Sådan ser du ZDF uden for Tyskland med en VPN

 

Sådan ser du ZDF uden for Tyskland med en VPN

Offentliggjort: 11. oktober, 2023

Kan du ikke se ZDF uden for Tyskland? Brug derefter en VPN på din enhed. Brug PureVPN til kun $ 0,99 for at låse ZDF op og indhente den seneste opdatering i Tyskland hvor som helst i verden.

img

En af de mest populære tv-kanaler, som tyskerne elsker at se, er ZDF. Faktisk er det netop den kanal, som mange tyskere voksede op med at se på.

ZDF har også tonsvis af indhold tilgængeligt online, som du kan se. Hvad får os til at sige, at du måske undrer dig?

For det første er det en af ​​de ældste tv-kanaler i regionen. For det andet tilbyder det indhold i flere kategorier som børn, kultur, underholdning, serier med mere.

Et aspekt af kanalen, som du helt sikkert vil hader, er, at du ikke kan se ZDF uden for Tyskland. Forfærdelig. Er det ikke?

Du skal ikke bekymre dig, for vi har gode nyheder til dig.

Der er en enkel og garanteret måde, du kan streame ZDF fra udlandet og uden nogen buffering overhovedet. Læs videre og lær hvordan.

Oplev masser af tysk indhold på ZDF

ZDF står for Zweites Deutsches Fernsehen, hvilket betyder Andet tysk fjernsyn. Det har fungeret som en statsejet offentlig tv-kanal i over 50 år.

Når du er på markedet så længe, ​​kan du finde en skattekiste af indhold på den. Som nævnt tidligere kan du finde tv-shows, film og dokumentarer i adskillige kategorier.

  Sådan rettes fejlen "Din forbindelse er ikke privat" i Google Chrome

For eksempel inkluderer nogle af de mest populære film, du i øjeblikket finder på ZDF, Ella Schön: Storm Siblings, Und tot bist Du! (1) – Ein Schwarzwaldkrimi, Polly, Forever Yours, Prognosmord, dødbringende utroskab og under kontrol, for at nævne nogle få.

Hvis du er på udkig efter serier, kan du tjekke Stockholm Requiem, Summiteers, SOKO Stuttgart, The Old Man, SOKO München, SOKO Köln, anklageren, specialisterne og mere.

Tilsvarende er der andet populært indhold, som du kan tjekke på ZDF såsom Terra Xpress, Die Anstalt, Das Blaue Sofa, Heute Xpress, Bares fur Rares osv..

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, skal du blot klikke på Kategorier AZ og vælge den kategori, du vil. Eller du kan også tjekke indhold med mest set.

Se ZDF på flere enheder

Da ZDF er en offentlig tv-kanal, kan du få den med hvert kabelabonnement eller pakke i Tyskland. Og hvis du ikke ønsker at holde sig til tv’et – mest sandsynligt fordi du er en snitskærer, kan du altid streame indholdet online på din smarte enhed ved at downloade ZDFmediathek-app.

Det bedste aspekt af streamingtjenesten er, at du kan downloade apps til ikke kun Android- og iOS-enheder, men også Windows-telefoner og endda Amazon Kindle.

Hvad du blot skal gøre er at besøge www.zdf.de, installere appen til din ønskede enhed og se ZDF hvor som helst du ønsker.

Hvilke enheder er ZDF tilgængelig på?

I betragtning af at du har oprettet forbindelse til en VPN, kan du streame ZDF på en af ​​de populære streaming-enheder. Disse inkluderer iPhone, Android-smartphone, Mac, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV og Amazon Kindle.

Bortset fra de ovennævnte enheder, kan du streame ZDF på mange andre enheder og platforme som Kodi, Raspberry Pi og Roku.

Hvor er ZDF tilgængelig?

ZDF er en tysk underholdningskanal, der har hovedkontor i Tyskland. Oprindeligt var kanalen kun tilgængelig i Tyskland, men nu er udsendelsen blevet udvidet til to andre lande, Holland, Østrig, Danmark og Schweiz.

  Sådan slettes Safari på Mac eller iOS

Hvis du bor i EU, er chancerne for, at du vil være i stand til at streame ZDF direkte fra deres websted. Hvis ikke, skal du gennemse kanallisten på dit kabel-tv, og du finder muligvis ZDF der. Hvis ikke, skal du bare få en VPN og oprette forbindelse til en server i Tyskland for at få adgang til ZDF med det samme.

Sådan ser du ZDF uden for Tyskland med en VPN

Desværre, selvom du downloader ZDF-applikationen på din ønskede enhed, kan du ikke få adgang til ZDF uden for Tyskland på grund af tv-licenslicenser.

Den gode nyhed er, at du kan løse dette problem med stor lethed ved at oprette en VPN på din enhed. Det siger du ikke!

Selvom VPN’er er bygget til at levere den bedste online beskyttelse mod en række cybertrusler, kan disse værktøjer også bruges til dit privatliv og internetfrihed. Du kan installere en VPN på din ønskede enhed, ændre din virtuelle placering til Tyskland og se ZDF uden for landet på kort tid!

Alt hvad du skal gøre er at følge disse trin:

 1. Abonner på en VPN
 2. Download og installer appen på din ønskede enhed
 3. Start VPN, og vælg Streaming som din tilstand
 4. Skift serverplacering til Tyskland
 5. Når du har en tysk IP-adresse, vil du kunne få adgang til og se ZDF.

Sådan ser du ZDF i USA?

ZDF er ikke tilgængelig for streaming direkte i USA. For at streame ZDF fra USA skal du tilslutte en VPN på din streamingenhed. Vælg Tyskland som din foretrukne serverregion på listen over tilgængelige lande. Når den er tilsluttet, ændres din virtuelle placering fra USA til Tyskland. Dette giver dig øjeblikkelig adgang til ZDF og alle andre websteder og indhold, der kun er tilgængelige i Tyskland.

Følg blot trinnene herunder:

 • Tilmeld dig en VPN
 • Log ind med dit brugernavn og din adgangskode
 • Opret forbindelse til en tysk server
 • Besøg ZDFs websted og start streaming

Sådan ser du ZDF i England?

Selvom ZDF sender til mange lande i Europa, er UK ikke på listen. Hvis du bor i England og ønsker at streame dine foretrukne tv-shows på ZDF, kan du gøre det nemt ved at oprette forbindelse til en VPN. Følg blot instruktionerne nedenfor og få adgang til ZDF fra UK.

 • Tilmeld dig en VPN
 • Log ind med dit brugernavn og din adgangskode
 • Opret forbindelse til en tysk server
 • Besøg ZDFs websted og start streaming
  Sådan deaktiveres Messenger

Se ZDF Live på Kodi

Gode ​​nyheder for Kodi-fans er, at de kan se deres foretrukne tyske kanal, ZDF, hvor som helst på Kodi.

Underholdningsknappen er den første og vigtigste platform til at streame indhold på farten. Når alt kommer til alt tilbyder Kodi en kompatibel applikation til en lang række enheder.

Alligevel, hvis du er interesseret i at spille ZDF på Kodi, kan du tjekke Kodi-installationsvejledningen. Her er hvad du skal gøre for at installere ZDF-tilføjelse på Kodi.

 1. Start først Kodi-applikationen
 2. Gå nu til Add-ons og derefter Package Installer
 3. Klik på Installer fra repository og gå derefter til Kodi Add-on Repository
 4. Klik og gå til Video-tilføjelser
 5. Rul ned og find ZDF Mediathek 2016
 6. Klik på Installer, og vent på, at en meddelelses popup vises
 7. Gå tilbage til Kodi-startskærmen
 8. Vælg nu Add-ons og derefter Video Add-ons
 9. Klik for at åbne ZDF Mediathek 2016

Nyd ZDF live online hvor som helst på Kodi!

De vigtigste grunde til, at du vil elske at se ZDF fra udlandet med en VPN

En VPN giver dig mulighed for at vælge mellem 140 lokationer, inklusive Tyskland, og få en lokal IP-adresse, så du kan få adgang til det valgte indhold overalt.

Derudover er du sikret tophastigheder til enhver tid på grund af de dedikerede streaming-servere, vi har på vores stadigt voksende netværk. Og du kan se dine yndlings titler til dit hjerte indhold og uden at bekymre dig om ISP-throttling overhovedet.

At overvinde regionale begrænsninger og få de hurtigste streaminghastigheder via VPN-servere i Tyskland er ikke de eneste fordele, du får med en VPN. Faktisk får du til at holde din internettrafik skjult mod alle nysgerrige øjne. Naturligvis er din netværkstrafik krypteret, hvilket sikrer dig fjolsikker dataintegritet.

Alt i alt tilbyder PureVPN dig den komplette løsning, når det kommer til internetsikkerhed, databeskyttelse, universel tilgængelighed og mere. Så brug det nu til at streame dit yndlingsindhold på ZDF såvel som andre streamingkanaler!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me