχους για τον έλεγχο της δραστηριότητας προβολής για παιδιά.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me