Kahvilat WiFi lähellä minua


Kahvilat WiFi lähellä minua

Monet hyvämaineiset kahvilat, kuten Starbucks, ovat alkaneet antaa ilmaisen langattoman kahvilan säilyttääkseen asiakkaansa pidempään, koska se on osoittautunut lisäävän myyntiä. Menemällä WiFi-suosikkikahvilaan on hyvät puolensa.

Päivittäinen elämämme kiertää nopean Internet-yhteyden käytön edistyäksesi jokapäiväisessä elämässämme. Riippumatta siitä, onko kyseessä verkkokaupan tekeminen, vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa tai yhteydenpito maailman asioihin, tarvitaan 24/7 WiFi-yhteys lähelläsi.

Koska Internet-yhteys on jatkuvasti tarpeen, ravintoloissa, kahviloissa ja lähellä olevissa puistoissa on Wi-Fi-yhteyspisteitä hajallaan koko kaupungeissa.

Samoin monet hyvämaineiset kahvilat, kuten Starbucks, ovat alkaneet antaa ilmaisen langattoman kahvilan säilyttääkseen asiakkaidensa pidempään, koska se on osoittautunut lisäävän myyntiä. Menemällä WiFi-suosikkikahvilaan on hyvät puolensa.

Esimerkiksi monet työkahvilat tarjoavat alennuksia tai toisinaan jopa ilmaista kahvia kirjautumalla vain verkkoon. Joten tämä antaa jonkin verran motivaatiota ihmisille, jotka voivat käydä työkahviloissa järjestämään kokouksiaan ja jopa odottaa heitä suosikki kuumaa kahvia pöydässä. Joten opiskelijat, jotka etsivät tutkittavaa kahvilaa tai vain suosikki myöhään iltakahvilaan johtajaa, voivat lukea tätä opasta, joka antaa sinulle ohjeita niille paikoille, jotka tarjoavat WiFi.

Kahvilat WiFi lähellä minua

Starbucks

Tiedät todennäköisesti Dunkin-munkkejen kasvavan suosion maailmanlaajuisesti, etenkin Yhdysvalloissa. Mutta sinulla ei ehkä ole aavistustakaan siitä, että Dunkin-munkkeilla on ilmainen WiFi-yhteys kaikille tuhansissa vähittäismyymälöissä ympäri maailmaa..

Starbucks on edelleen yksi suurimmista kahvigigaaneista, ja se on äskettäin tehnyt yhteistyötä Googlen kanssa integroidakseen ilmaisen langattoman WiFi-yhteyden rajoittamattoman pääsyn asiakkailleen ja potentiaalisille asiakkailleen. Kahvilat, joissa on lähellä sinua oleva WiFi, ovat mitä haluaa jokainen, joka voi vain nauttia kahvistaan ​​ja käyttää Internetiä kaikkina aikoina.

  Kuinka löytää halpoja lentoja Kanadaan

Starbucksin myymälöitä on jaettu maailmanlaajuisesti, joten ihmisten, jotka ihmettelevät, miten löytää Starbucks-kahviloita, joissa on WiFi lähellä minua, ei pitäisi huolehtia sen laajasta saatavuudesta. Seuraavassa on joitain suosituimmista maista, joista löydät Starbucks:

 • Yhdysvallat
 • Etelä-Korea
 • Meksiko
 • Yhdistynyt kuningaskunta

Dunkin donuts

Dunkin-munkkeja ei tunneta paitsi ruuastaan ​​ja hämmästyttävän suuvesi munkkeistaan, vaan myös ruokaketjusta, joka tarjoaa loistavan ympäristön opiskeluun ja työskentelyyn. Opiskelijat voivat hyödyntää tätä tilannetta täysimääräisesti siirtymällä johonkin Dunkinin munkkeja myymälöihin ja opiskella tenttejä varten sekä nauttia herkullisista latteista. Nämä kahvilat ovat avoinna myöhään illalla, joten älä epäröi tartu puremaan. Alla mainitut ovat joitain Yhdysvaltojen suosituimmista kaupungeista, joista löydät Dunkin-kaupan.

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Joe ja mehu

Joe and the Juice Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Lontoossa tarjoaa ilmaisen langattoman internetyhteyden sekä loistavaa kahvia. Joten kävellessäsi Lontoossa ja pysähtymällä Joe and the Juiceen joille smoothiet ja ilmainen WiFi-palvelu on täydellinen paketti useimmille ihmisille. Vuonna 2002 perustettu Joe ja Juice-kahvilayritys ovat saaneet monien mielestä suosikin ja ovat testiensä mukaan nopeimman WiFi-yhteyden 3. rivillä..

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Tim Hortonin

Tim Horton’s on neljänneksi paras tarjoamaan parasta WiFi-palvelua. Kanadassa sijaitseva hotelli voi olla yhteydessä sen hiljaisten kahviloiden WiFi-hotspot-pisteeseen ja nauttia herkullisesta espressosta rauhassa. Kannettavalla tai älypuhelimellasi voit valita kahdesta sen palvelusta: WiFi basic ja WiFi plus. WiFi plus -palvelu tarjoaa yhteyden laitteeseen ja tarjoaa vierailleen rajoittamattoman pääsyn Internetiin kuumalla nopeudella.

Kahvipavut ja teelehti

Kuka ei haluaisi juoda tuo kermaista ”Dulce de leche” -kahvia? Emme vain ymmärrä ja saa maukkaan herkullisuuden johonkin kahvipavu- ja teelehtikauppaan. Lisäksi se tarjoaa nopean Internet-yhteyden mobiililaitteesi kanssa, ja WiFi-yhteyden tarve heidän kaupoissa on suuri. WiFi-palvelu on ilmainen ja tarjoaa helposti kytkettävän palvelun parhaan mahdollisen Internet-yhteyden tarjoamiseksi.

  Onko Bitmoji turvallista?

Löydät julkisen WiFi-yhteyden

Riippuen siitä, missä olet ja yrität löytää Internetiä ilman Internet-palveluntarjoajaa, saatat löytää julkisen WiFi-yhteyden lähistölläsi esimerkiksi kahviloista, ravintoloista, kirjastoista, puistoista ja monista muista paikoista. Julkiset verkot voivat kuitenkin tehdä sinusta alttiita verkkouhkille. Noudata näitä vaiheita pysyäksesi turvassa, kun käytät julkista WiFi-yhteyspisteitä, kuten lähellä olevia kahviloita.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me