Hvad er AES 256 bit-kryptering (AES)?


Hvad er AES 256 bit-kryptering (AES)?

256-bit kryptering er en sikkerhed / teknik for data / filkryptering, der bruger en 256-bit nøgle til at kryptere og dekryptere data eller filer. Det er en af ​​de mest sikre krypteringsalgoritmemetoder efter 128 bit nøglestørrelse og 192 bit nøglestørrelse kryptering og bruges i de fleste moderne krypteringsstandard sikkerhedsalgoritmer, protokoller og teknologier inklusive AES og SSL.

Advanced Encryption Standard, bedre kendt som AES-kryptering, er en chifferalgoritme, der sikrer sikkerheden for dine online aktiviteter.

Den mest kendte version af avanceret krypteringsstandard er AES 256-bit krypteringsnøglestørrelseskryptering via aes, der henviser til standardkrypteringens nøglestørrelse ved hjælp af aes. Naturligvis, jo større nøglestørrelse, jo mere kompleks er det at gætte nøglestørrelserne.

Hvor mange bits er AES-kryptering?

Advanced Encryption Standard (AES) er en variant af Rijndael, der har en fast blokstørrelse på 128 bit og en nøglestørrelse på 128 bit nøglestørrelse, 192-bit nøgellængde eller 256-bit kryptering. I modsætning hertil er Rijndael i sig selv specificeret med blok- og nøglestørrelser, der kan være et hvilket som helst multiplum af 32 bit, med et minimum på 128 og maksimalt 256-bit krypteringsstandard.

Hvor sikker er AES 256-bit-kryptering og kan AES 256-bit-kryptering blive brudt?

For bedre at forstå dette i enkle ord for at knække eller brute tvinge en AES Advanced krypteringsstandarder symmetrisk nøglekryptering, da AES bruger en fast blokstørrelse på 16 bytes nøglængde, ville det tage milliarder af computere at knække end universets alder ( 13,8 milliarder år) for at knække 256-bit krypteringssymmetrisk standardnøgle.

PureVPN bruger avanceret avanceret krypteringsstandard 256-bit krypteringssymmetrisk nøgle til at beskytte brugernes følsomme data eller deres tophemmelighed, så ingen regering, agenturer, hackere kan snuppe ind i dataene. Selv hvis nogen ønsker at brute kraft, vil det tage 13,8 milliarder år at knække standard Advanced Advanced Encryption Standard symmetrisk 256-bit krypteringsnøgle for at beskytte dine data.

  Sådan rettes Netflix-fejlkode NW-3-6

Sikre din online kommunikation og aktiviteter med PureVPNs kryptering af militær kvalitet.

Hvorfor skal du kryptere dine online data?

Kryptering er nødvendig, fordi det giver dig mulighed for sikkert at beskytte de data, du ikke ønsker, at nogen anden skal have adgang til. Virksomheder bruger det til at beskytte virksomhedshemmeligheder, regeringens bruger det til at sikre klassificerede oplysninger for at beskytte den øverste hemmelighed, og mange enkeltpersoner bruger dem til at beskytte personoplysninger til at beskytte mod ting som identitetstyveri.

Spionage bruger kryptering til sikkert at beskytte mappeindhold, som kan indeholde e-mails, chathistorik, skatoplysninger, kreditkortnumre eller andre følsomme oplysninger. På denne måde, selvom din computer er stjålet, er disse data sikre.

Kryptering er nødvendig for alle, der deler private oplysninger online. PureVPN drives af selvkonstruerede og selvoptimerede servere. Disse servere er sikret med AES 256-bit krypteringssymmetrisk nøgle, som giver brugerne det højeste niveau af anonymitet for at undgå brute force, da 256-bit kryptering kendt som AES bruger 14 runder, så disse angreb er ikke effektive.

• PureVPN maskerer din IP-adresse – Når du er tilsluttet PureVPN, bliver din rigtige IP maskeret med en virtuel IP for at give dig ultimativ krypteringssikkerhed til at beskytte dine data med 256 bit krypteringsår. En virtuel IP sikrer anonymiteten af ​​din rigtige IP-adresse, så din digitale identitet forbliver en hemmelighed. Når den virtuelle IP overtager, er dine online aktiviteter, filer, du deler og meget mere, sikre mod nysgerrige øjne.

• Som patient / læge – For eksempel, hvis du er en patient, der kommunikerer med lægen, vil du gerne bruge aes 256-bit-kryptering, så ingen andre kan trykke på dine private rapporter / data til sikkerhedsmæssige formål som en patient, du har disse rettigheder forbeholdt.

• Online shopping – Hvis du køber varer online, skal du sikre dig, at du har en aes 256-bit kryptering internetforbindelse, så når du foretager betalingen, er din økonomiske transaktion / data sikret fra hackere. Som Netizen har du rettigheder forbeholdt din egen sikkerhed.

• Regering – Staten har brug for aes 256-bit-kryptering for at sikre nøglefølsomme dokumenter / data og samtaler, der vedrører national sikkerhed mod centrale globale cyberangreb fra hackere og stater.

  Sådan ser du Grammy Awards 2023 online

• Human Activist – Hvis du står op for en sag, får du uønsket opmærksomhed fra grupper, der vil skade din personlige dagsorden. Brug af aes 256-bit-kryptering som kryptering-aes kan sikre dine centrale fremskridt og kommunikation med enkeltpersoner og grupper online, da du har disse rettigheder forbeholdt.

• Journalist – Som journalist er det af sikkerhedsmæssige årsager din primære bekymring at sikre dine kilder. 256-bit kryptering som kryptering aes 256 bit-nøgle viser sig at være gavnligt i beskyttelsen af ​​din forskning, afsløringer og kilder mod uønsket opmærksomhed.

• Rejsende At rejse er sjovt, indtil du er låst ud af dine sociale konti eller bliver offer for et hack. Dine grundlæggende sikkerhedsrettigheder forbeholdt. Når du rejser til udlandet, sikrer 256-bit-kryptering som 256-bit-kryptering aes dine online aktiviteter på offentlige Wi-Fi-netværk. Alt det kræver at forbinde PureVPN og nyde browsing og streaming.

Hvordan kan dine data blive eksponeret?

Data er skrøbelige og meget værdifulde med hensyn til din nøglesikkerhed. Data giver overskud for mange, og det er derfor, det altid er efterspurgt af centrale dataminingvirksomheder. Da nøgledata tiltrækker adskillige parter, er de ofte målrettet og eksponeret på det brede web for popularitet eller solgt til den højeste nøgleader for økonomiske gevinster.

Når du interagerer på Internettet, kan en indtrængende alt, hvad det kræver, hvem der hacket sig vej til dit netværk, nemt få adgang til dine vigtigste online-aktiviteter, læse dine samtaler og se, hvilke websteder du besøger, og værre, vide om din nøgle finansielle detaljer.

256-bit kryptering kombineret med en VPN

En VPN bruger jordteknologien til aes 256 nøglekryptering, der bruger til at sikre din online-forbindelse mod cyberattacks, som omfatter din sikkerhed. Samtidig tilbyder en VPN robuste protokoller kombineret med 256 krypteringselementer for din sikkerhed, der bekæmper ondsindede angreb og styrker din online identitet.

En VPN er som et pansret køretøj, der altid holder føreren sikker for passagerernes sikkerhed. Det fungerer ved at maskere din rigtige IP og tildele dig en virtuel IP med et andet sted. Ideen om, at din rigtige identitet bliver tiltrukket af en virtuel identitet, beviser at holde din fysiske placering og aktiviteter sikre på nettet via aes 256-sikkerhed.

  Slet Kik-konto permanent eller deaktiver Kik

Hvordan fungerer AES-kryptering med PureVPN?

Kryptering er drivkraften for online anonymitet, og uden processen med at kode en meddelelse vil begrebet online privatliv og sikkerhed være i fare. For at forblive sikker, alt det kræver, at du opretter forbindelse til internettet gennem PureVPN’s aes 256 krypterede servere, forbliver alle dine kommunikationer, følsomme aktiviteter eller data sikre.

Faktisk, selvom der er uautoriseret adgang, vil den ubudne gæst ikke være i stand til at knække åbne AES 256-krypterede data for at forblive sikker, alt hvad det vil tage for at forbinde PureVPN. I slutningen af ​​dagen forbliver integriteten af ​​dine data og privatliv intakt. AES 256 Kryptering er vidt brugt af virksomheder og enkeltpersoner over hele kloden.

img

PureVPN vælger den bedste kryptering, der passer til dig

PureVPN vælger automatisk den bedste kryptering ved hjælp af aes-standard til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Desuden tilbyder PureVPN flere tunnelprotokoller og bruger aes 256-bit kryptering på OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP og L2TP / IPSec. PureVPN leverer kryptering ved hjælp af aes på alle sine VPN-servere.

Når du opretter forbindelse til VPN, får du som standard kryptering af aes. Det være sig på et skrivebord, smartphone eller tablet, PureVPNs avancerede 256-bit-kryptering via aes indleder en sikker forbindelse med VPN-serveren og sikrer, at dine data overføres sikkert. Alt det kræver at forbinde vores VPN.

Der er absolut ingen måde at indtrænge, ​​men hvis en hacker formår at trykke på din AES-forbindelse, er det eneste, de ser, gibberish information, der passerer gennem netværket. Derfor er dine aes-krypterede onlinekommunikation og andre aktiviteter helt sikret.

Kryptering er en nødvendighed

I dagens moderne tid er cyberattacks og dataovertrædelser blevet almindelige. Med massive data hacks og private detaljer ude i det fri, er kryptering af aes din bedste ven. Kryptering ved hjælp af aes vil holde dine e-mails private, medicinske poster sikre, banktransaktioner beskyttede, socialsikkerhedsnummer maskeret væk fra identitetstyver og så meget mere.

PureVPN er blevet anerkendt af førende publikationer som PCMag og andre for sit dedikerede engagement og ekstraordinære sikkerhedsforanstaltninger. Når de er tilsluttet PureVPN, sikres dine data via aes fra alle tredjeparter og overvågningsgrupper.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me