Mikä on AES 256-bittinen salaus (AES)?


Mikä on AES 256-bittinen salaus (AES)?

256-bittinen salaus on tietojen / tiedostojen salauksen suojaustekniikka, joka käyttää 256-bittistä avainta tietojen tai tiedostojen salaamiseen ja salauksen purkamiseen. Se on yksi turvallisimmista salausalgoritmitekniikoista 128-bittisen avainkoko- ja 192-bittisen avainkokojen salausten jälkeen, ja sitä käytetään nykyaikaisimmissa salausstandardien tietoturva-algoritmeissa, protokollissa ja tekniikoissa, mukaan lukien AES ja SSL.

Advanced Encryption Standard, tunnetaan paremmin nimellä AES-salaus, on salausalgoritmi, joka varmistaa online-toimintojen turvallisuuden.

Advanced Encryption Standard -standardin tunnetuin versio on AES: n 256-bittisten salausavaimien koodaus aes-muodossa, joka viittaa standardisalausavaimen avainkokoon aes-ohjelmalla. Luonnollisesti mitä suurempi näppäimen koko on, sitä monimutkaisempi on arvata näppäinkoko.

Kuinka monta bittiä on AES-salaus?

Advanced Encryption Standard (AES) on Rijndael-variantti, jolla on kiinteä 128 bitin lohkon koko ja avaimen koko 128 bittiä, avaimen koko, 192-bittinen avaimen pituus tai 256-bittinen salaus. Sitä vastoin Rijndael sinänsä määritetään lohko- ja avainkokoilla, jotka voivat olla mikä tahansa 32 bitin monikerta, vähintään 128 ja enintään 256 bitin salausstandardi.

Kuinka turvallinen on AES 256-bittinen salaus ja voidaanko AES 256 -bittinen salaus murtaa?

Tämän ymmärtämiseksi paremmin yksinkertaisina sanoina, halkeamiseksi tai raa’ana voimana AES Advanced -salausstandardien symmetrinen avainsalake, koska AES käyttää kiinteää lohkon kokoa 16 tavua avaimen pituudella, joka vaatii miljardeja tietokoneita murtautuakseen kuin maailmankaikkeuden ikä ( 13,8 miljardia vuotta) murtaa 256-bittinen salausstandardin mukainen symmetrinen avain.

PureVPN käyttää korkeatasoista 256-bittistä salaussymmetristä avainta korkeatasoiseen salausvarmuuteen avainten suojaamiseksi käyttäjien arkaluontoisilta tiedoilta tai heidän salaisuuksiltaan, jotta mikään hallitus, virasto tai hakkeri ei voi torjua tietoja. Vaikka joku haluaa raa’an voiman, standardi Advanced Encryption Standard -symmetrisen 256-bittisen salausavaimen murtaminen kestää 13,8 miljardia vuotta..

  Onko Bitmoji turvallista?

Suojaa online-viestintä ja -toiminnot PureVPN: n sotilaallisella salauksella.

Miksi sinun pitäisi salata online-tietosi?

Salaus on välttämätöntä, koska sen avulla voit suojata turvallisesti tietoja, joihin et halua muiden pääsyä. Yritykset käyttävät sitä yritysalaisuuksien suojaamiseen, hallitus käyttää sitä turvaluokiteltujen tietojen suojaamiseen ylimmän salaisuuden suojelemiseksi, ja monet ihmiset käyttävät sitä henkilötietojen suojaamiseen suojautuakseen esimerkiksi identiteettivarkauksilta..

Vakoilu käyttää salausta suojaamaan kansiosisältöä turvallisesti, mikä voi sisältää sähköposteja, keskusteluhistorioita, verotietoja, luottokorttinumeroita tai muita arkaluontoisia tietoja. Tällä tavalla, vaikka tietokoneesi varastetaan, kyseiset tiedot ovat turvallisia.

Salaus on välttämätön jokaiselle, joka jakaa yksityisiä tietoja verkossa. PureVPN-verkkoa saavat itse suunnitellut ja itseoptimoidut palvelimet. Nämä palvelimet on suojattu 256-bittisellä AES-salaussymmetrisellä avaimella, joka antaa käyttäjille korkeimman mahdollisen nimettömyyden välttää raa’an voiman, koska AES-niminen 256-bittinen salaus käyttää 14 kierrosta, joten nämä hyökkäykset eivät ole tehokkaita.

• PureVPN peittää IP-osoitteesi – Kun yhteys on yhdistetty PureVPN: ään, todellinen IP maskeroidaan virtuaalisella IP: llä, jotta saat parhaan salaussuojauksen tietosuojan suojaamiseksi 256-bittisillä salauskeinoilla. Virtuaali IP varmistaa todellisen IP-osoitteesi nimettömyyden, jotta digitaalinen henkilöllisyytesi pysyy salassa. Kun virtuaalinen IP on ottanut haltuunsa, online-toiminnot, jakamasi tiedostot ja paljon muuta ovat turvassa uteliailta.

• Potilaana / lääkärinä – Jos esimerkiksi potilas kommunikoi lääkärin kanssa, haluat käyttää aes 256-bittistä salausta, jotta kukaan muu ei voi käyttää yksityisiä raporttejasi / tietojasi turvallisuustarkoituksiin potilaana, jolla sinulla on nämä oikeudet pidätetty.

• Verkkokaupat – Jos ostat tavaroita verkossa, varmista, että sinulla on 256-bittinen salaus-Internet-yhteys, jotta suorittaessasi maksua rahoitustransaktiosi / tietosi suojataan hakkereilta. Netizeninä sinulla on oikeuksia, jotka on suojattu omalle turvallisuudellesi.

• Hallitus – Valtio tarvitsee 256-bittisen salauksen, jotta voidaan turvata kansallisiin turvallisuuteen liittyvät arkaluonteiset asiakirjat / tiedot ja keskustelut vastaan ​​hakkereiden ja valtioiden keskeisiltä maailmanlaajuisilta kyberhyökkäyksiltä..

  Kahvilat WiFi lähellä minua

• Ihmisaktivistit – Jos seisot syystä, saat toivomattoman huomion ryhmiltä, ​​jotka haluavat vahingoittaa henkilökohtaista esityslistasi. AES: n 256-bittisen salauksen käyttäminen salausprosessina voi varmistaa avaimen etenemisen ja viestinnän yksilöiden ja ryhmien kanssa verkossa, koska nämä oikeudet pidätetään.

• Toimittaja – Toimittajana turvallisuussyistä ensisijainen huolenaihe on lähteidenne suojaaminen. 256-bittinen salaus salauksen välttämiseksi 256-bittinen avain osoittautuu hyödylliseksi suojaamalla tutkimustasi, paljastuksiasi ja lähteitäsi ei-toivotulta huomiolta..

• Matkustajat Matkustaminen on hauskaa, kunnes olet lukittu sosiaalitililtäsi tai joutunut hakkeroinnin uhriksi. Perusturvallisuusoikeutesi pidätetään. Kun matkustat ulkomaille, 256-bittinen salaus 256-bittisenä salauksena suojaa online-toiminnot julkisissa Wi-Fi-verkoissa. PureVPN: n yhdistämiseen ja selaamiseen ja suoratoistoon nauttiminen vaatii kaikki.

Kuinka tietosi voidaan paljastaa?

Tiedot ovat hauraita ja erittäin arvokkaita avainturvallisuutesi kannalta. Tiedot tuottavat voittoa monille, siksi keskeiset tiedon louhintayritykset ovat aina sitä halunneet. Koska avaintiedot houkuttelevat useita osapuolia, ne kohdistetaan ja paljastetaan usein laajassa verkossa suosion vuoksi tai myydään korkeimman tarjouksen tekijälle taloudellisten hyötyjen vuoksi.

Kun olet vuorovaikutuksessa Internetissä, tunkeilija, jonka kaikki tarvitsisi, joka on hakkeroitunut verkkoonsa, voi helposti käyttää tärkeimpiä online-toimintoasi, lukea keskustelujasi ja nähdä, millä verkkosivustoilla vierailet ja mikä pahempaa, tietää avaimesta taloudelliset yksityiskohdat.

256-bittinen salaus yhdistettynä VPN: ään

VPN käyttää aes 256 -salauksen aes-tekniikan pohjateknologiaa suojatakseen online-yhteytesi tietoturvaan liittyviltä verkkohyökkäyksiltä. Samanaikaisesti VPN tarjoaa turvallisuutesi kannalta vahvoja protokollia, joihin on liitetty 256 salausvälinettä, jotka torjuvat haitallisia hyökkäyksiä ja vahvistavat online-identiteettiasi.

VPN on kuin panssaroitu ajoneuvo, joka pitää kuljettajan turvassa aina matkustajien turvallisuuden kannalta. Se toimii peittämällä todellisen IP: n ja osoittamalla sinulle virtuaalisen IP: n eri sijainnista. Ajatus todellisesta henkilöllisyydestään virtuaalisen identiteetin peittämisessä osoittaa pitävän fyysisen sijaintisi ja toimintasi turvassa verkossa aes 256 -suojauksen kautta.

  Kuinka huijata sijaintiasi

Kuinka AES-salaus toimii PureVPN: n kanssa?

Salaus on online-nimettömyyden liikkeellepaneva voima, ja ilman viestin koodausprosessia verkkotietosuoja ja -turvallisuus ovat vaarassa. Pysyäksesi turvallisena kaikella tavalla, joka tarvitaan, kun muodostat yhteyden Internetiin PureVPN: n aes 256 -salatuilla palvelimilla, kaikki viestintä, arkaluonteiset toiminnot tai tietosi ovat suojattuja.

Itse asiassa, vaikka luvatonta pääsyä olisi, tunkeilija ei pysty murtamaan aes 256: n salattua tietoa auki, jotta se pysyisi turvassa kaikessa, joka tarvitaan PureVPN: n kytkemiseen. Päivän lopussa tietosi ja yksityisyytesi pysyvät ennallaan. AES 256 -salaus on laajalti yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä ympäri maailmaa.

img

PureVPN valitsee parhaiten sopivan salauksen

PureVPN valitsee automaattisesti parhaan salauksen aes-standardin avulla, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Lisäksi PureVPN tarjoaa useita tunnelointiprotokollia ja käyttää 256-bittistä salausta OpenVPN: ssä (UDP / TCP), IKEv2, SSTP ja L2TP / IPSec. PureVPN tarjoaa salauksen aes-menetelmällä kaikissa VPN-palvelimissaan.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, saat oletuksena aes-salauksen. PureVPN: n nykyaikainen 256-bittinen salaus aes-muodossa muodostaa suojatun yhteyden VPN-palvelimeen ja varmistaa, että tietosi siirretään turvallisesti, olipa kyse sitten työpöydällä, älypuhelimella tai tablet-laitteella. Kaikki mitä tarvitaan VPN: n liittämiseen.

Vaikka tunkeutumista ei ole ehdottomasti, mutta jos hakkeri onnistuu napauttamaan aes-yhteytesi, he vain näkevät verkon kautta kulkevan pilaantuneen tiedon. Siksi sinun aes salattu verkkoliikenne ja muu toiminta on täysin turvattua.

Salaus on välttämättömyys

Nykyaikana kyberrikokset ja tietorikkomukset ovat yleistyneet. Kun massiivisia tietohakkeja ja yksityisiä tietoja on avoimessa tilassa, aes-salaus on paras ystäväsi. Aes-salaus pitää sähköpostisi yksityisinä, sairaanhoidon tiedot suojattuna, pankkitapahtumat suojattuna, sosiaaliturvatunnus peitettynä henkilöllisyysvarkailta ja niin paljon muuta.

PureVPN on tunnustettu johtavissa julkaisuissa, kuten PCMag ja muut, omistautuneesta sitoutumisestaan ​​ja poikkeuksellisista turvallisuustoimenpiteistä. Kun yhteys on yhdistetty PureVPN: ään, se suojataan kaikkien kolmansien osapuolten ja valvontaryhmien kautta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me