Τρόπος διόρθωσης του κωδικού σφάλματος Netflix UI-800-3


Τρόπος διόρθωσης του κωδικού σφάλματος Netflix UI-800-3

Δημοσιεύθηκε: 03 Μαρτίου 2023

Το Netflix παρέχει μια μοναδική εμπειρία ροής, αλλά όχι χωρίς ορισμένα οδοφράγματα με τη μορφή σφαλμάτων ή σφαλμάτων. Ένα τέτοιο σφάλμα είναι το Κωδικός σφάλματος Netflix UI-880-3 αυτό ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό μεταξύ των χρηστών.

Αν και εσείς είστε ένα από τα θύματα αυτού του διαβόητου λάθος, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην αντιμετώπιση προβλημάτων οδηγός κάτω από.

Κωδικός σφάλματος Netflix UI-800-3

Το Netflix είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ροής πολυμέσων στο διαδίκτυο, με 140+ εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες σε 180+ χώρες. Ωστόσο, οι χρήστες συχνά συναντούν συγκεκριμένα σφάλματα ή σφάλματα κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Ο γίγαντας ροής συνεχίζει να κυκλοφορεί οδηγούς στον ιστότοπό του για να διορθώσει αυτά τα σφάλματα, αλλά όλο και περισσότερο συνεχίζει να προσθέτει στη λίστα.

Τι προκαλεί τον κωδικό σφάλματος Netflix UI-880-3?

Αυτό το σφάλμα έχει αναφερθεί ευρέως σε πολλές συσκευές ροής, όπως το Amazon Fire TV, οι συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray, οι έξυπνες τηλεοράσεις και οι κονσόλες παιχνιδιών. Συνήθως, δείχνει κάποιο πρόβλημα με τα δεδομένα της εφαρμογής Netflix που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή που χρησιμοποιείται. Το σφάλμα ενδέχεται να προκύψει εξαιτίας ενός προβλήματος με τα προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα ή την ίδια την εφαρμογή, οπότε η εύρεση της σωστής λύσης ενδέχεται να απαιτεί από εσάς να κάνετε μερικά βήματα.

  كيفية إضافة ترجمات لكودي في 2023

Γρήγορες λύσεις για τον κωδικό σφάλματος Netflix UI-800-3

Παρόμοια με τον κωδικό σφάλματος όπως το UI-113, οι γενικές λύσεις για την επιδιόρθωση του UI-800-3 περιλαμβάνουν επίσης την επανεκκίνηση της συσκευής σας, την επαναφορά ή την ανανέωση της εφαρμογής και την επανεγκατάσταση της εφαρμογής Netflix.

Λύση 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή ροής

Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι να ενεργοποιήσετε τον κύκλο της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Απλώς κλείστε το και αποσυνδέστε το από την πηγή τροφοδοσίας. Είναι καλύτερα να περιμένετε λίγα λεπτά πριν συνδέσετε ξανά τη συσκευή για να κάνετε επανεκκίνηση.

Λύση 2: Αποσυνδεθείτε από το Netflix και επαναφέρετε τις ρυθμίσεις

Είναι μια αρκετά εύκολη λύση που πρέπει να δοκιμάσουμε προτού προχωρήσουμε με τις πιο περίπλοκες. Η αποσύνδεση από την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας μπορεί στην πραγματικότητα να επανεκκινήσει τα προβληματικά δεδομένα αρκετά για να αποτρέψει το ενοχλητικό σφάλμα.

Ορισμένες συσκευές δεν έχουν την επιλογή να σας επιτρέψουν να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή. Σας επιτρέπουν να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις αντ ‘αυτού, οι οποίες επαναφέρουν την εφαρμογή Netflix στην προεπιλεγμένη κατάσταση και, επομένως, επιλύουν το σφάλμα κατά την είσοδό σας. Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν έχει την επιλογή να το κάνει, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix και αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές.

Λύση 3: Εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής ή προσωρινής μνήμης Netflix

Ορισμένες συσκευές έχουν μια προεπιλεγμένη επιλογή για εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης Netflix ή διαγραφή τοπικών δεδομένων, ενώ οι υπόλοιπες το κάνουν αυτόματα όταν τα επανεκκινήσετε. Εάν η συσκευή σας δεν διαθέτει αυτήν την επιλογή, μπορείτε να κλείσετε τη συσκευή, να την αποσυνδέσετε από την τροφοδοσία και να την συνδέσετε ξανά για να εκκαθαρίσετε τα δεδομένα της εφαρμογής ή την προσωρινή μνήμη.

  البحث عن رحلات رخيصة مع PureVPN

Η διαδικασία είναι κάπως διαφορετική για συσκευές όπως το Amazon Fire TV και το Roku. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη σε μια συγκεκριμένη συσκευή, αυτό το κρυφό μοτίβο θα λειτουργήσει τουλάχιστον 3 στις 5 φορές σε όλες σχεδόν τις συσκευές.

 • Πάτα το πάνω κουμπί στο τηλεχειριστήριο δύο φορές.
 • Πάτα το κάτω κουμπί δύο φορές.
 • Πάτα το αριστερά κουμπί μία φορά.
 • Πάτα το σωστά κουμπί.
 • Τύπος αριστερά πάλι.
 • Τύπος σωστά πάλι.
 • Τύπος πάνω τέσσερις φορές.
 • Επιλέγω απενεργοποίηση ή φορτώνω πάλι.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix και δείτε αν μπορείτε να κάνετε ροή τώρα.

Εάν αυτή η λύση αποτύχει επίσης, δοκιμάστε την παρακάτω.

Λύση 4: Διαγράψτε την εφαρμογή Netflix και επανεγκαταστήστε

Εάν οι λύσεις που αναφέρονται παραπάνω δεν λειτουργούν, μπορείτε απλώς να διαγράψετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας. Μόλις καταργηθεί, εγκαταστήστε το ξανά και συνδεθείτε ξανά για να δείτε εάν το σφάλμα παραμένει.

Ορισμένες συσκευές διαθέτουν μια ενσωματωμένη εφαρμογή Netflix, την οποία δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε, ενώ άλλες συσκευές όπως το Roku αναφέρονται στην εφαρμογή ως κανάλι Netflix. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, η κατάργηση και η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ή του καναλιού θα ανανεώσει τα αποθηκευμένα δεδομένα και πιθανότατα θα επιλύσει τον κωδικό σφάλματος Netflix UI-800-3.

Πώς να επιδιορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix UI-800-3 σε μια Samsung TV?

Για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Netflix σε μια Samsung TV, θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το Smart Hub για να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος UI-800-3. Η διαδικασία διαφέρει για χρήστες που διαθέτουν τηλεχειριστήριο με αριθμητικό πληκτρολόγιο και χωρίς.

  Το Netflix δεν λειτουργεί στο PS4;

Επαναφορά του Smart Hub με αριθμητικό πληκτρολόγιο

 • Εξοδος Έξυπνο κέντρο
 • Τύπος μενού στο τηλεχειριστήριό σας.
 • Παω σε Έξυπνο κέντρο
 • Επιλέγω Επαναφορά Smart Hub.
 • Εισαγάγετε το PIN σας και πατήστε Εντάξει

Σημείωση: Το προεπιλεγμένο PIN της Samsung είναι 0000, εκτός εάν το αλλάξατε αργότερα.

 • Επιλέγω Έξυπνο κέντρο
 • Ελέγξτε εάν η εφαρμογή Netflix λειτουργεί ή όχι

Επαναφορά του Smart Hub χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο

 • Έξοδος από το Smart Hub
 • Πάτα το κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριό σας.
 • Επιλέγω Ρυθμίσεις, μετά πηγαίνετε στο Υποστήριξη, και επιλέξτε Αυτοδιάγνωση.
 • Τώρα επιλέξτε Επαναφέρετε το Smart Hub.
 • Ελέγξτε εάν λειτουργεί το Netflix

Είμαστε θετικοί ότι τουλάχιστον μία από αυτές τις λύσεις θα είναι επιλύστε το σφάλμα UI-800-3 στη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί στην περίπτωσή σας, μπορείτε να μας αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω και θα βρούμε μερικές ακόμη λύσεις.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me